Talousjohtaja | CFO, Chief Financial Officer | SFC, Site Financial Controller

Valeo Finland Oy
Turku, Varsinais-Suomi / Lounais-Häme / Pirkanmaa / Satakunta / Uusimaa / Varsinais-Suomi

Lisätietoja antaa InHunt Group Oy, Executive Headhunter Harri Knaapi, +358 45 869 8228

We offer solutions to optimize vehicle thermal management and passenger comfort in the cabin. to provide a safer and cleaner mobility.

Valeo Thermal Commercial Vehicles Finland Oy on johtava linja-autojen kattoluukkujen ja tuulettimien valmistaja. Yritys toimittaa myös lisälaitteita, kuten kattoluukkujen ja tuulettimien digitaalisia
ohjausyksiköitä. Tuotamme n. 55 000 kattoluukkua vuodessa. Vientiä meillä on maailmanlaajuisesti 39 maahan ja viennin osuus on yli 95 prosenttia. Asiakaskuntamme koostuu suurimmista linja-autovalmistajista Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Australiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Tavoitteenamme on valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia, pitkäikäisiä ja kustannustehokkaita tuotteita. Tämä on mahdollista rationalisoiduilla ja modernisoiduilla tiloilla sekä menetelmillä,
yhdistettynä laadun arviointiin ja valvontaan koko tuotantosyklin ajan. Tuotteet on valmistettu pääosin erikoismuoveista, ne ovat kevyitä, kestäviä, UV-suojattuja ja huoltovapaita. Yritys on työskennellyt autoteollisuuden kanssa yli 20 vuotta ja on saavuttanut maineensa joustavana, innovatiivisena ja
luotettavana kumppanina. Tuotteiden räätälöinti ja mukauttaminen asiakkaan toiveiden mukaan sekä uusien tuotteiden markkinoille tuonti on osa yrityksen aktiivista toimintaa. Yritys on ensimmäinen valmistaja, joka yhdisti kattoluukun staattisella tai moottoroidulla ilmanvaihdolla yhdeksi yksiköksi.

Etsimme tehtaallemme Turkuun, Varsinais-Suomeen

TALOUSJOHTAJA | CFO, Chief Financial Officer | SFC, Site Financial
Controller

Etsimme kokenutta talous- ja konsernihallinnon raportoinnin osaajaa johtoryhmän jäseneksi. Pääset aitiopaikalle vastaamaan ja kehittämään talous- ja henkilöstöhallinnon toimintoja sekä auttamaan yhtiön liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä taloushallinnon ratkaisujen kehittämisessä.

Tehtävässä vastaat yrityksen talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnoista, konserniraportoinnista
ja muista lakisääteisistä asioista sekä taloudellisten laskelmien tuottamisesta.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet luonteeltasi avoin ja positiivinen ja sinulla on kyky keskustella yhtiön strategiasta osana johtoryhmää. Työskentelytavaltasi olet nopea ja tehokas sekä pystyt toimimaan tiukkojen aikataulujen mukaisesti. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja omaat yli viiden (5) vuoden
kokemuksen ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä, sisältäen mielellään konsernilaskentaa ja -raportointia kansainvälisessä ympäristössä. Toivomme sinulta myös kokemusta tai osaamista erilaisista ICT-järjestelmistä (esim. CRM, ERP, Excel, Google Sheets, yms. erilaiset sähköiset kirjanpitojärjestelmät jne.). Talouden ammattilaisena haluat myös kehittää taloushallintoon liittyvviä toimintoja ja sinulla on ”Hands-on” asenne työntekoon.

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto tai AMK). 

Persoonatasolla sinulla korostuvat energisyys, sitoutuneisuus, suunnitelmallisuus, proaktiivisuus, Hands On -asenne työntekoon. Olet tottunut nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan sekä pystyt toimimaan tiukkojen aikataulujen mukaisesti.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turussa. Tehtävä on täysipäiväinen ja aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo suorahakuprosessin aikana, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoa tehtävästä antaa InHunt Group Oy Turku, Executive Headhunter Harri Knaapi, +358 45 869 8228 tai harri.knaapi(at)inhunt.fi

Harri Knaapi_Executive Headhunter +358 45 869 8228

Lisätietoja antaa InHunt Group Oy, Harri Knaapi, +358 45 869 8228 tai harri.knaapi(at)inhunt.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa