Myyntipäällikkö

Mikkeli / Etelä-Savo

Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554

Haemme tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Järvi-Suomen alue tarvitsee vahvoja tietoliikenneyhteyksiä yhä enemmän. Etätyöt lisääntyvät ja maatilat digitalisoituvat. Metsäomaisuuden hallinta ja matkailuyritykset tarvitsevat vahvat luotettavat yhteydet. Jos asiakasorientoitunut myyntityö ja asiakkaista huolehtiminen on vahvuutesi ja ymmärrät alan tekniikkaa, uusi askel urallasi on tässä!

Sinulla on vankka kokemus telecom-alan kaupallisista tehtävistä sekä valokuituun perustuvan telecom-toiminnan myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta. Sinulta löytyy näyttöjä tuloksellisesta myynnistä yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluvat tietoliikenneyhteyksien ja niiden ympärille rakentuvien lisäarvopalveluiden myynti, hinnoittelu, markkinaseuranta, kampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeiden kuuntelu, sekä asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinta.

Toivomme sinulta palavaa halua ja kykyä tarttua haasteellisiin tehtäviin, sekä innostusta kehittää ja toteuttaa. Omistaudut tehtävillesi ollen määrätietoinen. Tunnet Järvi-Suomen alueen ja haluat sitoutua sen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Järvi-Suomen alueen digitaalisten palveluiden toteuttamisessa, itsenäisen työnkuvan, sekä vakaan talon monipuoliset edut yhdistettynä ketterän yrityksen rentoon tunnelmaan.

Suur-Savon Sähkö konserni on päihteetön työpaikka. Työhöntulotarkastuksessa tehdään huumausainetestaus.

Lisätiedot Senior Headhunter Harri Roivainen +358 500 918 939 tai Senior Headhunter Timo Viljakainen +358 40 503 5554, sähköpostit “etunimi.sukunimi@inhunt.fi”. Jätä hakemus ja CV viimeistään 6.8.2023 tai niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo käynnissä.

Järvi-Suomen Valokuitu Oy on 2023 perustettu Suur-Savon Sähkö -konsernin tytäryhtiö, joka täydentää Järvi-Suomen alueella olemassa olevaa vahvojen laajakaistayhteyksien tarjontaa. Yhtiön liiketoiminta rakentuu Suur-Savon Sähkö – konsernin vahvan alueellisen valokuidun runkoverkon varaan.

Vuonna 1946 perustetun Suur-Savon Sähkö -konsernin palveluksessa on yli 110 energia-alan ammattilaista, ja se työllistää vuosittain suoraan tai välillisesti lähes 600 henkeä. Vuotuinen vaikutus aluetalouteen on yli 100 miljoonaa euroa. Konsernin omistus on paikallisissa käsissä: alueen kunnat omistavat konsernista 60 prosenttia, yhteisöt ja yritykset 26 prosenttia, seurakunnat 5 prosenttia ja yksityiset 6 prosenttia.


Järvi-Suomen Valokuitu Oy toteuttaa konsernin perustehtävää: toimitamme luotettavasti palveluita asumisen, yritystoiminnan ja vapaa-ajan tarpeisiin Järvi-Suomen alueella. Visionamme on elinvoimainen Järvi-Suomen alue, jonka kehittämisessä olemme aktiivinen tekijä. Toimintamme perustuu kumppanuuksiin, joiden kanssa kehitämme Järvi-Suomesta entistä parempaa paikkaa elää ja asua. Olemme paikallinen, vastuullinen ja uudistuva.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Resort General Manager
Henkilöstöjohtaja
Client Director
Tuotantojohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog_Kesäloma_headhunterin-soitto_1200x630px_plain
Kesäloma, laiturinnokka ja kuikan reviirillä soidinhuuto – ja Headhunterin soitto
Lue blogista, kuinka luottamukselliset keskustelut headhunterin kanssa voivat avata uusia uramahdollisuuksia ja miksi proaktiivinen rekrytointi tuottaa parhaat...
Hallituksen rotaatio, onko sitä_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Hallituksen rotaatio, onko sitä?
Hallitustyö on suuressa murroksessa ja hyvä niin. Hallitusten merkitys yritysten uudistumisen voimavarana on parhaimmillaan niin suuri, ettei hallitustyöskentelyn...
InHunt Janne_Ilomäki_kyber_1200x630px_plain_2
Kumpi tulee kalliimmaksi: kyberhyökkäys vai kyberturvallisuus? 
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäisessä alumnitilaisuudessa kuultiin hyviä asiantuntijapuheenvuoroja, joista yksi koski päivänpolttavaa aihetta sekin:...
InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa