Yksikön päällikkö – Anonyymi palveluyhtiö

Anonyymi palveluyhtiö
Helsinki / Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy: Senior Headhunter Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222 ja Senior Headhunter Martti Mäyry, p. +358 400 239 245.

Asiakkaamme hakee pääkaupunkiseudulle

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yhtiön näköalapaikalla olevan yksikön johtamisesta kasvu-uralle.

Tärkeimpänä tehtävänäsi on johtaa tuloksekkaasti 40:stä asiantuntijasta koostuvaa yksikköä osana isompaa palveluyhtiötä ja vastaat palveluiden toteuttamisesta asiakastyytyväisyyttä kasvattaen. Varmistat, että yksikkösi resurssit ja osaaminen ovat tarvittavalla tasolla yhtiön strategian ja tavoitteiden toteuttamiseksi. Tuet organisaatiotasi asiakaskokemuksen kehittämisessä sekä rakennat verkostoitumalla ja kaupallisella otteella kasvua uusissa asiakkuuksissa yhteistyössä myynti- ja markkinointitoimintojen kanssa.   

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on jo aiempaa kokemusta palveluliiketoiminnan johtamisesta ja digitaalisuus osana asiantuntijapalveluiden tuottamista on sinulle tuttua. Neuvottelet tarvittaessa isoistakin palvelukokonaisuuksista ja keskustelet luontevasti asiakkaiden kanssa. Sinulla on proaktiivinen toimintatapa, hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ja tartut asioihin aktiivisesti. Sinulle asiakas- ja henkilöstökokemus ovat ohjaavia mittareita ja haluat kehittää niitä aktiivisesti. Toiminta isossa yrityksessä on sinulle tuttua, sitoudut yhdessä sovittuihin toimintatapoihin, edistät niitä, unohtamatta kuitenkaan paikallisuutta.  

Hyvät sosiaaliset taitosi saavat sinut viihtymään asiakasrajapinnassa. Keskusteluissa asiakkaiden ja henkilöstösi kanssa koet tärkeänä kyvyn kuunnella ja myös tunnistaa uusia palveluaihioita. Nautit siitä, että saat kehittyä ja kehittää toimenkuvaasi.

Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, esihenkilönä luot innostavaa ja onnistumisiin kannustavaa ilmapiiriä. Toimit luontevasti niin asiakkaiden kuin oman henkilöstön keskuudessa.

Yksikön päällikkönä pääset osaksi arvostettua isoa asiantuntijaorganisaatiota, jolle on tärkeää myös paikallisuus. Tulevan työpaikkasi vahva arvopohja, pitkäaikaiset luottamukselliset asiakassuhteet ja tunnettu brändi luovat hyvät edellytykset työssä onnistumiseen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää, sekä kehittyä ammatillisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi avaintehtävään arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi alla olevan ”Hae paikkaa” -linkin kautta viimeistään 29.2.2024. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy: Senior Headhunter Jukka Marttila, p. +358 40 161 6222 ja Senior Headhunter Martti Mäyry, p. +358 400 239 245.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa