Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia

Jaa somessa:

InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä innostuneita ja taitavia, myös jo kokeneitakin hallitustyöntekijöitä. Leena Niemistön Keynote puheenvuoron sisältöihin palattiin läpi pienryhmäkokoontumisten, eikä ihme: hallitustyötä suunnitellessa on jokaisen syytä arvioida paitsi omaa kertynyttä kompetenssiaan myös kiinnostuksen kohteitaan, sekä elämän tasapainoa. 

”Osallistujien palautteet ovat jälleen olleet upeita”, iloitsee valmennuksesta vastaava Tarja Ilvonen. ”Valmentajien ammattitaito, hostien huolenpito, materiaalit, tilat ja aikataulutus – sekä vaikuttava Keynote Speaker. Siinä eniten kommentteja saaneet asiat. Ja kiitoksia ne olivat, NPS 75. Olemme kehittäneet tilaisuutta palautteiden avulla, ja se on kannattanut. Tiedämme myös vahvuudet, joita vaalia jatkossakin.”

Paitsi Leena Niemistön tarina, myös Leena henkilönä on vaikuttava ja todella inspiroiva. Leenan puneenvuoron nostot nousivat pienryhmävalmennuksissa tuon tuostakin esiin, tuoden käytännön kokemustaustaa valmennuksen sisällöille. Lisäksi koko valmennuksen – eli hallitushaun salaisuuden – ydin, ihminen nousi keskiöön. Tähän Leena antoi itsestään loistavan esimerkin kun jokaisen valmennettavan omassa tasemuotoisessa Board CV:ssä (Board CV powered by INHUNT®) myös keskitytään ihmiseen. Keskitytään kirkastamaan, mitä kukin tuo tullessaan hallitukseen ja mikä hänen hallitustyöhön relevantti kompetenssinsa on.

Hallitustyöhön relevantti kompetenssi kertyy uran aikana – ja kehittyy edelleen

Leenan tarina lääkäristä yrittäjäksi, bisnesenkeliksi ja hallitusammattilaiseksi on uniikki ja sellaisena todella inspiroiva. ”Jokaisen tarina on uniikki, eikä hallitustyöhön kiinni pääsemiseksi vaadita tietynlaista uraa. Jokainen ihminen luo oman tarinansa, ja jos tarinassa on tavoitteena myös hallitustyö, kertyneitä kompetensseja kannattaa jatkuvasti kehittää”, korostaa myös InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Valmennuksessa käydään läpi hallituspaikan hakijan näkökulman lisäksi myös  hallituksen jäsentä valitsevan yrityksen näkökulmaa. Sitä harvempi hakija pääsee itse kokemaan ja löydetyksi tuleminen sekä valmistautuminen yhteisiin keskusteluihin kehittyy, kun voi aidosti ymmärtää mitä yritys toivoo ja mihin asioihin valitsija keskittyy.

Tässä valmennuksessa ei käsitellä itse hallitustyötä. ”Hallitustyön koulutusta Suomessa on hienosti saatavilla. Vaihtoehtoja on nyt entistäkin enemmän, mikä on hienoa! On tärkeää että löytyy vaihtoehtoja joista valita itselleen se sopivin” kertoo Tarja. InHunt Groupin uusi kumppani, nyt Suomessakin toimintansa aloittanut kansainvälinen hallituskoulutusyritys Board Company esittäytyi myös tilaisuudessa sen toimitusjohtaja Iina Hietalan toimesta.

Hyvin toimiva hallitus rakentaa, priorisoi ja sparraa – sekä uudistuu itsekin

Leena Niemistö jakoi puheenvuorossaan konkreettisia asioita hyvin toimivasta hallitustyöstä. Valmennusyleisöstä useampikin kommentoi, etteivät ne olleet sinänsä yllättäviä – ja kuitenkin olivat. Ne olivat erilaisia mitä odotettiin:

Leena totesi lopuksi: ”Hallituksen kokoonpanon on kehityttävä ajassa ja se tapahtuu sekä sen jäsenten uusiutumisen että diversiteetin kautta. Kun ollaan hallituksen jäsenenä, läsnäolo myös kokousten välillä on tärkeää samoin kuin aito itsensä likoon laittaminen.”

Hallitustyö on kuitenkin lopulta valtavan antoisaa. Sitä pitää tehdä järjellä ja sydämellä. Ja mikä tärkeintä, Leenan sanoin: ”Hengitä, naura – äläkä purista mailaa”.

Tarja Ilvonen ja Leena Niemistö

Tervetuloa mukaan seuraavaan Hallituspaikan haku -valmennukseen keskiviikkona 22.5.2024. Lue lisää >>

Tervetuloa myös kaikki jo valmennuksen käyneet ensimmäiseen alumnitilaisuuteen keskiviikkona 22.5.2024!

Ota yhteyttä:

Tarja_koulutus_nelio
Tarja Ilvonen
Johtaja, Board Competencies, Senior Headhunter
tarja.ilvonen@inhunt.fi
+358 50 569 1921
Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
Liitot, yhdistykset ja säätiöt_pooli_InHuntGroup_plain3
Miten välttää kymmenien tuhansien eurojen virheinvestointi liiton, järjestön tai säätiön rekrytoinnissa?
Suomessa kolmas sektori on täynnä monipuolisia toimijoita, jotka tarvitsevat parhaita osaajia menestyäkseen. Miten suorahaku voi olla avain onnistuneeseen rekrytointiin...
Julkisen-sektorin-osaajat_pooli_InHuntGroup_plain
Avainpaikka julkisella sektorilla – miten varmistat parhaat hakijat?
Oikea ja aito suorahaku on edelleen julkiselle sektorille Suomessa yllättävän vieras rekrytoinnin toimintamalli.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa