Talous- ja hallintojohtaja

Pääkaupunkiseutu / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio, puhelin +358 (0) 50 322 3283, sekä Senior Headhunter Jari Tourunen, puhelin +358 (0) 400 560 836.

Suomen Apteekkariliitto on yksityisiä, yrittäjävetoisia apteekkeja edustava yhdistys. Liitto kehittää eettisesti ja ammatillisesti korkeatasoista apteekkitoimintaa osana terveydenhuoltoa ja tuottaa jäsenilleen apteekkitoimintaa tukevia palveluita. Jäsenapteekkareita on yli 600. www.apteekkariliitto.fi

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme

TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat johtoryhmämme jäsenenä Apteekkariliiton talouden suunnittelusta, johtamisesta ja seurannasta yhdessä talouden tiimin kanssa. Vastuullasi on yhdessä toimitusjohtajan kanssa koko konsernin toimintojen koordinointi sekä liiton merkittävän varallisuuden hoito. Toimit taloushallinnon kolmihenkisen tiimin esihenkilönä, ja toimenkuvaa voidaan muokata myös valittavan henkilön erityisosaamisalueiden mukaan.

Talous- ja hallintojohtaja raportoi toimitusjohtajalle ja kuuluu Apteekkariliiton johtoryhmään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa taloushallinnon ja talousjohtamisen osaamista sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme myös aiempaa kokemusta järjestötalouden parista.

Toivomme sinulta taloushallinnon johtamiskokemuksen lisäksi erinomaisia sosiaalisia ja tiedollisia valmiuksia työskennellä asiantuntijoiden kanssa. Olet kehitysorientoitunut ja tavoitteellinen. Toimit määrätietoisesti ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen jäsenillemme. Pystyt sparraamaan ja tukemaan liiton muuta johtoryhmää ja myös luottamushenkilöjohtoa sekä tuomaan näkemyksellisyyttä liiton eri hankkeisiin. Olet valmis kehittymään myös apteekkitalouden syväosaajaksi. Tehtävässä menestymisen kannalta on välttämätöntä, että sinulla on hyvät esiintymis-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Englannin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän taloudeltaan vakaassa, arvostetussa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Apteekkariliitossa pääset suomalaisen järjestötoiminnan näköalapaikalle ja osallistumaan liiton toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Osaava asiantuntijaorganisaatiomme antaa sinulle mahdollisuuden menestyä ja kehittyä akateemisessa toimintaympäristössä. Työntekijöidemme hyvinvointi on tutkitusti korkealla tasolla. Pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työedut. Bonuksena tulevat mukavat työkaverit.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 12.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Heini Savio, puhelin +358 (0) 50 322 3283, sekä Senior Headhunter Jari Tourunen, puhelin +358 (0) 400 560 836.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Director, Finance and Administration
Tuotantojohtaja
Asiakkuusjohtaja (Account Director) 
Toimitusjohtaja
Toimitusjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Yrityskulttuuria-kannattaa-johtaa_inHuntBlogi_tausta
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa
Yrityskulttuuria kannattaa johtaa Olemme varmasti kaikki törmänneet sanaan yrityskulttuuri, mutta tiedämmekö mitä se oikeasti tarkoittaa? Tarkoitetaanko yrityskulttuurilla...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros
Osa 2: Johtajuus ja johtajuuden murros Johtaminen on murroksessa ja kenenkään ei enää tarvitse tyytyä huonoon johtamiseen. Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään,...
shutterstock_1313190875_orange
Osa 1: Johtajuus ja johtajuuden murros
Mitä hyvältä johtajuudelta edellytetään, mistä kaikesta siinä on kyse ja miten omaa johtajuuttaan voi kehittää. Lue aiheesta >>
InHunt_Johtaminen_ja_tunnealy_blogitausta_nelio
Osa 2: Menestyminen johtajana edellyttää tunneälyä
Blogin toisessa osuudessa jatketaan ensimmäisen osan johtamisen keskiössä olevista aiheista, tunneälystä ja työntekijäkokemuksesta. Aihetta pohtimassa Senior...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa