InHunt Group Board Companyn kumppaniksi

Jaa somessa:

InHunt Group sekä Board Company, vuonna 2011 perustettu tanskalainen yritys, ovat aloittaneet  yhteistyön. Yhdessä vahvistamme hallitusten jäseniä ja johtajia, jotta he puolestaan voivat johtaa tavalla, joka kehittää yhtiötä, tuottaa tuloksia ja luo kestävää kasvua.

InHunt Groupissa missiomme on olla asiakkaillemme paras vaihtoehto heidän kehittäessään liiketoimintaansa. Visiomme on pysyä suorahakualan markkinajohtajana ja suunnannäyttäjänä Suomessa. Olemme varteenotettava alamme kansainvälinen toimija vuoteen 2027 mennessä.

Board Companyn missiona on luoda parempia yrityksiä maailmanlaajuisesti, levittää parhaita käytäntöjä tehokkaiden koulutusohjelmien sekä elinikäisen oppimisen kautta. Board Company on aloittanut toimintansa nyt myös Suomessa. ”Yhteistyön aloittaminen Board Companyn kanssa sopii hyvin InHunt Groupin tavoitteeseen kehittää suomalaista yrityselämää sekä johtamisen, asiantuntijuuden että myös hallitustyön kautta. Yli 5 000 eurooppalaista huippujohtajaa on jo suorittanut kansainvälisesti tunnustetun Board Companyn koulutusohjelman ja olemme mielellämme mukana paitsi kouluttamisessa, myös tarjoamassa ensiluokkaista hallitushakujen palvelua yrityksille”, toteaa Tarja Ilvonen, Senior Headhunter, Johtaja Board Competencies InHunt Group.

Board Companyn Suomen toimitusjohtaja Iina Hietala esittäytyi ensimmäistä kertaa InHuntin kumppanina 7.3.2024 InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksessa. ”Yhteistyö InHunt Groupin kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin. Toimintamme ytimessä on niin samat tavoitteet ja arvot, että yhteistyö solahti yhteisin uomiin aivan hetkessä. Olemme todella iloisia saadessamme paitsi Suomen suurimman, myös hallitushauissa todella tasokkaaksi profiloituneen InHunt Groupin kumppaniksemme,” Hietala iloitsee.

Tarja Ilvonen, Senior Headhunter, Johtaja Board Competencies, esitteli Board Companyn Suomen toimitusjohtajan Iina Hietalan 7.3.2024 Hallituspaikan haku -valmennustilaisuudessa.

Lisää tietoa Hallituspaikan haku -valmennuksestamme löydät nettisivuiltamme.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Asiakkuusjohtaja
Commercial Director - CollectiveCrunch
Maajohtaja, Finfact Oy
Resort General Manager
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

    Ota yhteyttä ja
    palaamme sinulle
    24h sisällä.

    InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

    Tilaa uutiskirje

    YHTEYSTIEDOT

    myynti@inhunt.fi

    Äyritie 12 C (Forte)
    01510 Vantaa