Financial Controller

Pääkaupunkiseutu / Tampere / Pirkanmaa / Uusimaa

Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

Financial Controllerina vastaat Nordic Sports Brands -konsernin ja sen Pohjoismaisten tytäryhtiöiden ulkoisen laskennan toteutuksesta ja kehittämisestä. Vastaat päivittäisestä kirjanpidon- ja palkkahallinnon toimintojen sujuvuudesta yhteistyössä tilitoimistojen kanssa. Toimit talouden IT-järjestelmien pääkäyttäjänä ja kehität proaktiivisesti prosesseja, toimintatapoja ja työkaluja. Pääset heti näköalapaikalle ja hands-on rooliin näyttämään kykysi uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa. Toivomme sinulta löytyvän useamman vuoden kokemusta ja asiantuntemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä.

Tehtävä on vakituinen ja uusi, sijaintina Tampere tai pääkaupunkiseutu.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

 • Järjestää konsernin kirjanpito- ja palkkahallintotoiminnot fiksuimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.
 • Vastata siitä, että konsernin kirjanpito, tilinpäätöksineen on vaatimustenmukaisesti, laadullisesti, luotettavasti ja oikea-aikaisesti toteutettu.
 • Kehittää prosesseja ja järjestelmiä, jolla varmistetaan, että liiketoimintaprosessit tuottavat talousdataa oikein, tehokkaasti ja luotettavasti.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta kansainvälisen konsernin talousprosessien parhaista käytänteistä.
 • Konsernitilinpäätöstaitoa, kirjauskäytänteiden, kirjanpito-, tulovero- arvonlisäverolain sekä yhtiölainsäädännän osaamista.
 • Kokemusta taloustietojen, raportoinnin, päivittäisen ja kuunvaihteen kirjanpidon sekä tilinpäätösten koordinoinnista.
 • Itsenäistä hands-on työotetta ja can-do asenneta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä
 • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi – ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
 • Hyviä IT-taitoja, erityisesti kokemusta eri taloushallinnon- ja toiminnanohjaus-järjestelmistä sekä niiden käyttöönottamisesta sekä MS-office tuotteista (MS D365).
 • Kokemusta kirjanpidon näkökulmasta yrityskaupoista ja yritysten perustamisesta sekä toimintojen liittämisestä konserniin.
 • Analyyttisyyttä ja hyviä organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Kauppatieteiden maisterin/kandin tutkinto tai esimerkiksi tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus vaativista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä ja olet itse myös toiminut kirjanpitäjänä.

Miksi töihin Nordic Sports Brandille?

Jos olet iloinen ja omaat hyväntuulisen palveluasenteen ja sinulla on lisäksi reipas ote käytännön toteuttamisessa, olet huippuosaajista koostuvan tiimimme puuttuva lenkki. Avainroolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Pääset mukaan hurmaavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa sinua odottavat avuliaat ja osaamistaan jakavat iloiset kollegat, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä viihtyisää työpaikkaa, kehittyä samalla itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kauttaToimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

Nordic Sports Brands Oy on vuonna 2007 perustettu voimakkaasti kasvava monikanavainen urheilukauppa. Visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri sekä missio ”hyvinvointia ihmisille”. Liiketoimintamallin ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Vantaan Tammistossa ja Kouvolassa, minkä lisäksi toimintaa on käynnistetty Ruotsin Tukholmassa.  

Osana päihdeohjelmaamme tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstömme sitoutumista työskentelemään missiomme sekä toimialamme mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa