Suomen Ekonomit ja InHunt Group yhteistyöhön!

Suomen Ekonomit (entinen Suomen Ekonomiliitto SEFE) on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Jäseniä on jo yli 50 000 ja se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Suomen Ekonomit palvelee jäseniään heidän uransa joka käänteessä ja on ekonomien edunvalvoja työelämässä, yhteiskunnassa ja koulutuksessa. Nyt Suomen Ekonomit ja InHunt Group ovat huhtikuussa solmineet sopimuksen yhteistyön aloittamisesta.

Mikä on yhteistyön tarkoitus?

Yhteistyön tarkoituksena on edistää Suomen Ekonomien sijoittumista oikeaan tehtävään valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Tähän tuo merkittävästi apua InHunt Groupin Suomen suurin suorahakutoimisto- ja headhunterverkosto, joka tänä päivänä toimii jo seitsemältä eri paikkakunnalta ja yli 20 ammattilaisen voimin.

InHunt Groupin headhunterit etsivät päivittäin asiakkaillensa toimeksiantoon sopivia henkilöitä. Vastaavasti Ekonomeille on tärkeää se, että he sijoittuvat omiin ihannetehtäviinsä, jotka edesauttavat etenemistä uralla.

“Myös Ekonomeilla, oman osaamisen tunnistaminen ja sen avaaminen ulkopuoliselle vaatii hyvää itsetuntemusta. Kannattaa analysoida hyvin oma tausta, jotta osaamisesta kertominen olisi sujuvaa ja luontevaa. Me teemme töitä asiakkaillemme ja heitä kiinnostaa ensisijaisesti oman alansa osaajat, kokemus ja oikea persoona. Erityisesti ne henkilöt, jotka täyttävät kyseisen tehtävän kriteerit.”, kertoo Lounais-Suomen ja Satakunnan alueista vastaava InHunt Groupin paikallisjohtaja/Headhunter Harri Knaapi

Miten kannattaa toimia?

”InHunt Groupin tietokantaan tallennetut yhteystiedot ja CV (PDF-muodossa) kannattaa päivittää vähintään puolen vuoden välein. Lisäksi InHunt Groupin oman alueen paikalliseen headhunteriin kannattaa olla yhteydessä myös silloin, kun on hyvässä vauhdissa urallaan ja kaipaa uusia haasteita. Ensikontaktia ei kannata jättää siihen, kun on jo vapaalla jalalla etsimässä töitä. Säännöllinen yhteydenpito kannattaa pitkällä tähtäimellä, esim.  puolen vuoden välien pikainen tilannepäivitys.”, Knaapi opastaa.

InHuntille voit toimittaa avoimen hakemuksen tästä linkistä. Jos taas InHuntin avoimet työpaikat sivulla näkyy samalla mielekkäitä tehtäviä, kannattaa lisätä niihin oma tehtäväkohtainen hakemus, jossa oman osaamisen ja kokemuksen kärki on suunnattu nimenomaan ko. tehtävään vaadittaviin kriteereihin.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Toimitusjohtaja
Vastaava päätoimittaja
Toimitusjohtaja
Production Director
Talousjohtaja
Uusimmat

Blogista

Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta
Asiakaspalautteet osana työntekijäkokemusta Haastattelimme tutkimusyritys Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotilaa. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun täältä....
Kannattaako_tyonantajamielikuvan_kehittaminen_inhunt
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää?
Kannattaako työnantajamielikuvaa kehittää? Hannu Uotila on uuden ajan tutkimuksen pioneeri, asiakaskokemuksen ja tutkimuksen asiantuntija. Hän on myös Cannes-palkittu...
InHuntBlogi_Hallitustyön _vastuu _uudessa_muuntuvassa_toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä
Hallitustyön vastuu uudessa muuntuvassa toimintaympäristössä Haastattelemme Taru Lindemania hallitustyöhön kaivatuista osaamisista. Pääset kuuntelemaan podcast-haastattelun...
InHunt Blogi: Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot
Hallitustyön syventävät opinnot Taru Lindeman, Boardmanin toimitusjohtaja on yksi maamme kokeneimpia hallitustyön asiantuntijoita. Boardman on osaamisverkosto,...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group logo

  InHunt Group perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 45 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa