Suomalainen suorahakuyritys InHunt Group Oy on kasvanut viime vuosina alan merkittävimmäksi toimijaksi Suomessa. Tänä vuonna InHunt Group tulee tekemään ennätyksellisen liikevaihdon ja saavuttamaan lähes 10 prosentin markkinaosuuden toimialan kokonaisliikevaihdosta.

Yhtiön pitkäaikaisesta toimitusjohtajasta Kari Juutilaisesta tuli 7. lokakuuta toteutetussa osakekaupassa InHunt Group Oy:n enemmistöomistaja. Sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy liittyi mukaan vähemmistöomistajaksi. Myös InHunt World Oy ja InHunt Boards Oy liitettiin mukaan kokonaisuuteen. Korpi Capitalin roolina on laajentaa InHuntin strategista, hallinnollista ja yritysjärjestelyosaamista hallitustyöskentelyn kautta.

InHunt Groupin hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Korpi Capitalin Tatu Mäkimartti ja hallituksen jäseniksi Kari Juutilainen ja Korpi Capitalin Mikko Fischer. 

InHunt Group tähtää kasvuun uuden omistuspohjan ja hallituksen tukemana, toimitusjohtaja Kari Juutilainen kertoo:

Kiitän InHunt Groupin aikaisempia omistajakollegoitani minua kohtaan osoittamastaan luottamuksesta ja antamistaan mahdollisuuksista yhteisten vuosien varrella. Olemme ottaneet todella vahvan aseman suomalaisena suorahakuyhtiönä. Asiakas- ja hakijatyytyväisyys meitä kohtaan ovat korkealla tasolla. Nyt on aika ottaa seuraavat askeleet ja löysin kannattavan kasvumme vauhdittamiseksi avuksemme Korpi Capital Oy:n, joka on juuri sopiva ja riittävän dynaaminen kumppani InHunt Groupille.”

Lisätietoja:

Kari Juutilainen                       Tatu Mäkimartti

InHunt Group Oy                    Korpi Capital Oy

+358 40 658 4242                   +358 40 728 7491