Tuotekehitysinsinööri

Joensuu / Pohjois-Karjala

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Air Spiralo® Group on yksi Euroopan johtavista metallisten ilmanvaihtoteollisuuden tuotteiden valmistajista. Valikoimiin kuuluvat pyöreät ja suorakaiteen muotoiset ilmanvaihtokanavat, puristetut ja puristamattomat liitoskappaleet sekä korkealaatuiset komponentit. Yhtiö on yksityisomisteinen kansainvälinen konserni, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Hollannissa, Puolassa ja UK:ssa. Yhtiö on vahvassa kasvun vaiheessa ja tulee toteuttamaan merkittävän kokoisia investointeja lähivuosina sekä uusiin toimitiloihin että ydinosaamiseensa eli ohutlevyjen syvävetotekniikkaan ja -teknologiaan ja niiden edelleen kehittämiseen.  

Tuotekehitysinsinööri

Air Spiralo Oy:n toiminnan laajentuessa yhtiö hakee nyt

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ   

uuteen positioon vastaamaan tuotekehitysprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Competence Center -tiimin muiden jäsenten kanssa.       

Tärkeimmät tehtäväsi ovat varmistaa yhtiön valmistustoiminnan ytimen eli syvävetoteknologian nykyistä laajempi haltuunotto alihankintaverkostosta omiin käsiin ja johtaa tähän liittyvien tuote- ja työkaluinvestointien suunnittelua ja projektimuotoista integrointia ja käyttöönottoa nykyisiin ja suunnitteilla oleviin tuotantokoneisiin ja -laitteisiin. Viet läpi omatoimisesti vastuullasi olevat kehitysprojektit ideoinnista aina työkalun tuotantoon saattamiseen saakka aikataulujen ja budjetin antamissa raameissa. Kehitysprojektiesi tuloksena syntyviä työkaluja käytetään sekä Suomen että Puolan yksiköiden tuotannoissa. Olet keskeinen kontaktihenkilö alihankkijoiden suuntaan ja uusien syvävetotyökalujen käyttöönotossa oman tuotannon suuntaan. Toimit asiantuntijana koko konsernin tasolla syvävetotuotannon työkaluihin liittyvissä teknisissä ja teknologisissa kehitysprojekteissa varmistaen tuotteiden korkean laadullisen tason niiden siirtyessä tilaus-toimitusketjussa konsernin sisällä yksiköstä toiseen ja edelleen asiakkaille. Toimit läheisessä yhteistyössä yhtiön muiden avainhenkilöiden kanssa ja raportoit Air Spiralo Oy:n tuotekehityspäällikölle.   

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on riittävä tuntemus syvävetoteknologiasta ja siihen liittyvistä koneista, laitteista ja työkalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Sinulla on kokemusta 3D suunnitteluohjelmistoista, Autodesk Inventorin tuntemus lasketaan eduksi. Hands on -asenteesi uuden työkalun tuotannollisessa testivaiheessa auttaa sinua saavuttamaan kullekin projektille asetetut laatu- ja tehokkuustavoitteet. Hahmotat helposti työkalujen valmistukseen ja kokoonpanon liittyvän kokonaisuuden, tunnet automatisoinnin perusedellytykset ja tunnistat sen hyödynnettävyysmahdollisuudet. Sinulla on jo olemassa tai kyky luoda vahvat verkostot alihankinta- ja asiantuntijayrityksiin. Hyvät sosiaaliset taitosi ja yhteistyökykysi antavat sinulle valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä konsernin muiden yksiköiden suuntaan varmistaessasi ja kehittäessäsi yksiköiden välistä teknistä ja tuotannollista yhteistyön sujuvuutta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja riittävä kirjallinen ja suullinen englannin taito kansainvälisessä ympäristössä toimiseksi.

Air Spiralo Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa yhteistyössä korkean tason asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus kasvaa roolissasi kykyjesi mukaan ja sitä kautta olla osa yhtiön ja konsernin menestystarinaa.

Tehtävän sijaintipaikka on Joensuun lähellä Lehmossa, mutta tehtävä edellyttää jossain määrin matkustusvalmiutta Suomessa sekä pienissä määrin ulkomailla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.5.23. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa