Myyntipäällikkö

Mikkeli / Etelä-Savo

Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554

Haemme tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Järvi-Suomen alue tarvitsee vahvoja tietoliikenneyhteyksiä yhä enemmän. Etätyöt lisääntyvät ja maatilat digitalisoituvat. Metsäomaisuuden hallinta ja matkailuyritykset tarvitsevat vahvat luotettavat yhteydet. Jos asiakasorientoitunut myyntityö ja asiakkaista huolehtiminen on vahvuutesi ja ymmärrät alan tekniikkaa, uusi askel urallasi on tässä!

Sinulla on vankka kokemus telecom-alan kaupallisista tehtävistä sekä valokuituun perustuvan telecom-toiminnan myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta myynnistä yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluvat tietoliikenneyhteyksien ja niiden ympärille rakentuvien lisäarvopalveluiden myynti, hinnoittelu, markkinaseuranta, kampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden kuuntelu, sekä asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinta.

Toivomme sinulta palavaa halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin, sekä innostusta kehittää ja toteuttaa. Omistaudut tehtävillesi ollen määrätietoinen. Tunnet Järvi-Suomen alueen ja haluat sitoutua sen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Järvi-Suomen alueen digitaalisten palveluiden toteuttamisessa, itsenäisen työnkuvan, sekä vakaan talon monipuoliset edut yhdistettynä ketterän yrityksen rentoon tunnelmaan.

Suur-Savon Sähkö konserni on päihteetön työpaikka. Työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus.

Lisätiedot Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554, sähköpostit “etunimi.sukunimi@inhunt.fi”. Jätä hakemus ja CV viimeistään 6.8.2023 tai niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiön liiketoiminta rakentuu Suur-Savon Sähkö – konsernin vahvan alueellisen valokuidun runkoverkon varaan.

Vuonna 1946 perustetun Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksessa on yli 110 energia-alan ammattilaista, ja se työllistää vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutus aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin omistus on paikallisissa käsissä: alueen kunnat omistavat konsernista 60 prosenttia, yhteisöt ja yritykset 26 prosenttia, seurakunnat 5 prosenttia ja yksityiset 6 prosenttia.


Järvi-Suomen Valokuitu Oy toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua. Olemme paikallinen, vastuullinen ja uudistuva.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa