Lead Auditor (MDR)

Olemme joustavia sijaintipaikkasi suhteen / Koko Suomi

Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Heini Savio, puh. 050 322 3283

Me olemme SGS – maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa kestävän kehityksen, laadun ja luotettavuuden mittapuuna. 97 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 650 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman. Suomessa SGS työllistää lähes 300 asiantuntijaa. Pääkonttorimme on Helsingissä, mutta meillä on toimipisteitä myös Espoossa, Tuusulassa, Kotkassa, Karkkilassa, Tampereella ja Raumalla. Osa asiantuntijoistamme työskentelee etänä eri puolilla Suomea. Tutustu meihin ja palveluihimme osoitteessa https://www.sgs.fi/.

SGS Fimko on uuden lääkintälaiteasetuksen (EU) 2017/745 mukainen ilmoitettu laitos. Kysynnän ja liikevaihdon kasvaessa haemme nyt tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

LEAD AUDITORia (MDR)

Hakemamme Lead Auditorin (MDR) tehtävien painopiste on sähkökäyttöisissä aktiivilaitteissa, etenkin ohjelmistoissa (Sotftware as a Medical Device, SaMD).

Lead Auditorin tehtäviä ovat mm: 

 • lääkinnällisten laitteiden valmistajien laatujärjestelmien ja toiminnan arviointi (laatujärjestelmästandardi EN ISO 13485 ja MDR (EU) 2017/745)
 • asiantuntijana toimiminen lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen vaatimustenmukaisuusasioissa (MDR (EU) 2017/745, EN IEC 60601-sarja, EN IEC 62304)
 • sähkökäyttöisten aktiivilaitteiden ja etenkin ohjelmistojen teknisten tiedostojen arviointi  
 • yhteydenpito kliinisiin asiantuntijoihimme ja kansainvälisiin yhteistyökumppaneihimme, asiakassuhteiden hoito
 • regulaatioiden ja kansainvälisten vaatimusten kehityksen seuranta
 • alan seminaareihin ja koulutuksiin osallistuminen ja niiden järjestäminen SGS Akatemian kanssa

Tehtävässä edellytetään                                                                                  

 • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa (esim. terveystieteet, tietotekniikka, tekniikka esim. terveysteknologia, fysiikka, biolääketiede)
 • vähintään 4 vuoden työkokemusta terveydenhuollon laitteiden alalta, sisältäen kokemusta ohjelmistoista (esim. laadunhallinnan, kehityksen, valmistuksen, auditoinnin, tutkimustoiminnan tai testauksen parista)
 • peruskäsitystä seuraavista: laatujärjestelmästandardi EN ISO 13485, ohjelmistostandardi EN 62304, lääkinnällisten laitteiden standardit ja alan lainsäädäntö; ei tarvitse olla kaikkien asiantuntija, annamme näihin asioihin perusteellisen koulutuksen
 • pitkäjänteisyyttä sekä kykyä kehittyä ja kehittää
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä
 • matkustusvalmiutta lähinnä Suomessa
 • erinomaista englannin kielen taitoa, hyvää suomen kielen taitoa

Eduksi luetaan

 • ISO 13485 -standardin mukaisen auditoijan pätevyys; tarvittaessa hoidamme kouluttamisen ja pätevöittämisen työsuhteen alettua.

SGS:llä on vahva markkina-asema; asiakaskuntamme koostuu lähinnä suomalaisista ja kansainvälisistä terveysalan yrityksistä. Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä uusimman teknologian ja mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Lead Auditor (MDR) työskentelee MDR-tiimissä, joka toimii yhteistyössä IVDR-tiimin kanssa. Tiimin jäsenet työskentelevät eri puolilla Suomea, joten olemme joustavia myös sinun asuinpaikkakuntasi suhteen. MDR/IVDR-tiimissä autamme toisiamme menestymään yhteisten tavoitteiden eteen, tukenasi ovat alan parhaat asiantuntijat.

Tarjoamme

 • kattavan koulutuksen ja perehdytyksen pääarvioijaksi pätevöitymiseen sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen työssäsi ja urallasi
 • hyvät työsuhde-edut, kuten laajennettu työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, polkupyöräetu ja lounas/liikunta/kulttuurietu.

Tutustu meihin myös näiden linkkien kautta:

Kiinnostuitko tehtävästä?  Hae tehtävää mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Voit lähettää CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Tapani Tuohimaa, puh. 040 585 3068 ja Senior Headhunter Heini Savio, puh. 050 322 3283.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa