InHunt on media – ja se on hyväksi asiakkaillemme

Jaa somessa:

Inhunt Group on tunnetuin suorahakutalo ja yksi tunnetuimmista brändeistä Linkedinissä Suomessa kaikki toimialat mukaan lukien. Alusta saakka olemme tavoitelleet tilannetta, jossa olemme suorahaussa paitsi markkinajohtaja myös media. Nyt voimme sanoa, että olemme molempia – ja tiedämme, että tämä on paras tapa tuottaa lisäarvoa kaikille asiakkaillemme.

InHunt Groupilla ja headhuntereillamme on LinkedInissä yli 700.000 seuraajaa. Tämän päälle tulevat vielä seuraajat muilta somealustoilta. Tavoitamme johtajista yli 80 prosenttia. LinkedInissä InHuntilla on yli 10 miljoonaa näyttöä ja tykkäyksiä yli 100.000.

On tärkeätä, että meistä puhutaan. Vielä tärkeämpää on, että esillä pitämistämme asioista on hyötyä ihmisille ja yrityksille. Siksi nostamme tärkeitä teemoja työnhausta, suorahausta, rekrytoinnista, työhaastatteluihin valmistautumisesta, johtamisesta, uraohjauksesta ja valmentamisesta. Tällä kaikella on merkitystä ihmisille, sillä ei ole helppoa olla työnhakija – eikä sen sopivan työntekijän löytäminenkään ole juuri koskaan läpihuutojuttu.

Teemmekö LinkedInissä ja muilla alustoilla markkinointia ja sisältömarkkinointia? Kyllä, sillä some tarjoaa oivallisen mahdollisuuden kertoa työnhakijoille ja yrityksille tuotteistamme ja siitä, mitä kaikkea lisäarvoa yhteistyö kanssamme tuottaa.

Teemmekö myös journalismia, koska olemme media? Teemme ainakin vastuullista ja innostavaa brändijournalismia. Se on ollut tietoinen valintamme. InHunt julkaisee blogeja, kolumneja, tiedotteita, suorahakuun liittyviä uutisia, podcasteja ja videohaastatteluja enemmän kuin yksikään toinen suorahaku- tai rekrytointialan yritys. Kiinnostavan ja hyödyllisen sisällön määrä ei ole meille itseisarvo, vaan haluamme vastata sekä työnhakijoiden että palkkaavien yritysten aitoon tarpeeseen saada tietoa, apua ja tukea.

Olemme nopeimmin kasvanut suorahakutalo Suomessa ja kansainvälistymme vauhdilla. Suurin osa toimeksiannoistamme on suorahakuja, joihin on yhdistetty some. Teemme toki paljon hiljaisia hakuja, mutta suuri osa kasvustamme on seurausta siitä, että asiakkaammekin ovat todistaneet toimintatapamme edut: InHuntin suorahakutapa, johon on integroituna haun julkisuus, tuottaa asiakkaillemme kiistatonta lisäarvoa brändinäkyvyyden ja laajemman tavoittavuuden ansiosta.

Modernissa hunttauksessa tavoitellaan muitakin kuin vain niitä henkilöitä, jotka ovat löydettävissä perinteisessä suorahaussa tai rekrytoinnissa. InHuntin hauissa huntatut saavat kovia kilpailijoita niistä, jotka tavoitamme somekanavien ja oman sivustomme kautta. Sanottakoon se nyt selvästi: vanha systeemi on aikansa elänyt eikä tee oikeutta sille kaikelle talentille, joka on löydettävissä yhdistämällä erilaisia tapoja tavoittaa huippuosaajia.

Miksi InHunt haluaa olla itse oma mediansa? Siksi, että haluamme ihmisten löytävän unelmiensa työpaikkoja ja yritysten löytävän hyviä työntekijöitä.

Blogiartikkelin kirjoittaja:

Jari Tourunen
Senior Headhunter, InHunt Group Oy

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Asiakkuusjohtaja
Commercial Director - CollectiveCrunch
Maajohtaja, Finfact Oy
Resort General Manager
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa