Kuorma-automyyjä

Uusimaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Onko sinulla kokemusta asiakassuhteiden rakentamisesta ja oletko kuin kotonasi raskaiden ajoneuvojen maailmassa? Haluatko tulla osaksi maailmanlaajuista kuorma-autojen ja perävaunujen vuokrauspalvelujen tarjoajaa, joka laajentaa nyt toimintaansa Suomessa ja jolla on suuri asiakaskunta ja kysyntä toimialalla?  Sitten juuri sinä saatat olla henkilö, jota etsimme!

TIP Group on johtava kuorma-autojen ja perävaunujen huolto-, leasing ja vuokrausyritys. Yli 50 vuoden kokemuksella kuljetusalalta olemme raskaiden ajoneuvojen vuokrauksen asiantuntija. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa ja palvelemme asiakkaitamme 92 toimipisteessä 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Haussa Kuorma-automyyjä

Etsimme Keravan toimipisteeseemme motivoitunutta

Kuorma- automyyjää,

jolla on palava kiinnostus alaan ja joka haluaa olla mukana kehittämässä ja vahvistamassa uusia ja olemassa olevia asiakassuhteita.  Tässä roolissa pääset mukaan vahvaan myyntitarinaan, jonka keskiössä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Vastaat TIP Groupin kuorma- autojen myynnistä Suomessa ja olet itse aktiivisesti mukana myyntityössä. Teet yhteistyötä ja rakennat kumppanuuksia laadukkaalla liiketoiminta osaamisellasi TIP: n nykyiseen asiakasportfolioon, mutta myös uusille asiakkaille.  Korkealla sitoutumisella ja järjestelmällisellä toimintamallilla vastaat jatkuvasta asiakaskehityksestä ja -kasvusta. Edistät houkuttelevien vuokraehtojen myyntiä ja sopimusneuvotteluja johtaville kuorma-automerkeille ja luot siten yhteistä tulevaisuutta ja kasvua asiakkaan kanssa. Samalla autat asiakasta tiedottamalla päällirakenteista, tarvikkeista, kalusteista sekä rahoitusratkaisuista ja palvelusopimuksista. Näin toimien varmistat korkeimman mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Profiilisi

Tätä tehtävää varten toivomme, että sinulla on jo usean vuoden kokemus myynnistä sekä kokemusta raskaiden ajoneuvojen tai korien leasingsopimuksista tai kaluston myynnistä.  Olet ammattilainen suhteiden rakentamisessa ja olet kiinnostunut liiketoiminnasta.

Sinulla on aito palveluasenne ja paloa myyntityöhön. On tärkeää, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja johtamaan koko myyntiprosessin itse. Osaat toimia myös tiimissä ja nautit yhteistyöstä kollegoiden kanssa.  Liikut sujuvasti digitaalisissa ympäristöissä ja olet aiemmin työskennellyt Office-työkalujen parissa.

Me tarjoamme

Haaveiletko mahdollisuudesta myydä eri valmistajien kuorma-autoja laajasta merkkivalikoimasta niin omasta Suomen varastosta kuin yhteisestä pohjoismaisesta varastosta.

Etsitkö haastavaa työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja energisten kollegoiden kanssa? Jotka suhtautuvat intohimoisesti siihen, mitä tekevät ja jotka työskentelevät tarjotakseen korkeinta laatua joka päivä. Kaikki tämä työympäristössä, jossa turvallisuus työpaikalla on etusijalla ja jossa tiimihenkeä edistetään ja rehellisyys on liiketoimintamme ytimessä. Kuljetusalan palvelu-, huolto-, leasing ja vuokrauksen markkinajohtajana Euroopassa ja monissa Euroopan maissa toimivana meillä on tarjota sinulle jatkossa erilaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa