Key Account Manager

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Petri Peltoniemi p. 0500 840 912

Meillä 3stepIT:llä on selkeä tavoite: pitää huolta maailman teknologiasta. Autamme yrityksiä ja organisaatioita ympäri maailman hankkimaan ja kuluttamaan teknologiaa tavalla, joka on ympäristön 0kannalta kestävää. Tarjoamme IT-laitteiden käyttöön, hallintaan ja uusimiseen kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka on kustannustehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen. Tänä päivänä palvelemme yli 3 000 asiakasta maailmanlaajuisesti ja toimimme aktiivisesti kiertotaloudessa kunnostamalla ja myymällä edelleen käytettyjä IT-laitteita. Näin estämme vuosittain yli puolen miljoonan laitteen tuhoutumisen ja päätymisen kaatopaikalle.

KEY ACCOUNT MANAGER

Oletko parhaimmillasi asiakastyössä, jossa ylläpidät ja kehität asiakkuuksia? Onko sinulla kykyä parantaa asiakkuuksien tuottavuutta ja saada aikaan lisämyyntiä? Miltä kuulostaa paikka alan johtavassa yrityksessä, ammattimaisessa työyhteisössä osana menestyjätiimiä? 

”Taking care” on meidän ajattelutapamme. Pidämme huolta asiakkaistamme, teknologiasta, ympäristöstämme ja tietenkin toisistamme!

Käy kurkkaamassa vauhdikasta menoamme TÄÄLTÄ.

Rooli

Nyt etsimme Helsingin pääkonttorille Key Account Manageria. Työssäsi vastaat asiakassalkusta, joka koostuu 

yhtiömme keskisuurista asiakkuuksista. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Key Account Managerin työssä toimit yhteyshenkilönä asiakkaan IT- ja talousjohdolle. Kestävä kehitys ja kiertotalous ovat liiketoiminnan keskiössä: elinkaaren hallintapalveluiden avulla varmistat, että jokainen asiakas saa teknologialaitteista maksimaalisen hyödyn niiden elinkaaren aikana. Huolehdit asiakkaan nykyisistä ja tulevista tarpeista IT-laitteiden hankinnassa, hallinnassa ja kierrättämisessä – tietoturvasta tinkimättä. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten palvelupäälliköiden kanssa.

Kolme tärkeintä tehtävää Key Account Managerina ovat:

1) oman salkun asiakkuuksien hankintojen ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen

2) asiakkuuksien laajentaminen lisämyynnillä ja

3) uusmyynnin tuomien uusien asiakkuuksien käynnistäminen.

Etsimme henkilöä, jolla tulisi positiivisen asenteen lisäksi olla

 • Kokemusta myyntityöstä – Sinulla on kokemusta systemaattisesta ja ratkaisuhakuisesta myyntityöstä sekä näyttöjä asiakkuuksien laajentamisesta. Rahoitusosaaminen katsotaan eduksi.
 • Johtamistaitoja – Kykyä johtaa sisäistä virtuaalitiimiä asiakkaan parhaaksi.
 • Intohimoa asiakastyöhön – Osaat ottaa selvää asiakkaan liiketoiminnasta ja keskustella asiantuntevasti markkinatilanteesta ja trendeistä 
 • Erinomaiset kommunikointitaidot – Pystyt operoida asiakkaiden eritasoisten yhteyshenkilöiden kanssa ja luomaan pysyviä asiakassuhteita.
 • Ratkaisukeskeinen ja tinkimätön asenne – Pyrit ratkaisuiden, tavoitteiden ja päämäärien löytämiseen etkä pelkää haastaa itseäsi.
 • Halu suoriutua erinomaisesti – Olet työssäsi systemaattinen ja sinulla on vahva paineensietokyky. 
 • Joukkuepelaajan henkeä – Tiimityö sujuu sinulta mutkattomasti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 • Hyvä kielitaito – Suomen kielen lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme kattavat edut, jotta sinä voisit onnistua ja menestyä työssäsi

Asiakkaamme ansaitsevat vain parasta, ja niin ansaitsevat työntekijämmekin. Etsimme joukkoomme talentteja, joista haluamme pitää huolta. 

 • Tunnustukset – Kilpailukykyisen palkkausmallimme lisäksi pidämme huolta, että hyvin tehty työ huomioidaan erilaisilla tunnustuksilla ja palkitsemismalleilla.
 • Jatkuva oppiminen  Tuemme 3steppiläisten halua kehittää omaa osaamistaan. Erilaiset koulutukset ja valmennukset kehittävät taitoja, kasvattavat motivaatiota ja auttavat urapolulla eteenpäin.
 • Terveys ja hyvinvointi – Työyhteisössämme toimitaan joustavasti, huolehtien työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Haluamme varmistaa jokaisen 3steppiläisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarjoamalla mm. kattavan työterveyshuollon, sairaskuluvakuutuksen, hammashuollon ja työmatkaetuuden.
 • Yhteiskuntavastuu – 3stepIT:n arvoihin kuuluu huolen pitäminen myös laajemmin, ja sitä kautta tuemme yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa. Tuen piiriin kuuluvat mm. Lastenklinikoiden Kummien innovaatiohankkeet. 
 • Yhteisöllisyys – 3steppiläisten mielestä työyhteisömme on helposti lähestyttävä ja meillä vallitsee hyvä tekemisen meininki. Viihdymme yhdessä työn ja vapaamuotoisempien aktiviteettien merkeissä. Niistä saa kummasti lisää virtaa arkeen.

Teemme töitä suurella sydämellä

Työyhteisössämme vallitsee avoin ja positiivinen ilmapiiri, jossa aidosti välitetään toisistamme. Katsomme tulevaisuuteen luottavaisesti, sillä yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa. Menestys ei tule hampaat irvessä ja työpaikalla saa olla hauskaa.

Yhteiset arvomme muodostavat perustan kaikelle, mitä 3steppiläisinä teemme.

 • Positive – We see opportunities and help others see them too.
 • Passionate – We care about eliminating waste wherever we find it.
 • Responsible – We take responsibility for our actions.
 • Curious – We always want to learn more and improve.
 • Amazing – We do great things for our customers and each other.

Yhteyshenkilö

Ota rohkeasti yhteyttä senior headhunter Petri Peltoniemi 0500-840 912

Haku päättyy

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 22.2.2023

Yritysesittely 

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin. 3stepIT on suomalainen, kansainvälisesti yli 20 vuotta toiminut teknologialaitteiden elinkaaren hallintaan erikoistunut edelläkävijäyritys. Kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat hallita teknologialaitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Olemme voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 691 miljoonaa euroa. Meillä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja palveluksessamme on noin 450 työntekijää. Viihtyisä ja moderni pääkonttorimme sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja meistä https://fi.3stepit.com/

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa