Compliance Officer, S-Pankki

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 ja Atte Andersson p. 044 975 5602

Varallisuudenhoidon, sijoituspalvelujen tai pankkitoimialan Compliance-asiantuntija – Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Asiantuntijoidemme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme 1-2

Varallisuudenhoidon Compliance Officeria

vakituiseen työsuhteeseen Compliance- tiimiin Helsinkiin. Compliance Officer vastaa liiketoiminnan neuvonnasta ja ohjaamisesta sääntelyvelvoitteiden noudattamiseksi. Osallistut myös sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu mm:

 1. Konsernitason ja erityisesti varallisuudenhoitoliiketoiminnan sekä tukitoimintojen jatkuvaan compliance-valvontaan osallistuminen
 2. Compliance-riskien hallinnan kattavuuden ja tehokkuuden arviointi sekä tunnistettujen compliance-riskien raportointiin osallistuminen
 3. Compliancen antamien ohjeiden kehittäminen, laatiminen, ylläpito ja kouluttaminen sekä osallistuminen liiketoiminnan laatimien ohjeiden kommentointiin compliance-näkökulmasta.

Näillä taidoilla onnistut tehtävässä


Odotamme sinulta, että finanssiala ja erityisesti varallisuudenhoidon liiketoiminta ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta compliance-tehtävien hoitamisesta useamman vuoden ajalta. Sinulla on osaamista varallisuudenhoitoon liittyvästä sääntelystä (esim. MiFID2, UCITS, AIFMD, MAR) sekä erityisesti sijoitus- ja vaihtoehtorahastoista sekä kiinteistörahastotoiminnasta.

Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. Toimintatapaasi kuvaavat luotettavuus, aikaansaavuus, tarkkuus ja huolellisuus. Olet käytännönläheinen ja osaat johtaa omaa työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM tai KTM). Hallitset suomen ja englannin kielen sekä kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta oppia digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sääntelynmukaisuuden varmistamisesta.

Meillä on tarjolla ison talon edut ja pienen talon into


Tiimissämme työskentelee hyvällä fiiliksellä compliance- asiantuntijoita, joiden keskeisiä yhteistyökumppaneita sisäisesti ovat erityisesti VRH-liiketoiminnan esimiehet ja ykköspuolustuslinjan riskienhallinnan asiantuntijat.
Panostamme yhteishenkeen huolehtimalla arjen sujuvuudesta ja tekemällä hauskoja asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Voimme myös luvata, että sinut perehdytetään tehtävääsi huolellisesti niin, että pääset hyvillä mielin tarttumaan vastuisiisi.
S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia.
Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Tästä se alkaa


Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 21.11.2022 klo 16.00 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto ja Atte Andersson juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Tuulin tavoitat numerosta 040 631 8777 ja Aten numerosta 044 975 5602.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa