• Yrityksen nimi
 • Sijainti
  Turku
 • Lisätietoja antaa

  Hae tehtävää viimeistään sunnuntaihin 13.6.2021 mennessä, lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Executive Headhunter Harri Knaapi 045 869 8228 tai harri.knaapi@inhunt.fi

TOIMITUSJOHTAJA | MANAGING DIRECTOR, TURKU

Cablex Oy on perustettu vuonna 2008 ja sen toimialana on Elektronisten komponenttien tukkukauppa, yritys on sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yrityksen viime tilikautena 12/2020, Cablex Oy teki 12 068 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 922 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 7,6 %. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, jossa meillä on nykyaikaiset 2 000 m2 varastotilat.

Olemme suomalainen sähkö- ja koneenrakennusalan materiaalin ja tiedontoimittaja. Maahantuomme, varastoimme ja myymme laadukkaita sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat johtimet, kaapelit, kotelot, liittimet, kiinteistötekniikka, kaapelointitarvikkeet, komponentit ja työkalut sekä lisäksi jatkojalostus, tekninen tuki ja huolto.

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme sinua

TOIMITUSJOHTAJA | MANAGING DIRECTOR

Olet hankkinut hyvää kokemustaustaa toimimalla johtotehtävissä yritysmaailmassa. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja olet hyvä verkostoituja. Sinulle on tarjolla näköalapaikka arvostetun yhtiön vetäjänä.

Haluat vaikuttaa ja johtaa merkityksellistä toimintaa yhtiössä, joka palvelee ajoneuvoteollisuutta, sähkölaitteiden valmistajia, laite- ja konerakentajia sekä urakointi- ja alihankintatoimialoja. Tavoittelemme pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaidemme kanssa korkean ammattitaidon, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. Korostamme henkilökohtaista vuorovaikutusta ratkaisujen löytämiseksi – tärkeintä meille on asiakas. ”Uskomme, ettei menestys ole pelkkiä lukuja, vaan se on aitoa tekemisen ja välittämisen tunnetta ja kumppanuutta. Liiketoiminnan täytyy myös olla hauskaa. Tämä asenne on tärkeä apuväline taloudellisen menestyksen saavuttamisessa”.  Toivomme näiden arvojen ja asenteiden ohjaavan sinunkin toimintaasi ja kokemustaustasi kuvastaa samankaltaisia arvoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta joko toimitusjohtajana tai liiketoiminnasta yksin vastaavana johtajana, teollisuuden tuntevalta alalta
 • Et pelkää käytännön tekemistä, jota pienessä asiantuntijaorganisaatiossa riittää kaikille
 • Erinomaisia henkilöstöhallinnollisia-, viestinnällisiä- ja esiintymistaitoja
 • Kykyä johtaa yritystä, kaupallista yhteistyötä ja omaat itselläsi myynnillistä asennetta sekä myyntikykyjä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, saksan taito katsotaan eduksi
 • Asumista Turun talousalueella tai valmiutta muuttaa sinne
 • Näkemystä, strategisuutta sekä pitkäjänteistä johtamisotetta 
 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Aikaansaavuutta sekä strategisissa että käytännön tehtävissä
 • Tietojärjestelmä- ja sovellusymmärrystä
 • Erittäin hyvää talouden ymmärrystä

Tarjoamme Sinulle:

Mahdollisuuden johtaa ja työskennellä hyvämaineisessa, menestyvässä ja tunnetussa yhtiössä, jossa vallitsee aito tekemisen meininki, ammattiylpeys ja työlle omistautuminen. Yhtiössä panostetaan henkilöstöön, asiakkaisiin, kasvuun, laatuun, työturvallisuuteen ja työviihtyvyyteen. Omistajat ja hallitus ovat toimitusjohtajan tukena. Yhtiöllä on hyvät tulevaisuuden näkymät, yhtiö on hyvässä kunnossa ja käytössäsi on hallituksen tuki ja resurssit. Meille on tärkeää, että pääset toteuttamaan omia ajatuksiasi yritystoiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Vastineeksi tarjoamme ainutlaatuiset tuotteet, erinomaiset työkaverit ja asiakkaat sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Yrityksen asiakkaat ja henkilöstö sekä sidosryhmät saavat sinusta innostavan ja energisen tekijän viemään asioita tehokkaasti eteenpäin.

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaihin 13.6.2021 mennessä, lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Executive Headhunter Harri Knaapi 045 869 8228 tai harri.knaapi@inhunt.fi

Hae paikkaa