InHuntin blogi numero 250

Jaa somessa:

Vuonna 2013 joulukuussa, kun julkaistiin InHuntin täysin uusitut www-sivut, syntyi myös blogiosio. Ensimmäinen blogikirjoitus näki päivänvalon 4.12.2013. Tuosta on nyt viisi vuotta, kolme kuukautta ja kaksi päivää. Tai toisin sanoen 1918 päivää. Sen jälkeen on tapahtunut useita asioita, joista lyhyesti seuraavassa:

 • Kuten otsikostakin selviää, niin blogeja on nyt kirjoitettu 250
 • Suosituimmalla yksittäisellä blogilla on yhteensä yli 80.000 lukukertaa. Kyseinen kirjoitus on jo vuodelta 2014 ja sen pääset lukemaan tästä
 • InHuntin www-sivujen kävijämäärät ovat moninkertaistuneet. Kun vuonna 2013 ne olivat noin 4000 kävijää / kk, käy InHuntin sivuilla tänä päivänä 30.000 – 50.000 kävijää kuukaudessa riippuen vähän vuoden ajankohdasta
 • Yhteensä InHuntin www-sivuilla on käyty lähes 1,5 miljoonaa kertaa tuon vuoden 2013 joulukuun jälkeen. Sivut ovat myös ehditty uusia kolme kertaa
 • InHuntin seuraajat LinkedInissä on kasvanut 0:sta 23.000:een
 • InHuntin tunnettuus on kasvanut aivan eri mittasuhteisiin
 • Sadat tuhannet työntekijät ja työnhakijat, ovat löytäneet blogiemme avulla apua ja vinkkejä omaan tilanteeseen

Jokaiseen yllä olevista kohdista on blogeilla ollut oma merkityksensä. Blogikirjoituksia löytyy useista eri aiheista ja ne ovat käsitelleet mm. työnhakua, työhaastattelua, CV:tä, LinkedIn profiilia, omaa henkilöbrändiä, digitalisaatiota, rekrytointia, suorahakua ja johtamista. Eri aihealueet tai kategoriat löydät helposti tältä blogisivulta, sivun oikeasta reunasta, jos käytät sivua tietokoneella ja alempaa sivua, jos luet tätä kirjoitusta esim. mobiililaitteella. Klikkaamalla yhtä kategoriaa löydät useita siihen liittyviä kirjoituksia.

Suurin osa blogikirjoituksista on syntynyt allekirjoittaneen toimesta ja täytyy rehellisesti sanoa, että en olisi uskaltanut silloin vuonna 2013 sanoa, että sanottavaa riittäisi joka viikko vuosien ajan ja näyttää riittävän yhä edelleen. Hyvät tulokset, tasaisesti kasvanut kiinnostus ja lukijämäärä, erittäin positiivinen palaute ja mm. eri medioiden toimittajien koko ajan lisääntynyt kiinnostus ovat kaikki varmasti osaltaan auttanut siinä, että kirjoituksia edelleen syntyy joka viikko. Myös kaikki ne, jotka minua vähäänkään tuntevat tietävät, että olen aina auttamassa muita ilman, että olen koskaan mitään pyytämässä takaisin. Näin ollen on blogi ollut yksi kanava myös itselleni jakaa niitä kaikkia hyväksi havaittuja neuvoja ja vinkkejä, joita vuosien varrella on mukaan tarttunut.

Kehitys kehittyy ja viime vuonna myös InHuntin vlogit näkivät päivänvalon. Ne ovat saaneet paljon kiinnostusta ja kiitosta osakseen ja nekin löydät kootusti tuolta kategorioiden alta kohdasta ”vlogit”. Vlogeissa pääosissa ovat InHuntin headhunterit, jotka antavat hyviä vinkkejä sekä työnhakijoille, että rekrytoinneista vastuussa oleville henkilöille. Kannattaa ehdottomasti niihinkin tutustua, mikäli et sitä ole vielä tehnyt!

Kirjoittanut,

Kirjoittaja Teemu Ruuska tuli InHuntiin vuonna 2009 ja on siitä asti toiminut rekrytoinnin parissa. Teemu on asunut Madridissa, Espanjassa vuodesta 2014 ja vastaa tällä hetkellä InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta InHunt Worldistä. Viime vuodet Teemu on keskittynyt verkkoliiketoimintaan, digitalisaatioon ja digitaaliseen transformaatioon rekrytointi- ja suorahakualalla.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa