Tuotepäällikkö

Etelä-Savo / Etelä-Savo

Senior Headhunter Marita Vuorinen p.050 486 3848 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen 040 503 5554

Haemme asiakas- ja kehittämisorientoitunutta TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Jos asiakasorientoitunut kehitystyö ja projektien hallinta ovat vahvuuksiasi ja ymmärrät alan tekniikkaa, uusi askel urallasi on tässä!

Sinulla on kokemusta telecom-alan tuote- ja projektinhallinnan tehtävistä liittyen valokuituverkon rakentamisvaiheen hallinnasta sekä palveluportfolion kehittämisestä. Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta ja vahvaa osaamista mm. koko toimitusketjun suunnittelusta, toteutuksen hallinnasta sekä kumppanuusverkoston johtamisesta. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, palastella niitä suunnitelmiksi ja saada asioita aikaan yhdessä muiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat tietoliikenneyhteyksien rakentamisvaiheen urakoitsijoiden ohjaus, saatavuudenhallintaprosessin johtaminen sekä liittymien ympärille rakentuvien lisäarvopalveluiden suunnittelu ja toteutus, ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden kuuntelu ja kustannustehokkaiden toimintatapojen löytäminen palvelukehitykseen.

Järvi-Suomen alue tarvitsee yhä enemmän vahvoja tietoliikenneyhteyksiä. Toimivien tietoliikenneyhteyksien merkitys on keskeisessä roolissa toiminta-alueen kehittymisen, kasvun ja elinvoimaisuuden suhteen. Luomme alueen asukkaille ja toimijoille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää erilaisia verkkopalveluita: esimerkiksi erilaisia hyvinvointialueiden digitaalisia palveluita, suoratoistopalveluita ja työn tekemisen vapautta paikasta riippumatta.

Toivomme sinulta palavaa halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin, sekä innostusta kehittää ja toteuttaa. Omistaudut määrätietoisesti tehtävillesi ja haluat sitoutua Järvi-Suomen alueen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Järvi-Suomen alueen digitaalisten palveluiden toteuttamisessa, itsenäisen työnkuvan sekä pienen osaavan tiimin tuen. Järvi-Suomen Valokuitu Oy on Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryritys ja tässä työpaikassa yhdistyvät vakaan talon monipuoliset edut ketterän kasvuyrityksen rentoon tunnelmaan. Sinulla on myös mahdollisuuden kehittyä vaativimpiin tehtäviin yrityksessä tai konsernissa. Töitä tehdään enimmäkseen etänä ja läsnäoloa Mikkelissä on tarpeen mukaan.

Suur-Savon Sähkö konserni on päihteetön työpaikka. Työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus.

Lisätiedot Marita Vuorinen p. 050 486 3848 tai Timo Viljakainen p. 040 503 5554, sähköpostit “etunimi.sukunimi@inhunt.fi”. Jätä hakemus ja CV viimeistään 30.11.2023 tai niin pian kuin mahdollista, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Valokuitu rakentaa tulevaisuutta

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiön liiketoiminta rakentuu Suur-Savon Sähkö – konsernin vahvan alueellisen valokuidun runkoverkon varaan.

Vuonna 1946 perustetun Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksessa on yli 110 energia-alan ammattilaista, ja se työllistää vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutus aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin omistus on paikallisissa käsissä: alueen kunnat omistavat konsernista 60 prosenttia, yhteisöt ja yritykset 26 prosenttia, seurakunnat 5 prosenttia ja yksityiset 6 prosenttia.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua. Olemme paikallinen, vastuullinen ja uudistuva.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa