Business Controller, Retta Management

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Senior Headhunterit Heini Savio, +358 50 322 3283 ja Jan-Erik Lagerström, +358 40 539 4339.

Retta Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistönjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava yritys. Retta Groupin tytäryhtiöitä ovat kiinteistöjohtamisen toimialueella Retta Isännöinti ja Retta Management Suomessa sekä Retta Sverige Ruotsissa, ja kiinteistönvälityksen toimialueella Huoneistokeskus. Retta Group työllistää noin 1600 kiinteistöalan ammattilaista ja yli 200 toimipisteen verkosto kattaa maantieteellisesti koko Suomen.

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme palveluitamme 14 paikkakunnalla yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on kaupallisten kiinteistö- ja asuntokohteiden yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä sekä rahastoyhtiöitä, pankkeja ja monia muita kiinteistösektorin toimijoita. Palveluitamme ovat asuntojen sekä toimitilojen kiinteistöjohtamis- sekä vuokrauspalvelut, talous- ja raportointipalvelut, energiapalvelut, arviointi- ja konsultointipalvelut sekä rakennuttamispalvelut.

Haemme kehitysorientoitunutta ja liiketoimintalähtöistä

BUSINESS CONTROLLERIA

joka vastaa Retta Managementin liiketoiminnan talouden kokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluvat normaalit kuukausiraportoinnin tehtävät, ennusteprosessista huolehtiminen sekä erilaiset kannattavuusanalyysit. Vastaat oman vastuualueesi osalta tiivistä yhteistyöstä liiketoiminnan kanssa. Keskeinen vastuualueesi on osallistuminen liiketoiminnan kehitys- ja M&A hankkeisiin, niiden tukeminen sekä seuranta. Vaikutat Retta Managementin johtoryhmätasolla ja raportoit tehtävässä Retta Groupin Head of Finance and Business Development.

Tehtävässä  

 • vastaat Retta Managementin liiketoiminnan talouden kokonaisuudesta.
 • vastaat kuukausiraportoinnista, ennusteista ja analyyseistä.  
 • osallistut erilaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin projektin vetäjänä tai jäsenenä.
 • osaat sujuvasti louhia dataa eri lähteistä ja tehdä ennusteita sekä analyysejä sen pohjalta.
 • teet tiivistä yhteistyötä Retta Managementin liiketoimintajohdon sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
 • toimit läheisessä yhteistyössä Rettan Nordic organisaation kanssa.

Odotamme sinulta

 • kokemusta toimimisesta liiketoiminnan läheisenä partnerina.
 • näyttöjä ja onnistumisia kehitysprojektien läpiviennissä tai/ja talouden uudistamisessa.
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tulkita lukuja liiketoiminnan kautta. 
 • vankkaa kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä mielellään palveluliiketoiminnan parissa.
 • positiivista can-do- asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. 
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta.
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi

Henkilönä olet aloitteellinen, määrätietoinen ja positiivisena persoonana innostut kehittämisestä ja kykenet viemään läpi muutoshankkeita. Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen ja viet asiat päätökseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä kasvuyhtiössä. Luonnollisesti saat käyttöösi myös suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet. Pääset roolissasi vaikuttamaan suuresti omaan tekemiseen ja kehitykseen. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana ovat uudet modernit toimitilamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Toivottavasti koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi Hae paikkaa- linkin kautta. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä haastattelut aloitamme välittömästi.

Retta Groupin visio on luoda parempaa asumista ja kiinteistövarallisuutta asiakkailleen. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut kaikissa asunnon ja kiinteistöjen myyntiin, ostamiseen, vuokraamiseen ja hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme olla kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä.

Retta Groupin strategian tukipilarit ovat kasvu, asiakaskokemus ja kilpailukyky. Kasvua haemme selkeillä maantieteellisillä panostuksilla, rekrytoinneilla sekä liiketoimintajärjestelyillä ja yritysostoilla. Alan parasta asiakaskokemusta rakennamme asiakaslähtöistä kulttuuria juurruttamalla sekä henkilöstä kouluttamalla ja toimintamalleja uudistamalla.

Konsernin kilpailukyky syntyy vahvoista brändeistä, ihmisten ja prosessien hyvästä johtamisesta sekä mahdollisuudesta panostaa tulevaisuuden työkaluihin. Retta Groupin arvot ovat onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa