Business Controller, Retta Management

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Heini Savio, +358 50 322 3283 ja Jan-Erik Lagerström, +358 40 539 4339.

Retta Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistönjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava yritys. Retta Groupin tytäryhtiöitä ovat kiinteistöjohtamisen toimialueella Retta Isännöinti ja Retta Management Suomessa sekä Retta Sverige Ruotsissa, ja kiinteistönvälityksen toimialueella Huoneistokeskus. Retta Group työllistää noin 1600 kiinteistöalan ammattilaista ja yli 200 toimipisteen verkosto kattaa maantieteellisesti koko Suomen.

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme palveluitamme 14 paikkakunnalla yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on kaupallisten kiinteistö- ja asuntokohteiden yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä sekä rahastoyhtiöitä, pankkeja ja monia muita kiinteistösektorin toimijoita. Palveluitamme ovat asuntojen sekä toimitilojen kiinteistöjohtamis- sekä vuokrauspalvelut, talous- ja raportointipalvelut, energiapalvelut, arviointi- ja konsultointipalvelut sekä rakennuttamispalvelut.

Haemme kehitysorientoitunutta ja liiketoimintalähtöistä

BUSINESS CONTROLLERIA

joka vastaa Retta Managementin liiketoiminnan talouden kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluvat normaalit kuukausiraportoinnin tehtävät, ennusteprosessista huolehtiminen sekä erilaiset kannattavuusanalyysit. Vastaat oman vastuualueesi osalta tiivistä yhteistyöstä liiketoiminnan kanssa. Keskeinen vastuualueesi on osallistuminen liiketoiminnan kehitys- ja M&A hankkeisiin, niiden tukeminen sekä seuranta. Vaikutat Retta Managementin johtoryhmätasolla ja raportoit tehtävässä Retta Groupin Head of Finance and Business Development.

Tehtävässä  

 • vastaat Retta Managementin liiketoiminnan talouden kokonaisuudesta.
 • vastaat kuukausiraportoinnista, ennusteista ja analyyseistä.  
 • osallistut erilaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin projektin vetäjänä tai jäsenenä.
 • osaat sujuvasti louhia dataa eri lähteistä ja tehdä ennusteita sekä analyysejä sen pohjalta.
 • teet tiivistä yhteistyötä Retta Managementin liiketoimintajohdon sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
 • toimit läheisessä yhteistyössä Rettan Nordic organisaation kanssa.

Odotamme sinulta

 • kokemusta toimimisesta liiketoiminnan läheisenä partnerina.
 • näyttöjä ja onnistumisia kehitysprojektien läpiviennissä tai/ja talouden uudistamisessa.
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tulkita lukuja liiketoiminnan kautta. 
 • vankkaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä mielellään palveluliiketoiminnan parissa.
 • positiivista can-do- asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta.
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi

Henkilönä olet aloitteellinen, määrätietoinen ja positiivisena persoonana innostut kehittämisestä ja kykenet viemään läpi muutoshankkeita. Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen ja viet asiat päätökseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä kasvuyhtiössä. Luonnollisesti saat käyttöösi myös suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet. Pääset roolissasi vaikuttamaan suuresti omaan tekemiseen ja kehitykseen. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana ovat uudet modernit toimitilamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Toivottavasti koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi Hae paikkaa- linkin kautta. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Retta Groupin visio on luoda parempaa asumista ja kiinteistövarallisuutta asiakkailleen. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut kaikissa asunnon ja kiinteistöjen myyntiin, ostamiseen, vuokraamiseen ja hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme olla kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä.

Retta Groupin strategian tukipilarit ovat kasvu, asiakaskokemus ja kilpailukyky. Kasvua haemme selkeillä maantieteellisillä panostuksilla, rekrytoinneilla sekä liiketoimintajärjestelyillä ja yritysostoilla. Alan parasta asiakaskokemusta rakennamme asiakaslähtöistä kulttuuria juurruttamalla sekä henkilöstä kouluttamalla ja toimintamalleja uudistamalla.

Konsernin kilpailukyky syntyy vahvoista brändeistä, ihmisten ja prosessien hyvästä johtamisesta sekä mahdollisuudesta panostaa tulevaisuuden työkaluihin. Retta Groupin arvot ovat onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa