Verkostopäällikkö

Kirkkonummi / Uusimaa

Harri Roivainen, p. 0500 918939 ja Janne Ilomäki, p. 050 3640028

Kasvavan Kirkkonummen kunnan keskitetyn vesihuollon järjestämisestä päävastuun kantaa Kirkkonummen Vesi -liikelaitos, jolla on tahto kehittää toimintoja ja osaltaan mahdollistaa alueellinen positiivinen kasvu – ilman toimivaa ja nykyaikaista vesihuoltoa se ei onnistu. Lähde mukaan mahdollistamaan kasvutarinaa, haemme nyt uudistushaluista verkostopäällikköä Kirkkonummelle!

Kirkkonummen uusi vesitorni

Verkostopäällikkö johtaa kovaa ammattilaistiimiä, joka vastaa keskitetyn vesihuoltoverkon toimivuudesta, ylläpidosta, kehittämisestä ja osaltaan uudistusten oikea-aikaisesta toteuttamisesta. Vesihuolto on kriittinen toiminto alueen asukkaille ja organisaatioille, tiimi huolehtii sen toimivuudesta ammattitaidolla kaikissa olosuhteissa.

Toivomme saavamme tiimimme vesihuollon verkostoammattilaisen, jolla on halu ja kyky johtaa tiimiä ja sen toimintaa kohti yhteistä päämäärää. Hakemallamme henkilöllä on kokemusta verkostoalalta ja halu ottaa askel uralla eteenpäin päällikkötehtävässä. Viran kelpoisuusehtona on soveltuva tutkinto, esimerkiksi AMK tai aiempi vastaava tutkinto. Toivomme sinulta kolmen vuoden työkokemusta alalta. Verkostopäällikkö on liikelaitoksen johtoryhmän jäsen ja raportoi liikelaitoksen johtajalle. Eduksi katsotaan vesihuoltoalan toimintaympäristön tuntemus ja esimieskokemus.

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen ja monipuolisen päällikkötehtävän, mahdollisuuden verkoston automaation kehittämiseen uusinta teknologiaa hyödyntäen.
 • Vastuullinen tehtävä vakaassa organisaatiossa, Kirkkonummi Vesi on sopivan kokoinen organisaatio.
 • Työnantaja tukee kouluttautumista ja varsinkin ruotsin kielitaitosi voi kehittyä huimasti.
 • Viran palkkaus on Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen, lisäksi saat julkisen sektorin lomaedut ja selkeät työehdot sekä hyvän työterveyshuollon.
 • Hyvät kulkuyhteydet; HSLn lipulla pääset tarvittaessa suoraan Kirkkonummelle. Pysäköintimahdollisuudet ja moottoritieyhteys autolla kulkevalle ovat mainiot.

Jos kiinnostuit hae tehtävää heti tai kysy meiltä lisää, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakemukset on toimitettava viimeistään 12.12.2022 klo 16.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 465081). Linkki alla johtaa ilmoitukseen.

Kirkkonummen Vesi tekee rekrytoinnissa yhteistyötä InHunt Group Oy:n kanssa, jossa lisätietoja antavat Senior Headhunter Janne Ilomäki, p. 050 3640028 ja Senior Headhunter Harri Roivainen, p. 0500 918939. Lisätietoja Kirkkonummen vedellä antaa liikelaitoksen johtaja Antti Levänen, p. 040 5048457.

Haku työpaikkaan on päättynyt. Hakemuksia ei voi enää jättää. Kiitos mielenkiinnostasi!

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Liiketoimintajohtaja
Toimitusjohtaja
HR-johtaja
Head of Sales, Process Industry
Hotellinjohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia_InHuntBlogi_1200x630px_plain3
Vastuullisuusstrategia vai vastuullinen strategia
Vastuullisuuden asettamat vaatimukset tulevat aidosti muuttamaan yritysten liiketoiminnan muotoja. Hallituksella on avainrooli tässä muutoksessa.
Perehdytys_haastattelu_plain
KUTSU haastatteluun: aiheena perehdytys
Kutsumme toimitusjohtajia, liiketoiminnan johtoa ja HR-päättäjiä haastatteluun: aiheena perehdytys.
InHuntBlogi_Tapani-Tuohimaa_plain
Headhunterin vinkit työnhakijalle: näin teet vaikutuksen ja myyt itsesi uuteen työpaikkaan
Senior Headhunter Tapani Tuohimaan vinkit työnhaussa vakuuttamiseen.
InHuntBlog-Mistä koostuu hallitushaun laatu – ja miksi laatu on tärkeää_plain2
Mistä koostuu hallitushaun laatu - ja miksi laatu on tärkeää?
InHunt Groupin hallitushakujen mallia on kehitetty systemaattisesti viimeiset viisi vuotta ja hakujen laadun tarkastelu on jatkuvaa
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa