InHuntin blogia on pidetty vuodesta 2013 ja moni saattoikin huomata, että huhtikuussa siirryttiin myös videoiden aikakaudelle, kun InHunt Groupin ensimmäinen oma videoblogi eli vlogi näki päivänvalon. Tämän jälkeen on vlogeja (kuten blogejakin) ilmestynyt kerran viikossa ja ennen heinäkuun taukoa vlogeja ehdittiin julkaista yhteensä 13. Kaikki vlogit löytyvät helposti esim. täältä: https://inhunt.fi/category/vlogit/

”Olemme saaneet hyvää palautetta reilusti yli 200 kirjallisesta blogistamme tähän mennessä. Olemme pyrkineet auttamaan niillä sekä työnantajia että työntekijöitä erilaisissa uranvaihtoon liittyvissä tilanteissa. Aloitimme videoblogit, koska laaja verkostomme antoi siihen selkeää indikaatiota jo jonkin aikaa.”, toteaa InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Vlogithan eivät sinällään ole mitään uutta ja viimeiset vuodet ne ovat olleet jo hyvin suosittuja esim. bloggareiden tahoilla. Myös video on median kulutusmuotona erittäin suosittu ja monet tänä päivänä valitsevatkin sen ensimmäisenä, mikäli vain mahdollista. Kuitenkin asiantuntijablogit ovat vähemmän yleisiä varsinkin Suomessa ja näin on ollut mielenkiintoista seurata, miten ne aidosti toimivat ja onko niiden ympärillä pyörivä hypetys ihan tuulesta temmattua.

”Kun katsotaan vlogiemme lukuja, kuten katselukertoja ja katseluaikaa, voidaan todeta, että vlogimme aidosti kiinnostavat. Suosituimmat vlogimme ovat saaneet kymmeniä tuhansia katselukertoja sosiaalisissa medioissa ja keskiarvolta niitä on katsottu yli kaksi minuuttia, kun yhden vlogin kokonaiskesto ei juuri milloinkaan ole hirveästi yli kahta ja puolta minuuttia. Toteutuneita lukemia on monesta suunnasta positiivisesti ihmetelty ja niinpä julkaisemme ne nyt arvioitavaksenne.”

Tarkemmat tilastot löytyvät tästä: Vlogi tilastoja

InHuntin vlogi palasikin juuri tauolta ja eilen nähtiin Senior Headhunter Isa Karlssonin ensimmäinen vlogi, joka saa jatkoa seuraavina viikkoina. Ja mikäli et vielä ole vlogia nähnyt, niin pystyt sen katsomaan kätevästi tästä: