Tällä hetkellä eletään hyvin vaikeita aikoja ja seuraukset tulevat olemaan taloudessa todella merkittävät. Kaikki on tapahtunut lopulta todella nopeasti ja konkursseilta, lomautuksilta ja irtisanomisilta ei tulla välttymään. Kuitenkin jokaisella meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mistä tilanteesta itsemme löydämme sen jälkeen, kun koronaviruskriisistä on selvitty.

Viime viikolla toimitusjohtajamme Kari Juutilaisen tekemä postaus saavutti huikean suosion LinkedInissä.

Postauksen voit lukea tästä:

Kriisin keskellä monelta saattaa luonnostaan tippua hanskat tiskiin, joka on tietysti normaalia ja kaikille täytyy antaa aikaa ja tilaa käsitellä asia omalla tavallaan. Mutta niin pian kuin suinkin olisi tärkeää ottaa tilanteesta ote ja näyttää myös muille mallia. Kuten Kari postauksessaan hyvin toteaa, ei bisnes pyöri itsestään vaan tarvitsee ihmisten välistä kommunikointia. Mikäli näin ei tehdä, on meillä kohta edessämme taloudellisesti todella huonot ajat ja työttömyys lähtee hurjalla tavalla nousuun ja tulee sillä olemaan merkittävät negatiiviset vaikutukset myös terveyteen ja hyvinvointiin.

Näytetään maailmalle esimerkkiä ja pidetään bisnes pyörimässä samalla kun pidetään huolta toisistamme ja tehdään kaikki mahdollinen sen eteen, että koronavirusepidemia on muisto vain, niin pian kuin suinkin!