Tuotekehitysinsinööri

Joensuu / Pohjois-Karjala

Aluejohtaja, Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, puh. 040 – 8439 221.

Air Spiralo® Group on yksi Euroopan johtavista metallisten ilmanvaihtoteollisuuden tuotteiden valmistajista. Valikoimiin kuuluvat pyöreät ja suorakaiteen muotoiset ilmanvaihtokanavat, puristetut ja puristamattomat liitoskappaleet sekä korkealaatuiset komponentit. Yhtiö on yksityisomisteinen kansainvälinen konserni, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Hollannissa, Puolassa ja UK:ssa. Yhtiö on vahvassa kasvun vaiheessa ja tulee toteuttamaan merkittävän kokoisia investointeja lähivuosina sekä uusiin toimitiloihin että ydinosaamiseensa eli ohutlevyjen syvävetotekniikkaan ja -teknologiaan ja niiden edelleen kehittämiseen.  

Tuotekehitysinsinööri

Air Spiralo Oy:n toiminnan laajentuessa yhtiö hakee nyt

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ   

uuteen positioon vastaamaan tuotekehitysprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä Competence Center -tiimin muiden jäsenten kanssa.       

Tärkeimmät tehtäväsi ovat varmistaa yhtiön valmistustoiminnan ytimen eli syvävetoteknologian nykyistä laajempi haltuunotto alihankintaverkostosta omiin käsiin ja johtaa tähän liittyvien tuote- ja työkaluinvestointien suunnittelua ja projektimuotoista integrointia ja käyttöönottoa nykyisiin ja suunnitteilla oleviin tuotantokoneisiin ja -laitteisiin. Viet läpi omatoimisesti vastuullasi olevat kehitysprojektit ideoinnista aina työkalun tuotantoon saattamiseen saakka aikataulujen ja budjetin antamissa raameissa. Kehitysprojektiesi tuloksena syntyviä työkaluja käytetään sekä Suomen että Puolan yksiköiden tuotannoissa. Olet keskeinen kontaktihenkilö alihankkijoiden suuntaan ja uusien syvävetotyökalujen käyttöönotossa oman tuotannon suuntaan. Toimit asiantuntijana koko konsernin tasolla syvävetotuotannon työkaluihin liittyvissä teknisissä ja teknologisissa kehitysprojekteissa varmistaen tuotteiden korkean laadullisen tason niiden siirtyessä tilaus-toimitusketjussa konsernin sisällä yksiköstä toiseen ja edelleen asiakkaille. Toimit läheisessä yhteistyössä yhtiön muiden avainhenkilöiden kanssa ja raportoit Air Spiralo Oy:n tuotekehityspäällikölle.   

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on riittävä tuntemus syvävetoteknologiasta ja siihen liittyvistä koneista, laitteista ja työkalujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Sinulla on kokemusta 3D suunnitteluohjelmistoista, Autodesk Inventorin tuntemus lasketaan eduksi. Hands on -asenteesi uuden työkalun tuotannollisessa testivaiheessa auttaa sinua saavuttamaan kullekin projektille asetetut laatu- ja tehokkuustavoitteet. Hahmotat helposti työkalujen valmistukseen ja kokoonpanon liittyvän kokonaisuuden, tunnet automatisoinnin perusedellytykset ja tunnistat sen hyödynnettävyysmahdollisuudet. Sinulla on jo olemassa tai kyky luoda vahvat verkostot alihankinta- ja asiantuntijayrityksiin. Hyvät sosiaaliset taitosi ja yhteistyökykysi antavat sinulle valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä konsernin muiden yksiköiden suuntaan varmistaessasi ja kehittäessäsi yksiköiden välistä teknistä ja tuotannollista yhteistyön sujuvuutta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja riittävä kirjallinen ja suullinen englannin taito kansainvälisessä ympäristössä toimiseksi.

Air Spiralo Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset luomaan uutta ja kehittämään kasvuhakuista ja kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa yhteistyössä korkean tason asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus kasvaa roolissasi kykyjesi mukaan ja sitä kautta olla osa yhtiön ja konsernin menestystarinaa.

Tehtävän sijaintipaikka on Joensuun lähellä Lehmossa, mutta tehtävä edellyttää jossain määrin matkustusvalmiutta Suomessa sekä pienissä määrin ulkomailla.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.5.23. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Heikki Ovaskainen, p. 040 8439 221.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa