Myyntijohtaja

Järvenpää / Uusimaa

Senior Headhunter Raimo Kielinen, puh. 0400 660 746

Suomessa vuonna 2019 perustettu Fiberwood on kehittänyt teknologian ja tuotantoprosessin, joilla mekaanisen metsäteollisuuden sivuvirroista saatavista raaka-aineista tehdään arvokkaita ja täysin biopohjaisia eristelevyjä ja pakkausmateriaaleja.

Fiberwoodin teknologialla puukuidusta valmistetaan eristemateriaalia, joka hyödyntää puun luontaisia ominaisuuksia ja sidoksia. Teknologian avulla materiaalin rakenteessa on pieniä ilmataskuja, jotka lisäävät materiaalin lämmöneristävyyttä. Eristemateriaali on paloturvallinen ja hengittävää eli sillä on kyky sitoa ja luovuttaa kosteutta. Ne ovat kierrätettävissä, ja jos purkujäte viedään kaatopaikalle, muovittomat levyt biohajoavat ja muodostavat mikromuovista vapaata maa-ainesta.

Viime syyskuusta lähtien on ensimmäisen vaiheen koelinjalla valmistettu kaupallisesti saatavilla olevien tuotteiden kokoisia eristelevyjä. Seuraavaksi rakennamme jatkuvatoimisen koelinjan, jonka tarkoitus on varmistaa tuotantomittakaavaisen linjan teknologiset ratkaisut.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme myynnin kasvattamisen kokonaisuudessaan vuoteen 2030 mennessä yli 90 MEUR’iin.

Haemme nyt myyntijohtajaa

Tarvitsemme joukkoomme

• strategisen johtamistason henkilön, joka rakentaa kanssamme yhtiön kansainvälisen kasvustrategian ja myynnin sekä markkinoinnin kansainväliset toimintaprosessit, myös myynnin seuranta- ja analysointivälineet

• henkilön, joka kykenee itsenäisesti johtamaan ja ohjaamaan myynnin ja markkinoinnin funktiota sekä sen kytkentöjä muuhun organisaatioon

• henkilön, joka kykenee löytämään asiakaskentältä meille sopivat asiakkaat ja kommunikoimaan heidän kanssaan vaaditulla tavalla – myös valitsemaan ja löytämään yleisesti myynnin ja markkinoinnin oikeat kanavat ja välineet sekä rakentamaan myynnin ja markkinoinnin viestimme

•  strategisen johtamistason henkilöä, joka kykenee täsmentämään valitsemiemme tuotealueiden lopputuotteiden vaatimushallinnan detaljit, regulatoriset määräykset, asiakasvaateet, ympäristövaateet, sertifiointivaatimukset ja eri markkinavaateet

Tässä on hieno mahdollisuus päästä mukaan

• organisaatioon, jonka peruspilarit ovat itseohjautuvuus, arvostus, avoimuus, luottamus sekä yhdenvertaisuus. Organisaatiomalli on nuori ja vielä kehittymässä.

• toimintakulttuurin rakentamiseen, joten erittäin hyvä mahdollisuus vaikuttaa sen muovautumiseen

• yritykseen, jonka kasvustrategiassa on voimakkaasti kansainvälistyminen niin omien tehtaiden kuin lisensoinnin kautta. Näin ollen yrityksen kasvun myötä urapolku voi johtaa useamman tehtaan myynti/markkinointitehtävien koordinointitehtäviin.

Tehtävän kokonaiskompensaatio koostuu palkasta, osakeomistuksesta ja bonuksista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan ”Hae paikkaa”- linkin kautta viimeistään perjantaina 24.3.2023. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:ssä aluejohtaja, Senior Headhunter Raimo Kielinen, puh. 0400 660 746.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa