InHunt on media – ja se on hyväksi asiakkaillemme

Inhunt Group on tunnetuin suorahakutalo ja yksi tunnetuimmista brändeistä Linkedinissä Suomessa kaikki toimialat mukaan lukien. Alusta saakka olemme tavoitelleet tilannetta, jossa olemme suorahaussa paitsi markkinajohtaja myös media. Nyt voimme sanoa, että olemme molempia – ja tiedämme, että tämä on paras tapa tuottaa lisäarvoa kaikille asiakkaillemme.

InHunt Groupilla ja headhuntereillamme on LinkedInissä yli 700.000 seuraajaa. Tämän päälle tulevat vielä seuraajat muilta somealustoilta. Tavoitamme johtajista yli 80 prosenttia. LinkedInissä InHuntilla on yli 10 miljoonaa näyttöä ja tykkäyksiä yli 100.000.

On tärkeätä, että meistä puhutaan. Vielä tärkeämpää on, että esillä pitämistämme asioista on hyötyä ihmisille ja yrityksille. Siksi nostamme tärkeitä teemoja työnhausta, suorahausta, rekrytoinnista, työhaastatteluihin valmistautumisesta, johtamisesta, uraohjauksesta ja valmentamisesta. Tällä kaikella on merkitystä ihmisille, sillä ei ole helppoa olla työnhakija – eikä sen sopivan työntekijän löytäminenkään ole juuri koskaan läpihuutojuttu.

Teemmekö LinkedInissä ja muilla alustoilla markkinointia ja sisältömarkkinointia? Kyllä, sillä some tarjoaa oivallisen mahdollisuuden kertoa työnhakijoille ja yrityksille tuotteistamme ja siitä, mitä kaikkea lisäarvoa yhteistyö kanssamme tuottaa.

Teemmekö myös journalismia, koska olemme media? Teemme ainakin vastuullista ja innostavaa brändijournalismia. Se on ollut tietoinen valintamme. InHunt julkaisee blogeja, kolumneja, tiedotteita, suorahakuun liittyviä uutisia, podcasteja ja videohaastatteluja enemmän kuin yksikään toinen suorahaku- tai rekrytointialan yritys. Kiinnostavan ja hyödyllisen sisällön määrä ei ole meille itseisarvo, vaan haluamme vastata sekä työnhakijoiden että palkkaavien yritysten aitoon tarpeeseen saada tietoa, apua ja tukea.

Olemme nopeimmin kasvanut suorahakutalo Suomessa ja kansainvälistymme vauhdilla. Suurin osa toimeksiannoistamme on suorahakuja, joihin on yhdistetty some. Teemme toki paljon hiljaisia hakuja, mutta suuri osa kasvustamme on seurausta siitä, että asiakkaammekin ovat todistaneet toimintatapamme edut: InHuntin suorahakutapa, johon on integroituna haun julkisuus, tuottaa asiakkaillemme kiistatonta lisäarvoa brändinäkyvyyden ja laajemman tavoittavuuden ansiosta.

Modernissa hunttauksessa tavoitellaan muitakin kuin vain niitä henkilöitä, jotka ovat löydettävissä perinteisessä suorahaussa tai rekrytoinnissa. InHuntin hauissa huntatut saavat kovia kilpailijoita niistä, jotka tavoitamme somekanavien ja oman sivustomme kautta. Sanottakoon se nyt selvästi: vanha systeemi on aikansa elänyt eikä tee oikeutta sille kaikelle talentille, joka on löydettävissä yhdistämällä erilaisia tapoja tavoittaa huippuosaajia.

Miksi InHunt haluaa olla itse oma mediansa? Siksi, että haluamme ihmisten löytävän unelmiensa työpaikkoja ja yritysten löytävän hyviä työntekijöitä.

Blogiartikkelin kirjoittaja:

Jari Tourunen
Senior Headhunter, InHunt Group Oy

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Rakennuttamisjohtaja
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_Oletko vaihtamassa työpaikkaa_ Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä
Oletko vaihtamassa työpaikkaa? Pidä nämä mielessä, kun teet päätöstä.
Hyvin usein näkee tai kuulee, että henkilö on joutunut pettymään sen jälkeen, kun on vaihtanut työpaikkaa. Työpaikan vaihtoon liittyy useita riskejä ja liian...
Tuuli Paasilehto - InHunt Group Oy
Tuuli Paasilehto – Haluatko saada parhaan tekijän - näihin kysymyksiin halutaan vastaus!
Senior Headhunter Tuuli Paasilehto etsii työn ja tekijän täydellistä matchia. Nämä seitsemän kysymystä organisaation kannattaa esittää itselleen.
InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa