InHunt Group perusti lakiasiaintoimiston!

Jaa somessa:

 

InHunt Group on vauhdittanut asiakasyritystensä kasvua etsimällä heille tarpeitaan vastaavat osaajat työmarkkinoilta. InHunt Groupin menestys perustuu markkinoiden tehokkaimpaan InHunt 2×360 suorahakuprosessiin, sekä omaan laajaan 32 erikoistuneen ja sitoutuneen headhunterin verkostoon.

InHunt Group on kasvattanut tasaisesti markkinaosuutta nousten viiden suurimman suomalaisen suorahakuyrityksen joukkoon ja kasvu kiihtyy hurjasti tänä vuonna. Kansainvälisen toiminnan käynnistymisen myötä (inhuntworld.com) on palveluita käyttäviksi asiakkaiksemme valikoitunut myös Euroopan sekä USA:n suurimpia listattuja yhtiöitä.

 

InHunt Law Oy

 

InHunt Group Oy:n ainutlaatuinen liiketoimintamalli skaalautuu nyt lakimarkkinoille. Tähän tarkoitukseen on perustettu InHunt Law Oy. Strategia on kasvaa nopeasti lakimarkkinoiden viiden suurimman toimijan joukkoon, kuten myös InHunt Group Oy on tehnyt. InHunt Law Oy:n menestys perustuu osaavaan henkilöstöön, sekä ainutlaatuisiin osittain digitalisoituihin prosesseihin.

 

InHunt Law Oy:n henkilöstöllä on vuosien kokemus toimialaltaan, korkeakoulututkinnot sekä tarvittavat ammatilliset pätevyydet. Prosessit perustuvat ainutlaatuiseen kasvuyrityksille suunnattuun InHunt Law 2×360 lakiprosessiin, jonka avulla määritellään yrityksen lainopilliset tarpeet ja tarjotaan niihin osuvat ratkaisut, joiden hinnat asiakas saa tietää etukäteen. InHunt Law Oy:n lakitoiminnot tuottavat kokeneet liikejuridiikan ja rahoituksen lakiammattilaiset.

 

InHunt Law Oy:n palveluita tarjotaan kattavasti joka puolelle Suomea perustettavan InHunt Law -ketjun kautta. Tulemme myös tekemään yhteistyötä muiden lakiasiainpalveluita tekevien yritysten kanssa. Kansainvälinen verkostomme palvelee asiakaitamme globaalisti.

 

Toimintamme ehdoton kulmakivi on asiakkaan luottamus, joka luonnollisesti täytyy ansaita. Luottamus syntyy rehellisyydestä, avoimuudesta ja tinkimättömästä työmoraalista.

Suhtaudumme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja meille jokainen asiakas on tärkeä riippumatta toimeksiannon suuruudesta. Liiketoimintamme tinkimättömät pääarvot ovatkin kunnioitus, luottamuksellisuus, laatu sekä asiakaskeskeinen palvelu, jotka ovat poikkeuksetta iskostettu arkipäiväiseen toimintaamme.

 

Juristimme kartoittavat juuri sinun ja yrityksesi tarpeet, sekä palvelevat ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Rakennamme asiantuntemuksella asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavat ratkaisut pyrkimättä maksimoimaan omaa laskutustamme, mikä on valitettava sivuilmiö tämän päiväisessä juridisessa palveluntarjoamisessa.

 

InHunt Law Oy:n omistajat ovat InHunt Group Oy, Hannu Mänty, Kari Juutilainen, Markku Kankaala, Jyrki Hämäläinen, Markku Miettinen ja Nordic Law Oy.

 

Lisätietoja: InHunt Law Oy Toimitusjohtaja Jyrki Hämäläinen p. 0400 467 792 ja hallituksen pj Hannu Mänty p. 0400 172 172.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa