Sales Executive, Enterprise and International Clients

Espoo / Uusimaa

Senior Headhunter Marita Vuorinen, p. 050 486 3848
Senior Headhunter Pia Siukosaari, p. 040 510 4505

ADITRO on nyt SD Worx, joka on Euroopan johtava henkilöstö- ja palkkahallinnon palveluiden tarjoaja. Me autamme henkilöstöhallintoa tuottamaan lisäarvoa niin yritykselle kuin koko sen henkilöstölle. Siksi olemme luoneet henkilöratkaisujen valikoiman, joka kattaa koko työsuhteen elinkaaren palkanmaksusta aina lahjakkuuksien houkuttelemiseen, hyvästä työstä palkitsemiseen ja osaamisen kehittämiseen. 

SD Worx’llä on 18 maassa yli 76 000 asiakasta, jotka toimivat yhteensä 150 maassa ja ovat luottaneet palveluumme yli 75 vuoden ajan. Meillä on yli 5 300 työntekijää ja liikevaihtomme on yli 825 miljoonaa euroa.

Laajennamme toimintaamme Suomessa ja etsimme SALES EXECUTIVEA palveluiden myyntiin suomalaisille ja kansainvälisille suuryrityksille 

​Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkäaikaiseen asiakkaidemme kanssa tehtyyn kehitystyöhön. Tarjoamme kattavat kokonaisratkaisut sisältäen palkkaulkoistuspalvelun lisäksi ohjelmistot mm. palkanlaskentaan, henkilöstöhallintaan, kulukorvausten käsittelyyn, työajanseurantaan ja työvuorosuunnitteluun. Lisäksi tarjoamme SAP SuccessFactorsin -pilvipalvelun käyttöönoton ja tuen. 

Haemme

Tavoitteemme on hankkia uusia asiakkaita, luoda asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia ja kehittää asiakkaidemme liiketoimintaan aidosti lisäarvoa tuottavia palveluita. Asiakas ja asiakkaan kokemus ovat siis kaiken toimintamme keskiössä.

Hakemamme Sales Executive on jo hankkinut kannuksensa vastaavanlaisesta myyntityöstä. Arvostamme myös palkkaratkaisuiden tuntemusta. Hyvät ihmissuhdetaidot sekä energinen ja aktiivinen asenne auttavat menestymään tehtävässä. Sujuvan suomen lisäksi työ vaatii hyvää englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme

Uuteen kansainväliseen organisaatioon liittyminen sujuu helpommin henkilöltä, joka näkee muutoksen mahdollisuutena. – Ja mahdollisuuksia Euroopan johtavassa henkilöstöhallinnon palveluita tarjoavassa yrityksessä riittää niin omaan kehittymiseen, kouluttautumiseen kuin urakehitykseenkin liittyen.

Kasvustrategiamme myötä tarjoamme sinulle hyvää myyntipotentiaalia uusilla palveluilla uudessa segmentissä. Myyntiprosessimme ovat kunnossa ja meillä on kattavat prospektointi-, nurturointi- ja asiakkuudenhoitomallit. Käytössä on myös liidien generointia digimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Tukenasi on yli 10 hengen osaava myyntitiimi. 

Sitoutunut, hyvä työpanos antaa joustavuutta tekemiseen (esim. etätyömahdollisuudet) ja toimenkuvaa voidaan tarvittaessa säätää yhdessä. Tavoitteenamme on olla henkilöstö- ja palkkahallinnon johtava toimija Suomessa – tervetuloa menestymään kanssamme!

Hae!

Laita hakemuksesi tulemaan palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoa saat InHunt Groupin Senior Headhuntereilta: Marita Vuorinen, p. 050 486 3848 ja Pia Siukosaari, p. 040 510 4505.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuri-osana-rekrytointia_inHuntBlogi_plain
Yrityskulttuuri osana rekrytointia
Yrityskulttuuri osana rekrytointia Korona on muuttanut työntekoa pysyvästi. Koronan mukanaan tuomat rajoitukset ja suositukset muuttivat työn tekemisen tapoja...
Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa