Suomen Ekonomit ja InHunt Group yhteistyöhön!

Suomen Ekonomit (entinen Suomen Ekonomiliitto SEFE) on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liiton muodostavat 25 ekonomiyhdistystä ja 13 opiskelijayhteisöä. Jäseniä on jo yli 50 000 ja se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö.

Suomen Ekonomit palvelee jäseniään heidän uransa joka käänteessä ja on ekonomien edunvalvoja työelämässä, yhteiskunnassa ja koulutuksessa. Nyt Suomen Ekonomit ja InHunt Group ovat huhtikuussa solmineet sopimuksen yhteistyön aloittamisesta.

Mikä on yhteistyön tarkoitus?

Yhteistyön tarkoituksena on edistää Suomen Ekonomien sijoittumista oikeaan tehtävään valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti. Tähän tuo merkittävästi apua InHunt Groupin Suomen suurin suorahakutoimisto- ja headhunterverkosto, joka tänä päivänä toimii jo seitsemältä eri paikkakunnalta ja yli 20 ammattilaisen voimin.

InHunt Groupin headhunterit etsivät päivittäin asiakkaillensa toimeksiantoon sopivia henkilöitä. Vastaavasti Ekonomeille on tärkeää se, että he sijoittuvat omiin ihannetehtäviinsä, jotka edesauttavat etenemistä uralla.

“Myös Ekonomeilla, oman osaamisen tunnistaminen ja sen avaaminen ulkopuoliselle vaatii hyvää itsetuntemusta. Kannattaa analysoida hyvin oma tausta, jotta osaamisesta kertominen olisi sujuvaa ja luontevaa. Me teemme töitä asiakkaillemme ja heitä kiinnostaa ensisijaisesti oman alansa osaajat, kokemus ja oikea persoona. Erityisesti ne henkilöt, jotka täyttävät kyseisen tehtävän kriteerit.”, kertoo Lounais-Suomen ja Satakunnan alueista vastaava InHunt Groupin paikallisjohtaja/Headhunter Harri Knaapi

Miten kannattaa toimia?

”InHunt Groupin tietokantaan tallennetut yhteystiedot ja CV (PDF-muodossa) kannattaa päivittää vähintään puolen vuoden välein. Lisäksi InHunt Groupin oman alueen paikalliseen headhunteriin kannattaa olla yhteydessä myös silloin, kun on hyvässä vauhdissa urallaan ja kaipaa uusia haasteita. Ensikontaktia ei kannata jättää siihen, kun on jo vapaalla jalalla etsimässä töitä. Säännöllinen yhteydenpito kannattaa pitkällä tähtäimellä, esim.  puolen vuoden välien pikainen tilannepäivitys.”, Knaapi opastaa.

InHuntille voit toimittaa avoimen hakemuksen tästä linkistä. Jos taas InHuntin avoimet työpaikat sivulla näkyy samalla mielekkäitä tehtäviä, kannattaa lisätä niihin oma tehtäväkohtainen hakemus, jossa oman osaamisen ja kokemuksen kärki on suunnattu nimenomaan ko. tehtävään vaadittaviin kriteereihin.

Jaa somessa:

avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Vesiliikelaitoksen johtaja
Rahoitusjohtaja, SSA Rakennus Oy
Talousjohtaja
Palvelujohtaja, Söderberg & Partners
Toimitusjohtaja, Kuopion Palloseura
Uusimmat

Blogista

Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Hallituksen jäsenhaku – hakujen aatelia
Hallitustyöskentelyn tulevaisuus vaatii muutosta, ja me InHuntilla olemme valmiina tähän muutokseen.
InHuntBlogi_Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta_plain
Jukka Marttila – uudenlainen tapa tehdä headhunttausta
Jukka Marttila lähti rohkeasti kokeilemaan työurallaan uutta, jolloin pohdintaan nousivat myös omat arvot ja työskentelytavat.
Työnhaun hankaluudet- 7 yleistä virhettä ja niiden välttäminen_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vältä näitä virheitä, jos haluat tulla valituksi
Tässä lista sellaisia virheitä, joihin ehdokkaat aika ajoin sortuvat rekrytointiprosessin aikana ja joiden takia heikentävät omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi...
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä_InHuntBlogi_1200x630px_plain_1
Placementilla rakennetaan työnantajabrändiä
Placement-palveluilla edistetään henkilön uudelleen työllistymistä.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa