Toimitusjohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Antti Leimu +358 45 3104210 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki +358 50 3640028

Suomen Kaasuyhdistys ry on kaasualan edunvalvoja ja asiantuntija. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää kaasualan toimintaedellytyksiä sekä kehittää ja ylläpitää kaasualan osaamista ja asiantuntemusta.

Yhdistys näkee, että kaasulla on keskeinen ja monipuolinen rooli tulevaisuuden puhtaassa ja älykkäässä energiajärjestelmässä.

Tavoitteena on, että maakaasua, biokaasua ja niihin rinnastettavia energiakaasuja hyödynnetään monipuolisesti ja maantieteellisesti laajasti, tarvittavia kaasualan laitteita ja palveluita on kattavasti saatavilla. Edistämiensä kaasuratkaisujen avulla yhdistys on mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta, parantamassa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ja lisäämässä energian tehokasta tuottamista, kuljetusta, varastointia ja käyttöä.

Haemme uutta Toimitusjohtajaa  

luotsaamaan Suomen Kaasuyhdistys ry:tä kohti seuraavaa askelta, muuttuvassa ja vahvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Yhdistyksen toimitusjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa, että yhdistyksen toiminta vie osaltaan kaasualaa vision mukaisiin tavoitteisiin, jossa kaasuilla on keskeinen ja monipuolinen rooli tulevaisuuden puhtaassa ja älykkäässä energiajärjestelmässä. Suomen kaasumarkkina on mahdollista muuttaa omavaraiseksi ja hiilineutraaliksi Suomen ilmastovoitteiden mukaisesti.  

Toivomme sinulla olevan johtamistaitoja ja strategista näkemystä yhdistyksen aseman ja roolin kehittämisestä sekä visiointikykyä ja kyky luoda ja toimeenpanna keskipitkän ja pitkän aikavälin strateginen suunta. Energia-alan tuntemus on suureksi eduksi.

Yhdistys koostuu noin 60 jäsenyrityksestä ja -toimijasta, joten edunvalvonta, sidosryhmä- ja vaikuttamistyö sekä palveluiden tuottaminen on erityisen tärkeää. 

Toimitusjohtaja vastaa yhdistyksen kannanottojen valmisteluista apunaan hallitus ja valiokunnat. Toimitusjohtajalla on kokonaisvastuu toiminnasta hallitukselle ja jäsenistölle. Toimitusjohtajan tehtäviä ovat mm.:

 • edunvalvonta ja yhdistyksen johtaminen,
 • toimiston esimiehenä toimiminen,
 • talouden, toiminnan ja hallinnon kehittäminen,
 • verkostointi, suhdetoiminta ja vaikuttaminen,
 • koulutus ja kehittämistehtävät,
 • viestintä ja tiedottaminen,
 • yhdistyksen markkinointi.

Henkilön persoonatekijöiden ja työskentelytavan osalta edellytetään johtajuutta, yhteistoiminta- ja vuorovaikutustaitoja, alan ja edunvalvonnan tuntemusta sekä kykyä kehittää ja kouluttaa. Aktiivinen ja oppimishaluinen asenne ja näyttöjä siitä on meille tärkeää. Näyttöjä toiminnan kehittämisestä arvostetaan.

Tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun organisaation sidosryhmien silmissä, jossa jäsenet ovat keskeisiä toimijoita kaasu- ja energia-alalla. Yhdistyksellä on pitkä historia ja saat näköalapaikan kaasuasioihin. Pääset osallistumaan puhtaamman energiajärjestelmän toteuttamiseen, vaikuttamaan työn sisältöön ja organisaatioon. Sinulla on erittäin korkea itsenäisyys ja joustavuus työaikojen järjestämisessä. Toimistomme on Helsingin Kampissa.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Antti Leimu +358 45 3104210 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki +358 50 3640028 Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. Haastattelemme ja arvioimme ehdokkaita jo hakuaikana. Jätä hakemus kuitenkin viimeistään 2.1.2023 mennessä.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa