Operatiivinen johtaja

Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry, puh. 040 023 9245 ja Jukka Marttila, puh. 040 161 6222.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on teollisuuden ja kaupan liittojen omistama, voittoa-tavoittelematon palveluyhtiö. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat pakkausten tuottajayhteisöt, joille tuotamme mm. valtakunnallisen Rinki-ekopistepalvelun.

Ydinosaamistamme on keräys-, kuljetus- ja kierrätyspalveluiden kilpailuttaminen ja tehokas järjestäminen, pakkaustilastot ja tuottajavastuun asiakaspalvelu sekä kuluttajaviestintä. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat luotettavuus, kustannustehokkuus, palveluhenkisyys, asiantuntevuus ja vaivattomuus. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden tuntemiseen sekä motivoituneeseen ja osaavaan henkilöstöön.Operatiivista toimintaamme johtava henkilö on eläköitymässä ja sen johdosta organisaatiossamme tulee merkittävä avainpositio täytettäväksi Operatiivisen johtajan tehtävässä.


OPERATIIVINEN JOHTAJA


Vastaat kokonaisvaltaisesti Ringin ekopisteverkostosta ja operatiivisesta toiminnasta. Johdat viiden hengen operatiivista tiimiäsi. Vastaat toiminnan kustannustehokkuudesta, laadusta ja palvelukehityksestä. Tehtäviisi kuuluu mm. keräysvälineiden ja niiden ylläpidon sekä ekopisteiden siivousten ja logistiikan kilpailuttaminen sekä toiminnan optimointi. Olet johtoryhmän jäsen ja avainroolissa kehittämässä myös uusia palveluita asiakkaillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuottajayhteisöjen, kuljetusurakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.  


Odotamme sinulta

 • Ympäristöalan osaamista. Kokemusta ympäristöalan logistiikasta tai muuten logistiikka-alalta. Sinua kiinnostaa ympäristöala ja palvelukehitys.
 • Toimeen tarttuvaa asennetta, itsenäistä työskentelytapaa sekä reagointi- ja vastuunottokykyä.
 • Johtamiskokemusta, hyviä yhteistyötaitoja, sosiaalista älykkyyttä ja neuvottelutaitoa.
 • Erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.
 • Kokemusta sopimushallinnasta ja kilpailuttamisesta.
 • Suunnitelmallisuutta, tarkkuutta, budjetointiosaamista sekä kykyä muodostaa ennusteita datan pohjalta.
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi, hyvää englannin kielen taitoa.
 • Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi diplomi-insinöörin, insinöörin (AMK) tai kauppatieteiden maisterin tutkintoa.


Tarjoamme mielenkiintoisen position merkityksellisessä tehtävässä, 19 hengen asiantuntijaorganisaatiossa. Oma viiden hengen tiimisi koostuu ympäristöalan osaajista. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, ja arvostamme avointa sekä kannustavaa kanssakäymistä. Tehtävä ei edellytä paljoa matkustamista. Hyvä kompensaatiotaso tulospalkkioineen ja erinomaisin eduin.


Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään 11.2.2024 mennessä, lähettämällä hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA -linkin kautta. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Martti Mäyry, puh. 040 023 9245 ja Jukka Marttila, puh. 040 161 6222.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa