InHunt Group nousi haastajasta markkinajohtajaksi

Jaa somessa:

Suomalainen suorahakuyritys InHunt Group Oy teki viime vuonna kaikkien aikojen ennätyksen suorahakujen liikevaihdossa Suomessa ja saavutti lähes 10 prosentin markkinaosuuden toimialan kokonaisliikevaihdosta.

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen kertoo:

Kiitän headhuntereitamme siitä, että he luottivat vaikeinakin aikoina yhtiöön, tiimityön voimaan ja yhteisiin prosesseihin. Erityisen ylpeä olen heistä siinä, että he jaksoivat olla aktiivisia ja panostaa sekä myyntityöhön, että laadukkaaseen suorahakujen tuotantoon. Asiakastyytyväisyyden NPS oli InHunt Groupissa viime vuonna +86. Se yhdistettynä huikeaan kasvuumme on osoitus siitä, että teimme jotakin oikein. Liikevaihtomme kasvoi 6,9 miljoonaan euroon (+68% edellisestä vuodesta). Se ylittää lähes 1,4 miljoonalla eurolla toimialamme aikaisemman suorahakujen vuosiennätyksen Suomessa (Egon Zehnderin 5,528 M€ vuonna 2019 päättyneellä tilikaudella). Teimme tulosta verojen jälkeen lähes miljoona euroa, se on osoitus varsin terveestä bisneksestä ja maksoimme kaikki veromme Suomeen.

Viime vuoteen mahtui myös paljon muutoksia. Yhtiön pitkäaikaisesta toimitusjohtajasta Kari Juutilaisesta tuli InHunt Group Oy:n enemmistöomistaja ja sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy liittyi mukaan vähemmistöomistajaksi.

”Kasvamme vahvasti myös tänä vuonna ja avaamme uusia liiketoimintoja hyvinkin piakkoin. Olen todella iloinen löydettyäni kumppanin, jolla on riittävästi kompetenssia auttaa InHunt Groupia kasvamaan ja joka on myös tarvittaessa valmis rahoittamaan kasvuamme. Brändimme on hyvässä kunnossa ja teemme kovasti töitä kehittyäksemme vieläkin paremmiksi. Tuotamme tänä vuonna 23 laadukasta podcastia ja lähes 50 blogia ajankohtaisista aiheista. Jaamme ne kaikki veloituksetta somen kautta katsottaviksi, kuunneltaviksi sekä luettaviksi,” toteaa Kari Juutilainen.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen
InHunt Group Oy
+358 40 658 4242

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Talouspäällikkö - Anonyymi yritys
Hallitusammattilainen
Uusimmat

Blogista

Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa