InHunt Group nousi haastajasta markkinajohtajaksi

Suomalainen suorahakuyritys InHunt Group Oy teki viime vuonna kaikkien aikojen ennätyksen suorahakujen liikevaihdossa Suomessa ja saavutti lähes 10 prosentin markkinaosuuden toimialan kokonaisliikevaihdosta.

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen kertoo:

Kiitän headhuntereitamme siitä, että he luottivat vaikeinakin aikoina yhtiöön, tiimityön voimaan ja yhteisiin prosesseihin. Erityisen ylpeä olen heistä siinä, että he jaksoivat olla aktiivisia ja panostaa sekä myyntityöhön, että laadukkaaseen suorahakujen tuotantoon. Asiakastyytyväisyyden NPS oli InHunt Groupissa viime vuonna +86. Se yhdistettynä huikeaan kasvuumme on osoitus siitä, että teimme jotakin oikein. Liikevaihtomme kasvoi 6,9 miljoonaan euroon (+68% edellisestä vuodesta). Se ylittää lähes 1,4 miljoonalla eurolla toimialamme aikaisemman suorahakujen vuosiennätyksen Suomessa (Egon Zehnderin 5,528 M€ vuonna 2019 päättyneellä tilikaudella). Teimme tulosta verojen jälkeen lähes miljoona euroa, se on osoitus varsin terveestä bisneksestä ja maksoimme kaikki veromme Suomeen.

Viime vuoteen mahtui myös paljon muutoksia. Yhtiön pitkäaikaisesta toimitusjohtajasta Kari Juutilaisesta tuli InHunt Group Oy:n enemmistöomistaja ja sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy liittyi mukaan vähemmistöomistajaksi.

”Kasvamme vahvasti myös tänä vuonna ja avaamme uusia liiketoimintoja hyvinkin piakkoin. Olen todella iloinen löydettyäni kumppanin, jolla on riittävästi kompetenssia auttaa InHunt Groupia kasvamaan ja joka on myös tarvittaessa valmis rahoittamaan kasvuamme. Brändimme on hyvässä kunnossa ja teemme kovasti töitä kehittyäksemme vieläkin paremmiksi. Tuotamme tänä vuonna 23 laadukasta podcastia ja lähes 50 blogia ajankohtaisista aiheista. Jaamme ne kaikki veloituksetta somen kautta katsottaviksi, kuunneltaviksi sekä luettaviksi,” toteaa Kari Juutilainen.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen
InHunt Group Oy
+358 40 658 4242

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja
Talousjohtaja
Tuotantojohtaja | COO | Chief Operations Officer
Haussa viestintajohtaja Keliber Oy:lle
Viestintäjohtaja
Uusimmat

Blogista

Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta, InHunt blogi
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani
Enkelisijoittaja Noora Fagerström uskaltaa pyytää palautetta – Olen välillä ollut ihan kauhuissani Noora Fagerström sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja avautuu...
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta
Enkelisijoittaja kertoo, mitä pomon pitää ymmärtää nuorten johtamisesta Noora Fagerström perusti miehensä Petteri Fagerströmin kanssa Jungle Juicen Barin, josta...
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää myös mittavia taloudellisia panostuksia_InHuntBlogi_2
Huippu-urheiluun panostaminen edellyttää mittavia taloudellisia panostuksia
Urheilijan on panostettava myös taloudellisesti uraan. Lue pikajuoksija Viljami Kaasalaisen suunnitelmista.
Tavoittellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina
Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus huippu-urheilun ja työuran vauhdittajina Viljami Kaasalainen on 27-vuotias huippu-urheilija. Hänen tavoitteenaan on parantaa...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa