InHunt Testworld on ainutlaatuinen kokonaisuus, josta löytyy mm. työkalut osaamisen selvittämiseen ja rekrytoinnin onnistumisen varmistamiseen . Pystymme myös tekemään kompetenssianalyysit organisaatioiden eri tasoille ja selvittämään esimerkiksi johtoryhmän osaamistason, mitkä on vahvuudet ja mitä mahdollisia kehityskohteita löytyy.


BIG FIVE – Persoonallisuustesti

Ethnicity Business People Professional Occupation Office Concept

PiCompanyn Big Five soveltuvuustesti perustuu maailmalla yleisesti tunnettuun Big Five malliin.  Verkon yli tehtävä testi on nopea ja varma tapa saada hakijasta arvokasta lisätietoa.


Connector Ability

Businessman in the Office

Connector Ability mittaa henkilön kognitiivisia kykyjä eli esim. kykyjä havainnointiin, uuden oppimiseen ja ongelmien ratkaisuun. Testi on loistava apu rekrytoinnin varmistamisen tueksi.


Kompetenssianalyysi

Silhouettes of Business People Working in an Office Building

Osaatko sanoa 100%:lla varmuudella millä tasolla esimerkiksi johtoryhmäsi ts. luottopelaajiesi osaaminen on? InHunt Groupin kehittämä kompetenssianalyysi tuo tämän tiedon eteesi.


MD-Ranking

Modern Glass Staircase

InHunt Groupin kehittämä ainutlaatuinen johtajien rankkausjärjestelmä. Pitää sisällään kolme eri osa-aluetta: kompetenssi, johtamistaidot ja -asenne sekä fyysinen kunto.