Enää on reilu viikko tätä eriskummallista vuotta jäljellä. Seuraavassa vuoden 2020 suosituimmat TOP5 InHunt vlogit:

KUN ESITÄT PALKKATOIVEEN, TEE SE NÄIN!

Miten esität palkkatoiveesi oikealla tavalla? Tästä kertoo enemmän tällä videolla Mikki Ivovaara, Senior Headhunter, InHunt Group.

NÄMÄ TAIDOT JÄÄVÄT USEIN MAINITSEMATTA!

Harvoin mainittua osaamista. Carl-Johan Sandström kertoo taidoista, jotka usein jää kandilta työhaastattelussa mainitsematta, koska ne eivät ehkä kuulosta tarpeeksi mielenkiintoisilta tai trendikkäiltä.

JÄTÄ HYVÄ VAIKUTELMA HAASTATTELUSSA!

Miten jätät hyvän vaikutelman itsestäsi työhaastattelussa? Tästä kertoo enemmän Mikki Ivovaara (Senior Headhunter, InHunt Group) tällä videolla.

PIDÄ MIELI AVOIMENA KUN HEADHUNTER SOITTAA

Henkilö, joka vastaanottaa headhunterilta puhelun, ei ole yleensä juuri sillä hetkellä etsimässä aktiivisesti uusia haasteita. Kuitenkin kannattaa pitää mieli avoinna ja kuunnella, mitä headhunterilla on sanottavana.

MIKSI RAKENTAA OMAA HENKILÖBRÄNDIÄ?

Jokaisella meistä on oma henkilöbrändi, halusi sitä tai ei. Hyvällä henkilöbrändillä on myös koko ajan kasvava merkitys rekrytoinneissa, kun suurin osa työpaikoista menee erilaisten verkostojen ja kontaktien kautta. Yleensä niillä, joilla on henkilöbrändi kunnossa, puhelin soi mukavaa tahtia. Miten sitten lähteä rakentamaan omaa henkilöbrändiä? Näistä asioista kertoo enemmän Petri Peltoniemi (Senior Headhunter, InHunt Group) tämän viikkoisessa vlogissa.