Myyntipäällikkö

Pääkaupunkiseutu, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa / Kymenlaakso / Päijät-Häme / Pirkanmaa / Uusimaa

Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja liittymään energiamurroksen tekijöihin? Auris Energia hakee tehokasta/energistä/dynaamista ja tuloshakuista myyntipäällikköä mullistamaan kaasumarkkinoita!

Olemme Suomen suurin kaasujen vähittäismyynti- sekä jakeluyhtiö. Panostamme voimakkaasti innovaatioihin ja kestävään kehitykseen, muun muassa sijoittamalla biokaasun tuotantoon. Asiakkaillemme lupaamme energiaa palveluna, puhtaammin ja tehokkaammin.

Mistä on kyse?

Haemme kaasunmyyntitiimiimme myyntipäällikköä vastaamaan uusasiakkaiden hankinnasta sekä avainasiakkaiden hoidosta. Pääset osaksi energia-alan murrosta vähähiiliseksi ja vaikuttamaan positiivisesti kaasujen tulevaisuuteen. Etsimme ratkaisukeskeistä, motivoitunutta ammattilaista, joka on valmis jättämään jälkensä energia-alan markkinoille.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Kiihdytetty kasvu: 100 päivän kuluessa hallitset yrityksemme strategian, tuotteet ja palvelut, esittelet myyntitaitojasi ja otat vastuun sinulle nimetyistä asiakkuuksista.
 • Ammatillinen kehittyminen: Sinusta tulee kaasutuotteiden myynnin asiantuntija, joka on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ja hallinnoi omaa asiakasportfoliotaan strategisesti.
 • Mahdollisuus osallistua yrityksemme kehittämiseen: Osallistut myyntitiimimme kehittämiseen yrityksemme vision ja markkinoiden vaatimusten mukaisesti.

Lähde: www.aurisenergia.fi

Tehtävässä menestymisen ainekset:

 • Kokemus energia-alalta: Energia-alan tietämyksesi sekä kaasu- ja uusiutuvan energian markkinoiden tuntemuksesi erottavat sinut muista.
 • Myynnin supervoima: Sinulla on runsaasti näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä, mukaan lukien avainasiakkuuksien hallinnasta.
 • Voimaa sopeutua: Viihdyt muuttuvassa ympäristössä ja menestyt vaativissa sopimusneuvotteluissa, myös sujuvalla englannin kielellä.
 • Systemaattinen menestys: Systemaattinen lähestymistapasi myyntityöhön yhdistettynä kykyysi kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita ovat salaisia aseitasi.
 • X-tekijä: Olet ylpeä, aktiivinen ja motivoitunut ammattilainen sekä valmiina jättämään jälkesi energiamarkkinoille!

Miksi valita meidät?

Auris Energialla meitä yhdistävät vahva energia-alan asiantuntijuus sekä tavoitteemme viedä energia- ja kaasumarkkinoita kestävään suuntaan. Konsernimme tavoittelee myös omassa toiminnassaan hiilineutraaliutta ja vähentää päästöjään jatkuvasti. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, jossa ideoillasi on väliä ja osaamisesi kehitystä tuetaan.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Timo Viljakainen InHunt Groupista 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi. Tule mukaan luomaan uusiutuvien kaasujen tulevaisuutta!

ENERGIAA. TEHOKKAAMMIN. PUHTAAMMIN.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa