Myyntipäällikkö – Doka Finland Oy

Vihti, Uusimaa / Kanta-Häme / Päijät-Häme / Pirkanmaa / Satakunta / Uusimaa / Varsinais-Suomi

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Aki Alho, p. 044 235 1029 ja Martti Mäyry p. 040 023 9245. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Doka Finland Oy on vuonna 1996 perustettu, Euroopan johtavan muottivalmistajan Doka GmbH:n tytäryhtiö Suomessa. Doka toimii yli 70 maassa ja sillä on yli 160 toimipistettä ympäri maailmaa. Yhtiön toiminnan painopiste on DOKA-betonointimuottikaluston, sekä vuoden 2023 alusta alkaen myös Dokan Ringlock-telinejärjestelmien vuokraus ja myynti. Vuoden 2022 liikevaihto Suomessa oli noin 18 milj. euroa ja sen palveluksessa on noin 60 henkilöä. Suomen Pääkonttori sijaitsee Vihdissä, ja lisäksi yhtiöllä on toimipisteet Oulussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa sekä Hämeenlinnassa.


Myynnin vahvistamiseksi pääkaupunkiseudulla, etsimme nyt


MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ


ratkaisumyynnin pariin, vastaamaan betonimuottiratkaisujen ja rakennustelinejärjestelmien vuokrauksesta ja myynnistä pääkaupunkiseudulla.

Tehtävänäsi on pitää yllä olemassa olevia asiakassuhteita, etsiä potentiaalisia rakennushankkeita ja hakea uusia asiakkaita. Työssäsi kartoitat rakennuskohteiden tarpeita ja tarjoat yrityksemme järjestelmämuotti- ja rakennustelineratkaisuja kokonaisvaltaisesti rakennuskohteisiin. Vastaat omalta osaltasi projekteista alusta loppuun sekä teet yhteistyötä suunnittelijoiden ja kumppaneiden kanssa.  

Odotamme sinulta rakennusteknistä osaamista ja kokemusta rakennusalalta, mielellään betonirakentamisen alueelta. Toimit asiakaslähtöisesti ja olet tiimityötaitoinen. Projektihallinta on sinulle tuttua ja asiakkaiden tarpeisiin vastaavien ja laadukkaiden kokonaisratkaisujen laadinta onnistuu sinulta asiantuntevasti. Omaat myyntityössä tarvittavaa ongelmanratkaisutaitoa ja projektien hallinnassa tarvittavaa paineensietokykyä. Haluat oppia ja kehittyä työssäsi ja sinulla on kyky itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi B2B-myyntikokemus katsotaan eduksi. Osana kansainvälistä konsernia koulutuksia järjestetään myös englanniksi, joten toivomme, että omaat tähän tarvittavan kielitaiton. Lisäkielitaidosta, kuten ruotsin tai viron kielen taidosta voi olla hyötyä työssäsi.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn Euroopan johtavassa vakavaraisessa muottiteknologiayrityksessä. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat teknologista kärkeä ja toiminnan laatu on tärkeässä asemassa. Huolehdimme työntekijöistämme ja tiiviissä työyhteisössämme pääset toimimaan pitkään alalla olleiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme kilpailukyisen palkan ja mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen työssäsi. Toimipaikkasi sijaitsee Vihdissä ja työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla.

Oletko valmis tarttumaan tilaisuuteen? Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Aki Alho, p. 044 235 1029 ja Martti Mäyry p. 040 023 9245. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa