Prosessisuunnittelija

Savonlinna, Helsinki / Etelä-Savo / Uusimaa

InHunt Group Oy Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439221

Veolia Aquaflow Finland Oy, globaalin Veolia-konsernin Suomen yksikkö, tarjoaa ja toteuttaa sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyn ratkaisuja kunnille, kaupungeille ja teollisille asiakkaille. Teollisiin asiakkaisiimme kuuluvat mm. sellu- ja paperiteollisuus, kaivos- ja metalliteollisuus, voimalaitokset, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus, terveydenhoito ja laboratoriot sekä niihin liittyvät palvelut. Veolia Aquaflow Finland Oy on saavuttanut maailmanlaajuisesti johtavan aseman metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn teknologiajohtajana.

Yrityksen juuret ovat Savonlinnassa, jonne on vuosikymmenten kuluessa keskittynyt metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn noin 25 hengen osaamiskeskus. Siellä kehitetään ja myydään Veolia Aquaflow Finland Oy:n omaa teknologiaa sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Prosessisuunnittelija

Veolia Aquaflow Finland Oy:n toiminta on laajenemassa ja yhtiö hakee suunnitteluresursseihinsa täydennyksenä   

PROSESSISUUNNITTELIJAA   

vastaamaan tarjous-toimitusprojektin prosessisuunnittelusta.      

Tärkeimmät tehtäväsi ovat pääasiassa sellu- ja paperiteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelylaitosten prosessisuunnittelu osana yhtiön teknistä suunnittelua. Olet mukana heti prosessisuunnittelun alkuvaiheesta aina projektin loppuun asti prosessisuunnittelijan tehtävien osalta. Osallistut projektipalavereihin, joissa keskustelet asiakkaan ja hänen edustajiensa kanssa asiakkaan projektiin liittyvistä kokonaisuuksista ja yksityiskohdista. Työskentelet merkittävässä roolissa toimitusprojektin projektiryhmässä ja raportoit yhtiön tekniselle johtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on muutaman vuoden kokemus teollisuuden prosessisuunnittelusta ja näyttöjä toimimisesta vastaavissa projekteissa. Pystyt tuottamaan tarvittavat mitoitukset ja kaaviot. Pystyt hyödyntämään tehokkaasti hydrauliikan lainalaisuuksia ja laskentamenetelmiä suunniteltavien laitosten tehokkuuden optimoimiseksi. Tunnet riittävällä tasolla projekteissa tarvittavat instrumentointi- ja automaatiojärjestelmät. Tuotat projektin edellyttämät dokumentit sovitun ajan sisällä huolimatta joskus tiukoistakin aikatauluista. Sinulla on hyvä matkustusvalmius myös ulkomaille. Koulutukseltasi olet joko AMK- tai diplomi-insinööri. Hallitset hyvin nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien käytön. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Henkilönä olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja painetta kestävä. Sopeudut eri kulttuurien työtapoihin sujuvasti ja toimit rauhallisesti ja keskittyneesti myös niissä tilanteissa, joissa on joskus edettävä vajavaistenkin lähtötietojen perusteella. Sinulla on kyky visualisoida asiakkaan tarpeet selkeästi hahmotettavaan muotoon. Olet oppimis- ja kehittymiskykyinen ja -haluinen etkä pelkää isojakaan haasteita. Sosiaaliset taitosi ja halusi olla tekemisissä ihmisten kanssa auttavat sinua onnistumaan tiukoissakin tilanteissa.

Veolia Aquaflow Finland Oy tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä puhtaamman ympäristön puolesta maailmanlaajuisen markkinajohtajan palveluksessa. Työ on kansainvälistä ja pääset tekemään yhteistyötä maailman suurimpien Pulp & Paper konsernien kanssa. Työ on itsenäistä ja siinä on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Toimipiste voi olla joko Savonlinnassa tai Helsingissä Savonlinnan ollessa ensisijainen toimipiste. Työ edellyttää tarvittaessa matkustusvalmiutta ulkomaille niihin maihin, joissa yhtiö projektejaan kulloinkin toteuttaa.  

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.03.24. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040-8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
InHunt Group logo
Headhunter
Country Retail Manager
Markkinointijohtaja, Varusteleka
Sales Manager, Abena Finland Oy
Aluejohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlog__1200x630px_plain
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla
InHuntin Advisory Board -toimintamalli täydentyy uudella konseptilla, Ambassadorilla, joka on käytössä Metson Women’s Leadership Forumilla.
InHuntGroup_tiedote_banner
Tiedote: InHunt Group – Suomen suurin suorahakutoimija kasvaa entisestään
Olemme Suomen suurin suorahakutoimija. Tulemme saamaan valmiiksi tänä vuonna yhteensä yli 400 suorahakutoimeksiantoa Suomessa. Tämä saavutus on mahdollista kiitos...
InHunt_hallitushakuDSC00328_HD
Hallituspaikan haku -valmennus: Suuri suosio ja innostuneita osallistujia
InHunt Groupin Hallituspaikan haku -valmennus on saanut suuren suosion ja vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuus oli jälleen täynnä.
Kaupan ja elintarvike- alan osaajat_InHuntGroup_plain2
Varmista parhaat osaajat kaupan alan tehtäviin - näin onnistut!
InHuntin kaupan alan osaajapooli kattaa laajasti toimialaosaajia vähittäis- ja tukkukaupasta sekä elintarviketoimialalta.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa