Compliance Officer, S-Pankki

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto p. 040 631 8777 ja Atte Andersson p. 044 975 5602

Varallisuudenhoidon, sijoituspalvelujen tai pankkitoimialan Compliance-asiantuntija – Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Asiantuntijoidemme siirtyessä uusiin tehtäviin, haemme 1-2

Varallisuudenhoidon Compliance Officeria

vakituiseen työsuhteeseen Compliance- tiimiin Helsinkiin. Compliance Officer vastaa liiketoiminnan neuvonnasta ja ohjaamisesta sääntelyvelvoitteiden noudattamiseksi. Osallistut myös sisäisen valvonnan ja compliance-toiminnan kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluu mm:

 1. Konsernitason ja erityisesti varallisuudenhoitoliiketoiminnan sekä tukitoimintojen jatkuvaan compliance-valvontaan osallistuminen
 2. Compliance-riskien hallinnan kattavuuden ja tehokkuuden arviointi sekä tunnistettujen compliance-riskien raportointiin osallistuminen
 3. Compliancen antamien ohjeiden kehittäminen, laatiminen, ylläpito ja kouluttaminen sekä osallistuminen liiketoiminnan laatimien ohjeiden kommentointiin compliance-näkökulmasta.

Näillä taidoilla onnistut tehtävässä


Odotamme sinulta, että finanssiala ja erityisesti varallisuudenhoidon liiketoiminta ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta compliance-tehtävien hoitamisesta useamman vuoden ajalta. Sinulla on osaamista varallisuudenhoitoon liittyvästä sääntelystä (esim. MiFID2, UCITS, AIFMD, MAR) sekä erityisesti sijoitus- ja vaihtoehtorahastoista sekä kiinteistörahastotoiminnasta.

Olet oma-aloitteinen ja esität rohkeasti uusia näkökulmia. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. Toimintatapaasi kuvaavat luotettavuus, aikaansaavuus, tarkkuus ja huolellisuus. Olet käytännönläheinen ja osaat johtaa omaa työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. OTM tai KTM). Hallitset suomen ja englannin kielen sekä kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. IT-taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta tai kiinnostusta oppia digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sääntelynmukaisuuden varmistamisesta.

Meillä on tarjolla ison talon edut ja pienen talon into


Tiimissämme työskentelee hyvällä fiiliksellä compliance- asiantuntijoita, joiden keskeisiä yhteistyökumppaneita sisäisesti ovat erityisesti VRH-liiketoiminnan esimiehet ja ykköspuolustuslinjan riskienhallinnan asiantuntijat.
Panostamme yhteishenkeen huolehtimalla arjen sujuvuudesta ja tekemällä hauskoja asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Voimme myös luvata, että sinut perehdytetään tehtävääsi huolellisesti niin, että pääset hyvillä mielin tarttumaan vastuisiisi.
S-Pankki on jo kymmenen kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia.
Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Tästä se alkaa


Tätä tehtävää voit hakea oheisen linkin kautta 21.11.2022 klo 16.00 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, Senior Headhunterit Tuuli Paasilehto ja Atte Andersson juttelevat mielellään kanssasi lisää juuri sinulle sopivana ajankohtana. Tuulin tavoitat numerosta 040 631 8777 ja Aten numerosta 044 975 5602.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa