IP-lakimies, BOCO IP

Helsinki tai Tampere / Pirkanmaa / Uusimaa

Senior Headhunter Jyrki Hämäläinen, 0400 467 792 ja Senior Headhunter Atte Andersson, 044 975 5602

Boco IP on patenttitoimisto, joka auttaa asiakasta näkemään kauas ja kaikkiin suuntiin. Mitä pidemmälle yritykset katsovat tulevaisuuteen, sitä tärkeämpää on aineettomien oikeuksien suojaaminen. Boco IP on toiminut vuodesta 1928 – ensin perheyrityksenä ja nyt avainhenkilöiden omistamana. Yritykseen on sitoutunut paljon huolenpitoa ja asiantuntemusta, ja juuri pitkä kokemus tuo osaamiseemme syvyyttä. Aineettomat oikeudet ovat nykyään yritysten arvokkainta omaisuutta.  

Kehitämme jatkuvasti liiketoimintaamme ja asiantuntemustamme. Osallistumme aktiivisesti patenttialan yhteistyöhön kansainvälisesti ja kotimaassa. Toimintamme on ihmisläheistä ja luotettavaa. Asiantuntijayhteisömme kykenee luomaan strategista arvoa asiakkaan liiketoiminnalle.  

  

Etsimme nyt lisävahvistukseksi Helsingin tai Tampereen toimistollemme  

IP-lakimiestä 

Haluatko liittyä tiimiimme ja tulla bocolaiseksi? Haemme IP Legal tiimiimme osaajaa, joka työskentelee sujuvasti IP-oikeuksiin liittyvissä sopimuksissa sekä itsenäisesti, että osana tiimiämme.  IP legal tiimi toimii hyvin yhtenäisesti ja roolisi on tärkeä ryhmän sopimustaitojen lisääjänä ja myynnin kasvattajana. Olet tärkeä osa ryhmän myyntityötä ja kasvun rakentamista. 

Etsimämme IP-lakimies on paitsi kokenut IPR-alalla, myös motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintaamme. Arvostamme aiempaa IPR-alan työkokemusta tai vastaavaa työtaustaa IPR:ien parissa.  

Tiimiimme soveltuva henkilö on positiivinen ja yhteistyökykyinen sekä tarkka ja järjestelmällinen, työskentelytapamme on itseohjautuva. Meillä tietoa, osaamista ja onnistumisen iloa jaetaan kaikkien kesken. Työn luonne vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Muu kielitaito on eduksi.  

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, työtehtävien edellyttämän jatkokoulutuksen sekä viihtyisät ja joustavat työskentelyolosuhteet.  

Mikäli kiinnostuit, niin lataa CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 26.4.2024 mennessä – aloitamme kiinnostavien hakijoiden haastattelut saman tien, joten kannattaa toimia heti!  

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa