Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään

Jaa somessa:

Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos 40 headhunterimme ammattitaidon, jotka toimivat ympäri Suomea – Vantaalta, Lahdesta, Turusta, Tampereelta, Kuopiosta, Jyväskylästä, Vaasasta ja Oulusta.

Yhtiömme, jolla on laajat toimistoverkostot kahdeksassa kaupungissa, tarjoaa asiakkaille ainutlaatuisen kattavan palvelun suorahaussa. Parhaillaan käynnissä olevia suorahakuja voi tarkastella osoitteessa inhunt.fi/avoimet-tyopaikat, minkä lisäksi toteutamme hiljaisia suorahakuja yritysten ylimmälle johdolle.

InHunt Groupin menestys perustuu erikoistuneiden headhuntereiden laajaan asiantuntemukseen, mikä mahdollistaa menestyksekkäät toimeksiannot lähes kaikilla toimialoilla. Tiimimme on koottu toimiala- ja tehtäväosaamista yhdistellen, mikä erottaa meidät edukseen kilpailijoista ja tarjoaa yritysten ylimmälle johdolle parhaan tuen avainhenkilöstön rekrytoinneissa.

Lisäksi ylpeänä mainitsemme, että InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto, InHunt World, joka toimii jo 29 maassa satojen headhuntereiden voimin. Olemme myös voittaneet Top Innovative Staffing Agency -kategorian LinkedIn Nordic Talent Awardseissa, osoituksena innovatiivisuudestamme ja erinomaisesta palvelustamme.

Nyt on oikea aika liittyä menestyvään tiimiimme!

Etsimme uutta HEADHUNTERIA pääkaupunkiseudulle. Jos sinulla on vahvat näytöt johtamisesta, yrittäjähenkeä ja myyntitaitoja, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme mahdollisuuden liittyä tiimiimme, joka on tunnettu korkeasta henkilöstötyytyväisyydestään ja yhteistyön hengestä.

Kasvamme kolmella uudella headhunterilla ensi elokuuhun mennessä. Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi pikaisesti linkin kautta. Lisätietoja antaa mielellään toimitusjohtajamme Kari Juutilainen, puh. 040 658 4242.

Tule osaksi InHunt Groupin menestystarinaa – yhdessä teemme enemmän.

Headhunteriksi InHunt Groupiin
Haussa headhunter tiimiimme pääkaupunkiseudulle.
Lue lisää
Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa