BI-kehittäjä / integraatioasiantuntija (Junior/Senior)

Kerava / Uusimaa

Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Etsimme liiketoimintadatan rakentelusta innostunutta uransa alussa tai jo vähän pidemmällä olevaa ohjelmistokehittäjää vahvistamaan tärkeää tiedolla johtamisen ja ohjelmistointegraatioiden tehtäväkenttää.

Päätehtävänäsi on suunnitella ja rakentaa konsernin liiketoimintaraportointia Business Intelligence/Data warehouse ohjelmistojen avulla sekä rakentaa ja hyödyntää ohjelmistointegraatioita/rajapintoja. Business Intelligence -työkaluina käytämme QlikSenseä ja ohjelmistointegraatiossa Frends-integraatioalustaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa ohjelmistoteknillistä koulutusta tai muutoin hankittua ohjelmistoteknillistä osaamista sekä oikeanlaista innokasta ja ratkaisukeskeistä datamestarin asennetta. Voit olla valmistumassa, vasta valmistunut tai kokenut BI-kehittäjä/integraatiomestari. Tärkeintä on, että olet innostunut työstäsi, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja haluat oppia uutta sekä haluat luoda taidoillasi lisäarvoa liiketoiminnalle.

Meillä tulet olemaan osa moniosaavaa digitiimiämme. Meille et ole vain projektinumero, vaan tärkeä osa paikallisen toimintamme ydintä. Näet työsi merkityksellisyyden joka päivä ja olet luomassa yhteistä menestystarinaamme Keravan ja Sipoon alueella.

Olemme paikallinen energiayhtiö, mutta samalla myös yksi toimialamme edelläkävijöitä. Voimme tarjota sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, mukavat työkaverit, eteenpäin katsovan vakaan energiayhtiön edut. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja keskeinen voimavara. Toki etäily on meilläkin arkipäivää. Lue lisää Keravan Energiasta työnantajana täältä.
Jos innostuit tästä ilmoituksesta, niin älä viivyttele, vaan jätä hakemus, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin 31.7. mennessä. Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.6 saakka digijohtajamme Arttu Laine, 044-7517212, arttu.laine@keoy.fi

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
InHunt_Johtaminen_ja_tunnealy_blogitausta_nelio
Osa 2: Menestyminen johtajana edellyttää tunneälyä
Blogin toisessa osuudessa jatketaan ensimmäisen osan johtamisen keskiössä olevista aiheista, tunneälystä ja työntekijäkokemuksesta. Aihetta pohtimassa Senior...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa