Financial Controller, Nordic Sports Brands Oy

Tampere tai PK-Seutu / Pirkanmaa / Uusimaa

Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

Financial Controller

Etsimme uutta kollegaa taloustiimiimme ottamaan koppia Pohjoismaisen verkkokauppavetoisen monikanavaisen urheilukaupan konserni- ja erillisyhtiöiden kirjanpidosta. Jos palat intohimosta kehittää taloushallinnon prosesseja, toimintatapoja ja IT-järjestelmiä, olet juuri oikea tyyppi meidän tiimimme. Roolissasi raportoit konsernin talousjohtajalle, jonka lisäksi tukenasi kehittyvässä tiimissä toimii talouskoordinaattori ja talousassistentti sekä tilitoimisto.

Financial Controllerina vastaat Nordic Sports Brands -konsernin ja sen Pohjoismaisten tytäryhtiöiden ulkoisen laskennan toteutuksesta ja kehittämisestä. Hoidat konsernitilinpäätöksen ja vastaat päivittäisestä kirjanpidon- ja palkkahallinnon toimintojen sujuvuudesta aluksi yhteistyössä tilitoimistojen kanssa. Toimit talouden IT-järjestelmien pääkäyttäjänä ja kehität proaktiivisesti prosesseja, toimintatapoja ja työkaluja. Pääset heti näköalapaikalle ja hands-on rooliin näyttämään kykysi uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa. Toivomme sinulta löytyvän useamman vuoden kokemusta ja asiantuntemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä ja sinun olevan konsernitilinpäätöstaitoinen.

Tehtävä on vakituinen ja uusi, sijaintina Tampere tai pääkaupunkiseutu.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

 • Järjestää konsernin kirjanpito- ja palkkahallintotoiminnot fiksuimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.
 • Vastata siitä, että konsernin kirjanpito on vaatimustenmukaisesti, laadullisesti, luotettavasti ja oikea-aikaisesti toteutettu.
 • Koordinoida ja johtaa ulkoisen laskennan prosesseja sekä osallistua itse tiedon tuottamiseen.
 • Kehittää prosesseja ja järjestelmiä, jolla varmistetaan, että liiketoimintaprosessit tuottavat talousdataa oikein, tehokkaasti ja luotettavasti.
 • Laatia aikataulut, toimintaperiaatteet ja ohjeistukset sekä kouluttaa henkilökuntaa.

Odotamme sinulta

 • Vahvaa osaamista liiketoiminnan prosessien tuottamasta datasta ja sen ohjaamisesta kirjanpitoon.
 • Kokemusta kansainvälisen konsernin talousprosessien parhaista käytänteistä ja, että sinusta löytyy innokkuutta kehittää asioita.
 • Konsernitilinpäätöstaitoa, kirjauskäytänteiden, kirjanpito-, tulovero- arvonlisäverolain sekä yhtiölainsäädännän vankkaa osaamista.
 • Kokemusta taloustietojen, raportoinnin, päivittäisen ja kuunvaihteen kirjanpidon ja tilinpäätösten koordinoinnista ja niiden laadullisista ja sisällöllisestä vastuusta.
 • Moniosaamista, itsenäistä hands-on työotetta ja can-do asenneta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä, luovia joustavasti työtehtävien välillä ja saattaa asiat loppuun.
 • Luotettavuutta sekä tarkkuuttaa ja kykyä rohkeasti tuoda esille omat ehdotukset.
 • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi – ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
 • Hyviä IT-taitoja, erityisesti kokemusta eri taloushallinnon- ja toiminnanohjaus-järjestelmistä sekä niiden käyttöönottamisesta sekä MS-office tuotteista. (MS D365, Oracle ERP-cloud yms.)
 • Kokemusta kirjanpidon näkökulmasta yrityskaupoista ja yritysten perustamisesta sekä toimintojen liittämisestä konserniin.
 • Kokemusta onnistuneesti asetetuista tavoitteista
 • Analyyttisyytta ja hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot, jotka tukevat järkevien päätösten tekemistä.
 • Kauppatieteiden maisterin/kandin tutkinto tai esimerkiksi tradenomin ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus vaativista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä ja olet itse myös toiminut kirjanpitäjänä.

Miksi Kuntokaupalle töihin?

Kuntokauppa.fi tarjoaa sinulle kehittämisestä kiinnostuneelle kirjanpidon ammattilaiselle mahtavan paikan päästä näkemään omien käsien työnjälkeä ottamalla vastuuta kansainvälistyvän kasvuyrityksen talousprosesseista. Jos olet iloinen ja omaat hyväntuulisen palveluasenteen ja sinulla on lisäksi reipas ote käytännön toteuttamisessa, olet huippuosaajista koostuvan tiimimme puuttuva lenkki. Avainroolissa pääset hyödyntämään omia vahvuuksia ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Saat palkitsevan työn hyvinvoinnin ja liikunnan alueella. Pääset mukaan hurmaavaan ja kannustavaan työyhteisöön, jossa sinua odottavat avuliaat ja osaamistaan jakavat iloiset kollegat, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä viihtyisää työpaikkaa, kehittyä samalla itse ja olla mukana toteuttamassa poikkeuksellisen vauhdikasta kasvutarinaa. Lisäksi saat hyvät ja kehittyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit teemoja, jotka inspiroivat sinua saamaan sinussa parhaat puolet ja kyvyt esille niin hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme ja kerro meille minkälaisen kollegan sinusta saisimme!  

Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Peter Koistinen p. 0500 668 633 ja Senior Headhunter Juhana Gyllenbögel p. 044 060 6665.

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu voimakkaasti kasvava monikanavainen urheilukauppa. Visiona on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaa ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuuri sekä missio ”hyvinvointia ihmisille”. Liiketoimintamallin ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteet sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi toimintaa on käynnistetty Ruotsin Tukholmassa.  

Osana päihdeohjelmaamme tehtävään valitulta henkilöltä vaaditaan negatiivinen huumausainetesti. Tällä pienellä eleellä pyrimme edistämään henkilöstömme sitoutumista työskentelemään missiomme sekä toimialamme mukaisesti ihmisten hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden hyväksi. 

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja/ CFO, anonyymi yritys
Chief Growth Officer (CGO)
Managing Director
Talousjohtaja
Rakennuttamisjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt_Hallituspaikan saaminen vaatii sen aktiivista hakemista_plain
Hallituspaikan saaminen vaatii sen aktiivista hakemista
Tutustu InHunt Group laaja-alaiseen näkymään hallitushauissa ja siihen, mitkä hallitustyön osaamisalueet ovat kuumia juuri nyt?
InHuntBlogi_henkilökuva_Stig_plain_2_upd
Stig Hedberg - Kymmenen yleisintä virhettä CV:ssä
CV:n laatimiseen kannattaa panostaa. Kokenut headhunter Stig Hedberg auttaa välttämään CV:n yleisimmät virheet.
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus (30/08/23)
Kiinnostaako hallitustehtävät? Tule 30.8. järjestettävään valmennukseen ensimmäisten joukossa ja ota hallituspaikan hakeminen haltuun!
InHunt_Hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja neuvonantaja_ kerro mielipiteesi ja osallistu kyselyyn_plain
Osallistu hallitustyökyselyyn
Hallituksen jäsen, puheenjohtaja ja neuvonantaja: kerro mielipiteesi ja osallistu kyselyyn. 
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa