Toimitusjohtaja

Mäntyharju / Etelä-Savo

Senior Headhunter Harri Roivainen (0500 918 939) tai Senior Headhunter / Aluejohtaja Timo Viljakainen (040 503 5554)

Kieppi Sawmill Oy:n Kiepin saha hakee toimitusjohtajaa – tässä ainutlaatuinen tilaisuutesi siirtyä urallasi eteenpäin ja tulla johtamaan sahaa ja sen mittavaa uudistushanketta keskelle kauneinta Järvi-Suomea! 

Kieppi Sawmill Oy:n Kiepin saha toimii Mäntyharjulla, Etelä-Savossa, lähellä luontoa ja laajoja metsävaroja.  Kiepin Sahalla on pitkät perinteet, sillä samalla paikalla on sahattu jo 1920 ja 1930 lukujen taitteesta asti. Sahan vuosituotanto on tällä hetkellä noin 70 000 m3 mäntysahatavaraa. Lähivuosina toteutettavalla mittavalla uudistushankkeella tuotanto nostetaan aivan uudelle tasolle.  Tuotannosta suurin osa, yli 80 % menee vientiin rakennuspuusepänteollisuuteen, sisustustuoteteollisuuteen ja erilaisiin rakentamisen tuotteisiin. 

Tällaiseen tehtävään olet tulossa 

Kiepin saha kuuluu perheomisteiseen vakavaraiseen Nior Holdings holdingyhtiöön, jonka tavoitteena on kehittää Kiepin sahaa pitkäjänteisesti. Pääset kommunikoimaan suoraan omistajatahon kanssa, tarvittavat päätökset ja linjaukset tulevat sujuvasti ilman välikäsiä tai byrokratiaa. Aluksi pääset tutustumaan Sahan nykytilanteeseen, sen tuotantotoimintaan, teknologiaan, tekniikkaan, infrastruktuuriin ja henkilöstöön sekä mittavaan, vuoteen 2025 mennessä, toteutettavaan uudistushankkeeseen. Tavoitteena on, että pääset pian johtamaan sahaa ja sen uudistushanketta sekä ohjaamaan sen tuotantoa kapasiteetin noston mukaan. Yhdessä omistajan kanssa pääset kehittämään ja kasvattamaan organisaatiota tarpeen mukaan. 

Tällaiset taidot ja osaaminen mahdollistavat menestymisen 

Tärkeää on, että olet innokas ja nälkäinen johtamaan tätä kokonaisuutta saha-alalla hankitun osaamisesi perusteella, omaat vähintään 10 vuoden soveltuvan saha-alan kokemuksen. Osaat johtaa ja motivoida henkilökuntaa määrätietoisella otteella. Tunnet sahateollisuuden alaa, sen liiketoiminnalliset lainalaisuudet ja markkinat sekä sinulla on tuotantopuolen ymmärrys. Uudistus ja investointihankkeiden kokemus on tässä tehtävässä eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa kielitaitoa suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme sinulle 

Vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi toimitusjohtajan tehtävässä, johon sisältyy myös kokemus mittavan uudistushankkeen johtamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.  

Tästä se alkaa 

Mikäli koet tehtävän omaksesi, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä Senior Headhunter Harri Roivaiseen (0500 918 939) tai Senior Headhunter / Aluejohtaja Timo Viljakaiseen (040 503 5554) niin keskustellaan lisää luottamuksella. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@inhunt.fi. 

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Myyntijohtaja | Sales Director
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa