Test Partners Oy ja InHunt Group Oy ovat sopineet strategisen yhteistyön aloittamisesta uuden WE360 -palvelun tiimoilta. InHunt on jo aikaisemmin ottanut itse käyttöön WE360:n ja alkaa nyt tarjota sitä asiakkaillensa.

WE360 on digiajan työkalu kehittyville yhtiöille, jotka huolehtivat yhtiönsä työntekijöistä. WE360 on erittäin helppokäyttöinen sovellus, joka antaa yrityksen johdolle reaaliaikaista tietoa, miten henkilöstö kokee päivittäin oman fyysisen ja henkisen jaksamisen, oman esimiehen työskentelyn sekä koko yhtiön toiminnan.

”Olemme löytäneet WE360:n avulla välittömästi tulokseemme vaikuttavat lääkkeet. Henkilökuntamme on arvostanut sitä, että he saavat antaa päivittäin yrityksen johdolle täysin nimettömänä arvioitaan omasta jaksamisestaan, esimiehestään sekä yrityksestä. Johto on ottanut palautteet vakavasti ja tehnyt nopeasti toimenpiteet henkilöstön työolosuhteiden parantamiseksi. Kun henkilökuntamme on nähnyt, että heidän mielipiteellään on oikeasti merkitystä ja korjausliikkeet tehoavat, niin eipä ole ihme miksi meillä menee niin hyvin.”, kertoo InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen

WE360:n käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Jokaista työpäivää ennen yrityksen työntekijät vastaavat yhteen helppoon kysymykseen, joka kuvaa sen hetkistä fiilistä asteikolla 1 – 5. Työpäivän jälkeen jokainen vastaa muutamaan kysymykseen, jotka koskevat mm. oman työn tärkeyttä, työssä jaksamista, esimiehen tavoitettavuutta ja ammattitaitoa.

WE360Mobile3pic

WE360:n käyttäminen on erittäin helppoa!

”WE360 on nyt markkinoilla ja se on saanut todella positiivista huomiota yhteisiltä asiakkailtamme. Yhteistyön laajentaminen InHunt Groupin kanssa on meille erittäin merkittävä asia ja tuo valtavasti myyntivoimaa kentälle. InHunt Groupin headhunterit ovat päivittäin tekemisissä eri yritysten johdon kanssa ja ratkaisevat henkilöstöön liittyviä ongelmia. WE360:n avulla InHunt pystyy tuomaan valtavasti lisäarvoa ja syventämään asiakkuuksia.” kertoo Andreas Antoniou, Test Partnersin Oy:n toimitusjohtaja. Test Partners Oy tuottaa WE360 -palvelun.

We Työntekijä viikko

Työntekijän yhteenveto viikkotasolla

WEkuukausi

Kuukausitasolla nähtävissä kuinka esimiestyö on kehittynyt positiivisella tavalla

KIINNOSTUITKO WE360:sta?

[button link=”http://inhunt.staging.wpengine.com/yhteystiedot/” target=”_self” color=”highlight”]Pyydä tarjous[/button]