Juristi

Helsinki / Uusimaa

InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio 050 322 3283 ja Tuuli Paasilehto 040 631 8777

Retta Group on Pohjoismaiden suurin kiinteistönjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluita tarjoava yritys. Retta Groupin tytäryhtiöitä Suomessa ovat Huoneistokeskus Oy ja Retta Services Oy, joka toimii aputoiminimillä Retta Isännöinti (isännöintiliiketoiminta) ja Retta Management (kiinteistöjen johtaminen ja managerointi). Ruotsissa Retta Group Oy:llä on tytäryhtiö Retta Ab. Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kiinteistö-, asunto- ja toimitilakohteiden yksityiset ja julkiset omistajat ja käyttäjät sekä rahastoyhtiöt, pankit ja monet muut kiinteistösektorin toimijat sekä kuluttajat. Retta Group työllistää noin 1600 kiinteistöalan ammattilaista ja yli 200 toimipisteen verkosto kattaa maantieteellisesti koko Suomen.

Lakiasiaintiimissämme tarvitaan kiinteistönvälitykseen perehtynyttä, liiketoimintalähtöistä

JURISTIA

välitysliiketoiminnasta vastuulliseksi asiantuntijaksi.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen toimintaympäristö nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä kasvuyhtiössä. Tehtäväsi ovat vastuulliset ja monipuoliset. Paikkasi organisaatiossa on näkyvä ja pääset vaikuttamaan onnistumisemme juridiseen, vahvaan perustaan. Raportoit konsernin päälakimiehelle. Työskentelet isännöinnin vastuujuristin kanssa työparina ja osallistut laajennetun johtoryhmän toimintaan.

Sinua odottaa suuren yrityksen edut ja mahdollisuudet. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Helsinki.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti välitysliiketoiminnan juridisista palveluista, ja sinulla on kokonaisvastuu konsernin pakote- ja KYC-asioista. Tehtäviisi sisältyvät: lakineuvonta ja sisäinen laadunvalvonta, sisäisten juridisten koulutusten suunnittelu ja toteutus sekä reklamaatioiden käsittely. Osallistut lakiosaston kehittämishankkeisiin oman vastuualueesi osalta.

Odotamme sinulta usean vuoden työkokemusta toimialalta tai vastaavista itsenäisistä ja laaja-alaisista tehtävistä. Soveltuvan lainsäädännön ja ohjeiden vankka tunteminen on välttämätöntä (mm. laki kiinteistöjen ja vuokrahuoneiden välityksestä, laki kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiden välitysliikkeistä, hyvä välitystapa, asuntokauppalaki, maakaari, rahanpesulaki, pakotelainsäädäntö, maanvuokralaki, kuluttajansuojalaki). Arvostamme osaamista GDPRstä, yritysjuridiikasta ja compliancesta. Sinulla on kokemusta juridisten koulutusten suunnittelusta ja kouluttamisesta. Käytät työssäsi sujuvasti myös englannin kieltä.

Sinulla on työtä pelkäämätön asenne. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Paineensietokykyäsi on joskus koeteltu ja tiedät, että paineessa sinua auttaa hyvät stressinhallintataitosi ja kykysi sietää keskeneräisyyttä. Tunnistat “riittävän hyvän” ja osaat priorisoida. Näet ison kuvan ja hahmotat olennaisen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja esiintymistaidot.

Tuntuuko tämä tehtävältä, johon sinulla olisi annettavaa? Jätä hakemuksesi alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Liitä mukaan CV, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. Toimi pian, sillä kutsumme haastatteluun tehtävän edellytykset täyttäviä henkilöitä heti hakemuksen saapuessa.

Retta Groupin visio on luoda parempaa asumista ja kiinteistövarallisuutta asiakkailleen. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut kaikissa asunnon ja kiinteistöjen myyntiin, ostamiseen, vuokraamiseen ja hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme olla kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä.

Retta Groupin strategian tukipilarit ovat kasvu, asiakaskokemus ja kilpailukyky. Haemme kasvua selkeillä maantieteellisillä panostuksilla, rekrytoinneilla sekä liiketoimintajärjestelyillä ja yritysostoilla. Alan parasta asiakaskokemusta rakennamme asiakaslähtöistä kulttuuria juurruttamalla sekä henkilöstä kouluttamalla ja toimintamalleja uudistamalla.

Konsernin kilpailukyky syntyy vahvoista brändeistä, ihmisten ja prosessien hyvästä johtamisesta sekä mahdollisuudesta panostaa tulevaisuuden työkaluihin. Retta Groupin arvot ovat: onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa