Operations Specialist, TIP Group

Kerava / Uusimaa

Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

TIP Group (www.tip-group.com/en) on Euroopan johtava kuorma-autojen ja perävaunujen leasing-, vuokraus- sekä korjaamopalveluita tarjoava yritys. Yli 50 vuoden kokemuksella kuljetusalalta olemme raskaiden ajoneuvojen leasing sekä vuokrauksen asiantuntija. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa ja palvelemme asiakkaitamme 92 toimipisteessä 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Onko sinulla kokemusta raskaiden ajoneuvojen parista sekä teknistä tietämystä niistä? Haluatko työskennellä monipuolisessa alan tehtävässä? Haluatko tulla osaksi maailmanlaajuista kuorma-autojen ja perävaunujen leasing ja vuokrauspalvelujen tarjoajaa, joka laajentaa toimintaansa Suomessa ja jolla on suuri asiakaskunta ja kysyntä toimialalla?  Sitten juuri sinä saatat olla henkilö, jota etsimme.

Haemme TIP Trailer Services Finland Ab:lle Keravalle

Operations Specialistia,

jolla on palava kiinnostus alaan ja joka haluaa olla mukana kehittämässä ja vahvistamassa toimintaamme ja asiakassuhteitamme. Operations Specialistin toimenkuva on monipuolinen ja tehtävässä olet asiakkaidemme ja toimittajiemme tärkeä yhteistyökumppani ja teet saumatonta yhteistyötä myös korjaamojen kanssa.

Toivomme sinulta

Tätä tehtävää varten toivomme, että sinulla on kokemusta alalta ja/tai ajoneuvotekniikan tutkinto (esim. amk). Motivoidut hyvän asiakaskokemuksen tarjoamisesta ja viihdyt dynaamisessa, vaihtelevassa toimintaympäristössä.

Olet hyvä priorisoimaan ja toimeen tarttuva. Pystyt reagoimaan ripeästi muuttuviin tilanteisiin ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Työyhteisössämme arvostamme myös positiivista can do -asennetta ja yhteistyötaitoja. Sinulla on hyvät IT-taidot ja pystyt sujuvasti toimimaan suullisesti ja kirjallisesti suomeksi sekä englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Me tarjoamme

Etsitkö haastavaa ja kehittävää työpaikkaa, jossa pääset työskentelemään ammattitaitoisten ja energisten kollegoiden kanssa? Jotka suhtautuvat intohimoisesti siihen, mitä tekevät ja jotka työskentelevät tarjotakseen korkeinta laatua joka päivä. Kaikki tämä työympäristössä, jossa turvallisuus työpaikalla on etusijalla ja jossa tiimihenkeä edistetään ja rehellisyys on liiketoimintamme ytimessä. Kuljetusalan markkinajohtajana Euroopassa ja monissa Euroopan maissa toimivana meillä on tarjota sinulle jatkossa erilaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen!

Yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Heini Savio, puh. +358 50 322 3283 ja Senior Headhunter Atte Andersson, puh. +358 44 975 5602.

Kiinnostuitko? Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakulinkin kautta 13.6.2023 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Talousjohtaja
Business Development Manager
Head of ICT for Finland, Turku area
Tuotantojohtaja_Produktionsdirektör_ProductionDirector_Parainen_Pargas_Executive Search_HarriKnaapi_+358458698228
Tuotantojohtaja | Produktionsdirektör | Production Director, Parainen | Pargas
Talousjohtaja, Hengitysliitto ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHunt Alumni_HannaKivela-Fujitsu_1200x630px_plain-2
Kestävä digitaalinen murros hallituksen agendalla
Hallituspaikan haku -valmennusten ensimmäinen alumnitapahtuma sai suuren suosion. Sali oli täynnä, tunnelma korkealla ja upeat puheenvuorot herättivät keskustelua...
Vastuullisuus hallituksen agendalla-miksi__InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi?
Vastuullisuus hallituksen agendalla: miksi? Päivi Koivisto, Kalmarin vastuullisuusjohtaja, oli yksi InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennuksen ensimmäisen...
Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa