Tehdäkö itse vai teettääkö muilla?

Jaa somessa:

Olen aina pitänyt siitä, että saan itse olla mukana tekemässä – milloin asiakasrajapinnassa, milloin tuotannon ytimessä. Tämän ja monta muuta erinomaista neuvoa minulle aikoinaan opetti silloinen esimieheni; ”Muista Niclas, että arvostusta ei voi painaa käyntikorttiin, se tulee ansaita.”

Kun aloitin G4S Suomen toimitusjohtajana taannoin, pyysin päästä alkumetreillä mukaan mm. vartijan yölliselle kierrokselle. Opin sen yön aikana todella paljon sekä asiakastarpeista että meidän henkilökuntamme työolosuhteista. Saamani palaute oli pelkästään positiivista ja ehkä parhaiten kuvaavaa oli vartijan, eli ”kummini” palaute ”Olen ollut 17 vuotta täällä töissä, ja näen ensimmäistä kertaa toimitusjohtajan.” Minähän en näitäkään asioita olisi itse oivaltanut, ellei joku minua kokeneempi olisi niitä minulle kertonut.

Noin 25 vuotta kestäneen työurani aikana näitä ja vastaavia oivalluksia on ollut paljon. Tässä kohtaa niitä onkin mukavaa jakaa näitä eteenpäin – toimivat edelleen ja ovat täysin ajankohtaisia.

Nykyisessä roolissani, Headhunterina Suomen suurimmassa suorahakuyrityksessä, olen edelleen mukana tekemisen ytimessä. On todella hienoa, kun me kaikki InHunt Groupissa olemme oivaltaneet toimia vahvasti asiakasrajapinnassa, itse. Me kontaktoimme henkilökohtaisesti asiakkaita, me neuvottelemme jokainen henkilökohtaisesti toimeksiannoista ja niihin liittyvistä kriteereistä – positiivisesti haastaen ja panemalla oman osaamisemme ja kokemuksemme peliin.

Me etsimme verkostostamme, CV-kannoistamme, LinkedIn-kannasta ja muista lähteistä oikeita ehdokkaita itse. Suodatamme, seulomme ja keskustelemme puhelimitse ehdokkaiden kanssa itse. Jatkoon yltävät henkilöt haastattelemme henkilökohtaisesti ja olemme siten mukana koko prosessin aikana, ihan alkumetreiltä aina finaaliehdokkaan palkkaukseen asti. Sen lisäksi, että kaikki tieto eli myös hiljainen tieto näin toimimalla varmasti huomioidaan ja säilyy mukana kaikissa rekrytointiprosessin vaiheissa, niin me todellakin opimme tuntemaan sekä toimeksiantajan että ehdokkaat varsin hyvin.

Saamamme palaute toimintatavastamme on hyvä, ja olemme ylpeitä siitä että olemme itse ”hands on” kaikissa hakuprosessin vaiheissa.

Tervetuloa kahvikupposelle, niin kerromme lisää – tarjolla on itse keitetty kahvi.

Parhain terveisin,

Niclas Ahlbom

Senior Headhunter

InHunt Group Oy

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Hallitusammattilainen
Uusimmat

Blogista

Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa