Key Account Manager

Vantaa / Uusimaa

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Jukka Marttila p. 040 161 6222

Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2022 oli 1 684 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vuonna 2023 Veho sai Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

 Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

Kaipaatko uusia mahdollisuuksia ja innostavan työympäristön? Haluatko olla mukana Suomen johtavan kuorma-autobrändin matkassa?

Etsimme

KEY ACCOUNT MANAGERIA

vastaamaan Vehon merkittävimmistä kuorma-autoasiakkaista. Toimialueesi on eteläinen Suomi, ja päätoimipaikkasi sijaitsee Vantaalla.

Päätehtäviäsi ovat:

 • vastuu merkittävistä nykyisistä kuorma-autoasiakkuuksista,
 • ratkaisumyynti nykyisille ja uusille asiakkaille, pääpainon ollessa nykyisissä asiakkuuksissa,
 • tiivis yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa oikean tuoteratkaisun löytämiseksi ja räätälöimiseksi asiakkaiden kulloistenkin tarpeiden mukaan.

Odotamme sinulta:

 • kokemusta Key Account Managerin tehtävistä,
 • hyviä neuvottelutaitoja sekä myyntikokemusta,
 • kaupallista näkemystä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia,
 • kykyä käyttää ja oppia eri järjestelmiä myynnin työkaluina (mm. kuorma-autojen konfigurointi on osa päivittäistä työtä),
 • eduksi katsomme kokemuksen kuorma-automaailmasta tai vahvan kiinnostuksen vastaavaan tekniikkaan.

Työssä menestymisessä auttaa tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (esim. AMK), kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, kiinnostus oppia teknisiä asioita, yrittäjähenkisyys ja hyvät sosiaaliset kyvyt. Olet tottunut toimimaan proaktiivisesti ja pystyt mm. omatoimiseen tarjousten laskentaan.

Meillä sinua odottaa:

 • Pääset osaksi Veho- ja Mercedes-Benz-brändiä ja tuotteita sekä niiden mukana kehityksen aallonharjalle mielenkiintoisella toimialalla.
 • Mahdollisuus itsensä kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut sisältäen mm. kattavat henkilöstöedut ja laadukkaan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Hae tehtävää klikkaamalla alla olevaa “hae paikkaa” -nappulaa viimeistään 15.3.2024. Kannattaa toimia nopeasti, sillä aloitamme haastattelut kiinnostavien kandidaattien kanssa jo hakuaikana. Lisätietoja antavat Senior Headhunterit Tapani Tuohimaa, p. 040 585 3068 ja Jukka Marttila p. 040 161 6222.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa