Näin luot ammattimaisen CV:n alle minuutissa

Tätä vuotta on aika lailla kaksi kuukautta jäljellä ja sitten koittaa vuosi 2020. Ja kyllä edelleenkin vuonna 2020 perinteinen CV elää ja voi hyvin. Se päivä, kun siitä päästään kokonaan eroon ei ole ainakaan hetkeen ja todennäköisesti moneen vuoteen vielä näköpiirissä. Sen verran nopeita ovat organisaatiot ja Suomen perinteinen HR-kenttä omaksumaan uusia teknologioita ja toimintatapoja.

Muistaakseni vuonna 2014 kirjoitin blogin otsikolla ”CV jää historiaan”. Jep, ei jäänyt. Vuonna 2016 kirjoitin blogin ”Heitetään CV:t roskiin”. Jep, ei heitetty. Näiden lisäksi olen kirjoittanut ainakin 12 CV:tä käsittelevää kirjoitusta (suurin osa vinkkejä tosin) ja ne löytyy tämän sivun oikeasta laidasta kohdasta kategoriat ja CV. Tai jos älypuhelimella tätä luet, niin sitten vaan scrollaa rohkeasti alaspäin sivua ja sieltä se tulee vastaan.

Nyt kun vuotta 2019 on pari kuukautta jäljellä tyydyn toteamaan vain, että CV ei tule häviämään minnekään. Eikä siinä mitään, mitä siitä hyvästä luopumaan. Itse tosin jo pitkän aikaa sitten lopetin oman CV:n päivittämisen jo ihan jo siitäkin syystä, että nettiin alkoi syntyä palveluita, joilla moisen pystyi tarvittaessa tehdä esim. suoraan omaa LinkedIn -profiilia hyödyntäen. Näin ollen sellaisen sai aina synnytettyä, jos nyt joku sitä vaatimalla vaati.

Jokin aika sitten LinkedIn teki myös kaikkien työnhakijoiden elämästä helpompaa ja nykyään ammattimaisen CV:n pystyy luoda suoraan LinkedInissä. Mikä parasta, siihen riittää kaksi klikkausta, kun on kirjautuneena LinkedIniin. Ja alla nyt ihan videon muodossa näytän teille, miten se tapahtuu. Annan samalla myös muutaman pienen vinkin, miten saat nopealla tavalla CV:tä myös jonkin verran kohdennettua, mikäli sille on tarvetta (yleensä positiivinen juttu työnhaussa). Kerron myös miten saat CV:n luotua myös jollakin toisella kielellä, mikäli tilanne sen vaatii.

CV:n luontiin riittää kaksi klikkausta LinkedInissä.

Kirjoittanut,

Ota yhteyttä: teemu(at)inhuntworld.com

Kirjoittaja Teemu Ruuska tuli InHuntiin vuonna 2009 ja on siitä asti toiminut rekrytoinnin parissa. Teemu on asunut Madridissa, Espanjassa vuodesta 2014 ja vastaa tällä hetkellä InHuntin kansainvälisestä suorahakuverkostosta InHunt Worldistä. Viime vuodet Teemu on keskittynyt verkkoliiketoimintaan, digitalisaatioon ja digitaaliseen transformaatioon rekrytointi- ja suorahakualalla.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa