InHunt Group nousi haastajasta markkinajohtajaksi

Suomalainen suorahakuyritys InHunt Group Oy teki viime vuonna kaikkien aikojen ennätyksen suorahakujen liikevaihdossa Suomessa ja saavutti lähes 10 prosentin markkinaosuuden toimialan kokonaisliikevaihdosta.

Toimitusjohtaja Kari Juutilainen kertoo:

Kiitän headhuntereitamme siitä, että he luottivat vaikeinakin aikoina yhtiöön, tiimityön voimaan ja yhteisiin prosesseihin. Erityisen ylpeä olen heistä siinä, että he jaksoivat olla aktiivisia ja panostaa sekä myyntityöhön, että laadukkaaseen suorahakujen tuotantoon. Asiakastyytyväisyyden NPS oli InHunt Groupissa viime vuonna +86. Se yhdistettynä huikeaan kasvuumme on osoitus siitä, että teimme jotakin oikein. Liikevaihtomme kasvoi 6,9 miljoonaan euroon (+68% edellisestä vuodesta). Se ylittää lähes 1,4 miljoonalla eurolla toimialamme aikaisemman suorahakujen vuosiennätyksen Suomessa (Egon Zehnderin 5,528 M€ vuonna 2019 päättyneellä tilikaudella). Teimme tulosta verojen jälkeen lähes miljoona euroa, se on osoitus varsin terveestä bisneksestä ja maksoimme kaikki veromme Suomeen.

Viime vuoteen mahtui myös paljon muutoksia. Yhtiön pitkäaikaisesta toimitusjohtajasta Kari Juutilaisesta tuli InHunt Group Oy:n enemmistöomistaja ja sijoitusyhtiö Korpi Capital Oy liittyi mukaan vähemmistöomistajaksi.

”Kasvamme vahvasti myös tänä vuonna ja avaamme uusia liiketoimintoja hyvinkin piakkoin. Olen todella iloinen löydettyäni kumppanin, jolla on riittävästi kompetenssia auttaa InHunt Groupia kasvamaan ja joka on myös tarvittaessa valmis rahoittamaan kasvuamme. Brändimme on hyvässä kunnossa ja teemme kovasti töitä kehittyäksemme vieläkin paremmiksi. Tuotamme tänä vuonna 23 laadukasta podcastia ja lähes 50 blogia ajankohtaisista aiheista. Jaamme ne kaikki veloituksetta somen kautta katsottaviksi, kuunneltaviksi sekä luettaviksi,” toteaa Kari Juutilainen.

Lisätietoja:

Kari Juutilainen
InHunt Group Oy
+358 40 658 4242

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
InHunt Groupin toimitusjohtajan ajatuksia hakijapalautteista_plain
InHunt Groupin toimitusjohtajan ajatuksia hakijapalautteista: “Tätä osasin odottaa, mutta yllätyin sen toistuvuudesta.” 
InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen kävi läpi tuoreimmat sata InHuntille tullutta sanallista palautetta työnhakijoilta. Työnhakijat odottavat jo...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa