Toimitusjohtaja

Helsinki / Uusimaa

Senior Headhunter Antti Leimu +358 45 3104210 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki +358 50 3640028

Suomen Kaasuyhdistys ry on kaasualan edunvalvoja ja asiantuntija. Yhdistyksen perustehtävänä on edistää kaasualan toimintaedellytyksiä sekä kehittää ja ylläpitää kaasualan osaamista ja asiantuntemusta.

Yhdistys näkee, että kaasulla on keskeinen ja monipuolinen rooli tulevaisuuden puhtaassa ja älykkäässä energiajärjestelmässä.

Tavoitteena on, että maakaasua, biokaasua ja niihin rinnastettavia energiakaasuja hyödynnetään monipuolisesti ja maantieteellisesti laajasti, tarvittavia kaasualan laitteita ja palveluita on kattavasti saatavilla. Edistämiensä kaasuratkaisujen avulla yhdistys on mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta, parantamassa ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ja lisäämässä energian tehokasta tuottamista, kuljetusta, varastointia ja käyttöä.

Haemme uutta Toimitusjohtajaa  

luotsaamaan Suomen Kaasuyhdistys ry:tä kohti seuraavaa askelta, muuttuvassa ja vahvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Yhdistyksen toimitusjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa, että yhdistyksen toiminta vie osaltaan kaasualaa vision mukaisiin tavoitteisiin, jossa kaasuilla on keskeinen ja monipuolinen rooli tulevaisuuden puhtaassa ja älykkäässä energiajärjestelmässä. Suomen kaasumarkkina on mahdollista muuttaa omavaraiseksi ja hiilineutraaliksi Suomen ilmastovoitteiden mukaisesti.  

Toivomme sinulla olevan johtamistaitoja ja strategista näkemystä yhdistyksen aseman ja roolin kehittämisestä sekä visiointikykyä ja kyky luoda ja toimeenpanna keskipitkän ja pitkän aikavälin strateginen suunta. Energia-alan tuntemus on suureksi eduksi.

Yhdistys koostuu noin 60 jäsenyrityksestä ja -toimijasta, joten edunvalvonta, sidosryhmä- ja vaikuttamistyö sekä palveluiden tuottaminen on erityisen tärkeää. 

Toimitusjohtaja vastaa yhdistyksen kannanottojen valmisteluista apunaan hallitus ja valiokunnat. Toimitusjohtajalla on kokonaisvastuu toiminnasta hallitukselle ja jäsenistölle. Toimitusjohtajan tehtäviä ovat mm.:

 • edunvalvonta ja yhdistyksen johtaminen,
 • toimiston esimiehenä toimiminen,
 • talouden, toiminnan ja hallinnon kehittäminen,
 • verkostointi, suhdetoiminta ja vaikuttaminen,
 • koulutus ja kehittämistehtävät,
 • viestintä ja tiedottaminen,
 • yhdistyksen markkinointi.

Henkilön persoonatekijöiden ja työskentelytavan osalta edellytetään johtajuutta, yhteistoiminta- ja vuorovaikutustaitoja, alan ja edunvalvonnan tuntemusta sekä kykyä kehittää ja kouluttaa. Aktiivinen ja oppimishaluinen asenne ja näyttöjä siitä on meille tärkeää. Näyttöjä toiminnan kehittämisestä arvostetaan.

Tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun organisaation sidosryhmien silmissä, jossa jäsenet ovat keskeisiä toimijoita kaasu- ja energia-alalla. Yhdistyksellä on pitkä historia ja saat näköalapaikan kaasuasioihin. Pääset osallistumaan puhtaamman energiajärjestelmän toteuttamiseen, vaikuttamaan työn sisältöön ja organisaatioon. Sinulla on erittäin korkea itsenäisyys ja joustavuus työaikojen järjestämisessä. Toimistomme on Helsingin Kampissa.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaavat InHunt Group Oy:ssä Senior Headhunter Antti Leimu +358 45 3104210 tai Senior Headhunter Janne Ilomäki +358 50 3640028 Jätä hakemus ja CV niin pian kuin mahdollista, sillä aktiivinen suorahaku on jo aloitettu. Haastattelemme ja arvioimme ehdokkaita jo hakuaikana. Jätä hakemus kuitenkin viimeistään 2.1.2023 mennessä.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Production Director
Talousjohtaja
Toimitusjohtaja, AKK Motorsport ry
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa