Sales Representative

Vantaa / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry 0400 239 245 ja Senior Headhunter Ari Rahkonen 040 754 3966.

ABAX on yksi isoimmista telematiikka-alan yrityksistä Euroopassa, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja ajopäiväkirjaa, työkalujen seurantaa sekä kokonaisvaltaista kalustonhallintaa varten. Paikannamme yli 500 000 erityyppistä kalustoyksikköä ympäri maailmaa. Vuonna 2020 ABAX aloitti matkansa kehittääkseen mobiilisti ajoneuvokalustosta kerättyä dataa, jota voidaan hyödyntää muun muassa ajoneuvojen vakuutuksissa ja leasing-toiminnoissa tehokkaasti.

ABAXin ratkaisut auttavat asiakkaita työskentelemään tehokkaammin, ympäristöystävällisemmin ja turvallisuutta unohtamatta. Ratkaisumme auttaa tehostamaan työpäivien kulkua, toimimaan viranomaisvaatimusten mukaisesti sekä parantamaan yrityksen tuottavuutta.

Toimimme ympäri Eurooppaa ja yrityksessämme työskentelee eri alan asiantuntijoita yli 350 henkilöä. Päätoimipisteemme sijaitsee Norjassa, muut toimipisteemme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Englannissa. Arvomme: Innostunut, asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus ja kestävä kehitys, muodostavat perustan jokapäiväiselle työllemme, joka tunti ja joka päivä.

Haluaisitko olla osana yhtä vaikuttavimmista tulevaisuuden telematiikan toimijoista?


ABAX Finland Oy vahvistaa Suomen myyntitiimiään ja haemme nyt


SALES REPRESENTATIVE


Tässä roolissa kontaktoit ja tapaat potentiaalisia yritysasiakkaita. Sinulla on erittäin tärkeä rooli uusien asiakkaiden löytämisessä ABAXille ja kehität asiakassalkkuamme yhdessä muun myynti- ja asiakashoitotiimin kanssa.

Tehtäväkuvaus

 • Prospektoit ja varaat laadukkaita tapaamisia yritysten päättäjien kanssa asetettujen henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti
 • Järjestä myyntitapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
 • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa varmistaaksesi, että uudet asiakkaat tutustuvat ABAX:in SaaS -palveluihin parhaalla mahdollisella tavalla ja viet kaupat maaliin.
 • Myynnin työkalut auttavat sinua menestymään tehtävässä


Tarjoamme sinulle
kasvavan, dynaamisen ja kansainvälisen työympäristön sitoutuneiden ja omistautuneiden kollegoiden kanssa. ABAXilla ei ole kahta samanlaista päivää, ja tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen roolin. Oikealla ajattelutavalla tämä rooli haastaa ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Lisäksi voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkan, joka koostuu peruspalkasta ja myynnin tulokseen perustuvasta palkkiosta. Viihtyisän työympäristön ABAX:in Vantaan toimipisteessä. Teemme kaikkemme edistääksemme työntekijöiden tyytyväisyyttä – työssä ja vapaa-ajalla.

Muita etuja ovat mm

 • Aloitus ABAX Schoolin kautta, jossa opit lisää organisaatiostamme, visiostamme, missiostamme ja palveluistamme
 • Kilpailukykyisen palkan kannustavalla myyntiprovisiolla + muut työsuhde-edut
 • Yhteiset kansainvälisen yhtiön kokoontumiset
 • Hyvät työolosuhteet


Odotamme
että olet henkilö, joka tunnistaa itsensä neljästä arvostamme: innostunut, innovatiivisuus, asiakaslähtöisyys ja kestävä kehitys. Uskomme, että olet tuloshakuinen, aktiivinen, työskentelet sinnikkäästi ja keskityt aina korkean laadun tuottamiseen positiivisella mielellä. ABAX:lla arvostamme suuresti tiimityötä, jossa tiimipelaajana oleminen on välttämätöntä jatkuvan menestyksemme kannalta. Ihanteellisena ehdokkaana, pidät haasteista, olet halukas kehittymään ja tuloksien saavuttaminen motivoi sinua eteenpäin.

Vaaditut taidot ja pätevyys

 • Aikaisempi kokemus uusasiakasmyynnistä sekä hyvä liiketoimintaymmärrys B2B:stä
 • Erinomaiset kommunikaatiotaidot (kirjallisesti ja suullisesti) suomen kielellä
 • Hyvät kommunikaatiotaidot englannin kielellä, koska tämä on yrityskielemme
 • Kyky kommunikoida monella tasolla eri toimialojen yrityksissä

Lisäksi arvostamme

 • Kokemusta SaaS-ratkaisuista ja telematiikasta
 • Kokemusta IoT:stä ja suoramyynnistä sekä toimialatuntemusta
 • mutta edellisiä tärkeämpääkin on into ja halu oppia uutta sekä sinua kiinnostaa teknologisten ratkaisuiden kanssa toimiminen


Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Martti Mäyry 0400 239 245 tai Senior Headhunter Ari Rahkonen 040 754 3966. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 17.3.2023. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Maajohtaja, Bruhn Spedition Oy
kunnanjohtaja
toiminnanjohtaja
Head of Sales, Business Finance
Hallintojohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

InHuntBlogi_EU-direktiivi-2026-suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt_plain
Uusi EU-direktiivi vaatii suomalaisiin pörssiyhtiöihin sukupuolikiintiöt - tukea vai puskemista?
Yritykset hyötyvät hallitusten kokoonpanossa diversiteetistä, joka ei synny vain sukupuolta tarkastelemalla.
Tomi_henkilökuva_plain korjattu2
Tomi Sohlman – Nämä merkit voivat johtaa työntekijän irtisanoutumiseen
Kokenut headhunter Tomi Sohlman listaa viisi yleisintä syytä, miksi hyvä työntekijä irtisanoutuu. Lue lisää >>
InHuntBlogi_Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin_1200x630px_plain2
Diversiteetti tuo uutta virtaa yrityksiin
Monimuotoisuudella edistetään luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuodaan taloon uudenlaisia ajattelumalleja. Lue lisää >>
Hallituspaikan haku -valmennus
Hallituspaikan haku -valmennus
Kiinnostaisiko hallitustehtävät? Miten näyttäydyt parhaana ehdokkaana? Kuinka voit vahvistaa osaamistasi tai tehdä siitä vieläkin enemmän hallitustyöhön sopivaa?...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa