Varasto/logistiikkapäällikkö

Tuusula / Uusimaa

Lisätietoja antavat InHunt Group Oy:ssä Heini Savio p.050 322 3283 tai Jarkko Huotari p. 040 355 8677.

STERIS Finn-Aqua kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääkevalmistajille, tieteellisille tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja muille teollisuudenaloille. Tuotannostamme yli 95 % suuntautuu vientiin, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.  Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme työskentelee lähes 200 alan ammattilaista. STERIS Finn-Aqua kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation -yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtiön liikevaihto on noin 4,6 mrd. USD ja henkilöstöä on yli 16 000.

Haemme STERIS Finn-Aquan tuotantolaitokselle Tuusulaan

Varasto / logistiikkapäällikköä

Haluatko tulla kehittämään varasto- ja logistiikkatoimintoja yhtiöön, joka toimii erittäin kannattavassa liiketoiminnassa ja jonka tuotteet ja ratkaisut edustavat alansa ehdotonta huippuosaamista? Onko sinulla osaamista ja kokemusta toimintojen viemisestä uudelle tasolle yhdessä henkilöstön kanssa. Tässä on sinun mahdollisuutesi päästä kehittämään varasto- ja logistiikkatoimintoja, jotka ovat tärkeässä roolissa tulevan kasvun mahdollistamisessa. Steris Finn-Aqua on alansa markkinajohtaja ja hyvää liiketulosta tekevä yhtiö, jonka toimintaan tullaan panostamaan vahvasti.

Vastuullasi on varasto- ja logistiikka toiminnoissa työskentelevät henkilöstöryhmät. Varastotiimin tehtävänä on varastotoimintojen ylläpito ja tuotannon turvaaminen: sisään tulevan tavaran tarkastus, hyllytys, kirjaukset sekä tuotantotiimien palvelu keräilyineen. Logistiikkatiimi järjestää lähteville koneillemme rahdit dokumentteineen yhteistyössä konsernin toimintojen kanssa.

Varasto- ja logistiikkatoimintomme on vahvassa kehitysvaiheessa; tulemme toteuttamaan lisäpanostuksia ERP-järjestelmäämme, mikä tarkoittaa tiiviistä kehitysyhteistyötä mm. Lean-tiimin, hankinnan ja tuotannon kanssa – tavoitteena varmistaa materiaalivirtaprosessin saumaton tuki tuotannolle. Johtamiesi toimintojen merkitys on kriittinen laadukkaamme toimintamme varmistamisessa.

Johdat ja tuet toimintojasi arvojemme mukaisesti korostaen laadukasta asiakaskokemusta, yhteistyötä ja avointa kommunikaatiota.

Tehtävässäsi tulet raportoimaan tehtaanjohtajalle.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on

 • usean vuoden kokemusta varasto- ja logistiikkatoiminnoista      
 • kyky hahmottaa ja kehittää toimintatapoja ja prosesseja         
 • tehtävään soveltuva koulutus
 • riittävä ymmärrys valmistavasta kokoonpanoteollisuudesta
 • suomen ja englannin kielen taito

Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot – pystyt työskentelemään sujuvasti ja tehokkaasti eri rajapintojen kanssa. Nautit työskentelystä esihenkilönä – olet hyvä ihmisten johtamisessa – he seuraavat sinua. Saat muutoksen tapahtumaan yhdessä henkilöstön kanssa.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

STERIS Finn-Aquan pitkä ja luotettava historia takaa sinulle positiiviset näkymät urallesi. Meillä on paljon eri alojen ammattilaisia pitkissä työsuhteissa ja se osoittaa, että osaajat viihtyvät. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä osaksi menestyvää työyhteisöä, joka tekee tiiminä töitä vaativien projektien eteen osana suurta ja kansainvälistä konserniverkostoa. STERIS Finn-Aqua:ssa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä kokeneiden osaajiemme kanssa.

Tarjoamme sinulle mm. virike- ja polkupyöräedun, monipuoliset terveyspalvelut, laajan vakuutuspaketin, mahdollisuuden käyttää omaa kuntosalia sekä osallistua erilaisiin vapaa-ajan kerhoihin kiinnostuksesi mukaan.

Jos kiinnostuit niin laita CV:si sekä hakemuksesi tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä koko hakuprosessin ajan. Odotamme saavamme hakemuksesi viimeistään 12.6.2023. Lisätietoja antavat InHunt Group Oy:ssä Heini Savio p.050 322 3283 tai Jarkko Huotari p. 040 355 8677.

Meistä lyhyesti:

STERIS Finn-Aqua kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääkevalmistajille, tieteellisille tutkimuslaitoksille, sairaaloille ja muille teollisuudenaloille. Tuotannostamme yli 95 % suuntautuu vientiin, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.  Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Tuusulassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme työskentelee lähes 200 alan ammattilaista. STERIS Finn-Aqua kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation -yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtiön liikevaihto on noin 4,6 mrd. USD ja henkilöstöä on yli 16 000.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Myyntijohtaja
Toimitusjohtaja, läntisen Etelä-Suomen alueelle, anonyymi
Sales and Marketing Director
Head of Sales | Animal Industry/Feed Additives
Ekahau logo
Team Manager
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Juhana Gyllenbögel
Juhana Gyllenbögel  - Ota haltuun kysymykset onnistuneeseen haastatteluun!
Työhaastatteluun valmistautuminen ei ole ainoastaan hakijan vastuulla. Työhaastattelu vaati valmistautumista työnantajaltakin.
InHuntBlogi_hallistuksen_rooli_strategisessa_hr_johtamisessa_totta_vai_tarua_1200x630px_plain
Hallituksen rooli strategisessa HR-johtamisessa, totta vai tarua?
LähiTapiolan ihmisistä ja kulttuurista vastaava johtaja Susa Nikula InHuntin haastattelussa. Asiaa HR-johtamisesta ja hallitustyöstä >>
InHuntBlogi_Onnea perehdytyksellä – vai onnella perehdytystä_PLAIN_3
Perehdytyksellä business-kriittistä insightia
Perehdytettävän arvokas näkemys kannattaa hyödyntää, eikä keskittyä vain talon tapojen opettamiseen.
InHuntBlogi_Janne_Ilomäki-Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa _plain
Janne Ilomäki – Vinkit kuinka toimia headhunterin soittaessa
Headhunterin yhteydenotto tulee usein yllättäen ja siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Yhteydenotto voi tapahtua myyntimielessä, mutta silloinkin hyvällä...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  InHunt Group Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa