Mitä sinä osaat? Mitä sinä osaat paremmin kuin muut? Missä olet heikompi osaamiseltasi kuin muut? Ymmärrätkö kokonaisuuden bisneksessä?

Noihin kysymyksiin kun pureudut jokaiseen oikeasti ja syvälle, olet jäljillä.

Kysyn sinulta silti uudestaan. Ymmärrätkö kokonaisuuden bisneksessä? Hahmotatko karkeasti kaikki osa-alueet? Hallinnon, talouden, markkinoinnin, myynnin, tuotekehityksen, digitalisaation, valmistuksen, logistiikan, johtamisen etc.

Jos ymmärrät varmasti kokonaisuuden, mieti mitä syväosaamista sinulla on jostain noista osa-alueista sekä miltä liiketoiminta-alueilta. Sen jälkeen kun itselläsi on selkeänä vahvat osaamisalueesi, voit edetä hallitusammattilaiseksi esimerkiksi InHuntin listoille.

Anna meidän kuitenkin ymmärtää syväosaamisesi ja miten se hyödyttäisi yritystä, jonka hallitukseen mahdollisesti menet mukaan. Näin olemme yhdessä lähempänä yhteistyötä. Huomenna ehkä sinä saat esittelyn yrityksestä, joka tarvitsee osaamistasi hallituksessa. Voit olla siis 18-vuotias tai 80-vuotias kokenut konkari, osaaminen ratkaisee.

 

Mistä on siis kyse?

InHunt on kasvanut 10 vuodessa Suomen suurimmaksi suorahakutoimijaksi. Olemme auttaneet vuosien varrella satoja eri yrityksiä ja tänäkin vuonna tulemme tekemään useita satoja toimeksiantoja. Keskustelemme yhä useammin myös yritysten hallitusten ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan kanssa varsinkin silloin, kun olemme hakemassa asiakasyrityksellemme uutta toimitusjohtajaa. Näissä tilanteissa käymme myös aina läpi yrityksen hallitusta ja sen tämän hetkiset jäsenet ja hyvin usein meiltä myös pyydetään näkemystä sekä apua uusien hallitusjäsenten etsimisessä.

InHuntissa olemme nyt konseptoineet hallitusjäsenten löytämiseen aivan uuden palvelun, jonka yhtenä kulmakivenä on meidän oma hallitusammattilaisten pooli, josta löytyy jo nyt useita satoja kovan luokan osaajia. Mikäli olet itse kiinnostunut kehittämään suomalaisia yrityksiä ja olet sitä mieltä että sinulla on näihin annettavaa, jätä tietosi meille alta löytyvän linkin kautta ja voi hyvinkin käydä niin, että tulet pian saamaan meiltä viestin ja esittelyn yrityksestä, jolla olisi käyttöä osaamisellesi hallituksessa.

 

Hallitusammattilaispooliin: https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/hallitusammattilainen/

 

 

Hannu Mänty

Hallituksen puheenjohtaja

InHunt Group Oy