Hyväksytty Advisory Board (HAB) -stipendiaattiohjelma 2024

Jaa somessa:

Hyväksytty Advisory Board (HAB) -stipendiaattiohjelma 2024 – haku käynnissä 1.4.2024 saakka

InHunt Group ja Helsingin seudun kauppakamari aloittavat yhteistyössä HAB-sertifikaattikoulutuksen stipendiaattiohjelman. Koulutuksen sisältönä oleva Advisory Board -toimintamalli on InHunt Groupissa luotu ja se on saanut suurta suosiota paitsi kauppakamarin koulutuksena, myös perustettaessa yritysten johdon ja hallitustason strategisia neuvonantajaryhmiä.

HAB-valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi ja antaa organisaatiolle mahdollisuuden kehittää täsmäosaamista liiketoiminnan haasteisiin. Osallistuja saa yrityksen johtamisjärjestelmän ohella kattavat tiedot Advisory Boardin jäsenen roolista sekä parhaista käytännöistä. Valmennus koostuu kahdesta lähipäivästä sekä verkko-osiosta. Lisätietoja ohjelmasta www.kauppakamarikauppa.fi/HAB.

Työnantaja voi hyödyntää HAB-valmennusta myös talenttien sitouttamisvälineenä ja työnantajakuvan houkuttelutekijänä. Advisory Boardin kautta voidaan lisätä myös diversiteettiä vahvistamalla esim. nuorten vaikutusmahdollisuuksia ja strategiaosaamista.

Advisory Boardissa huippuammattilainen pääsee törmäyttämään omaa osaamistaan itselle uudessa toimintaympäristössä tai vaikkapa yrityskokoluokassa. Kompetenssi kasvaa, kun pääsee esim. yrittäjäomistajan rinnalla näkemään kokonaisuuden kautta yritystoimintaa oman päivätyön ohessa,” muistuttaa HAB-mallin kehittäjä ja hallitushauista InHunt Groupissa vastaava Senior Headhunter Tarja Ilvonen.

Kuka voi hakea stipendiä?

Stipendiä voi hakea työnantaja omalle työntekijälleen, talentilleen. Stipendihakemuksessa kuvataan lyhyesti henkilön taustaa ja osaamisalueita. Henkilön tulee olla aidosti kiinnostunut yritystoiminnan strategisesta johtamisesta sekä hallituksen ylätason näkökulmasta.

Henkilön tulee olla valmis aloittamaan opinnot vuonna 2024, joko jo kevään tai syksyn HAB-koulutuksessa. Stipendi myönnetään HAB-sertifikaatin koulutusmaksuun.

Stipendiaatin toivotaan myös jakavan kokemuksiaan paitsi työnantajayrityksessä, myös verkostoissaan ja sosiaalisessa mediassa.

Miten stipendiä haetaan?

Hakemuksia toivotaan monipuolisesti erilaisilla työhistorioilla ja taustoilla. Stipendiä haetaan täyttämällä vapaamuotoinen HAB-stipendihakemus + CV ja lähettämällä se sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi .

Kuinka stipendin saaja valitaan?

 

Hakijoiden joukosta valitaan viisi stipendin saajaa. Stipendin saajat valitsee Helsingin seudun kauppakamarin ja InHunt Groupin asiantuntijaraati.

Stipendin saajat kontaktoidaan henkilökohtaisesti.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa