InHunt Group on Pohjoismaiden vuoden ”Top Innovative Staffing Agency”

Jaa somessa:

Kuten moni saattoikin jo sosiaalisen median välityksellä huomata, InHunt Group valittiin LinkedInin Tukholmassa järjestetyssä tilaisuudessa viime viikon tiistaina Pohjoismaiden vuoden innovatiivisimmaksi henkilöstöalan yritykseksi. Samassa kategoriassa finalisteina olivat ruotsalainen We Select sekä tanskalainen Hansen Toft.

“Erityisen arvokkaaksi voittomme tekee, että se tapahtui Ruotsissa, jota pidetään huomattavasti kehittyneempänä rekryalalla kuin Suomea. Niin se keskimäärin onkin, koska meillä monella edelleen niin pölyttynyttä tekemistä, mutta me olemme osaltamme näyttäneet, että kyllä täältä Suomestakin nousee kovan luokan osaajia.

Vuosien aikana olemme tehneet todella isoja panostuksia eri kanaviin sekä omaan toimintaamme ja tämä palkinto kuuluu ihan meille kaikille InHunt Groupissa. InHunt Groupilla ja sen 33 headhunterilla on jo peräti yli 500 000 seuraajaa LinkedInissä. Tämä luku tulee sen jälkeen, kuin päällekkäisyydet on poistettu, eli meillä on yli 700 000 seuraajaa mutta osa teistä seuraa useampaakin headhunteriamme. Huikea luku, vai mitä!”, toteaa InHunt Groupin toimitusjohtaja Kari Juutilainen.

Tiistaina Tukholmassa InHunt Grouppia oli edustamassa Jan-Erik Lagerström, joka toimii InHunt Groupissa Senior Headhunterina sekä kansainvälisen verkoston InHunt Worldin toimitusjohtajana. Jannen lisäksi paikalla oli myös Jonas Brögger, joka on vastuussa InHuntin Ruotsin toiminnoista sekä toimii myös InHunt Worldin kansainvälisenä myyntijohtajana.

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Työplus_logo
Toimitusjohtaja
Hallinto- ja talousjohtaja, ETLA
Toimitusjohtaja
Verkställande Direktör
Toimitusjohtaja | FC TPS Turku Oy
Uusimmat

Blogista

Rakennus- ja infra-alan_osaajat_InHuntGroup_plain
Miksi valita InHunt Group rakennus- ja infra-alan rekrytointeihin?
Luotettavaa ja tehokas tapa löytää parhaat osaajat rakennus- ja infra-alan tehtäviin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua rakentamaan menestyvää tiimiä,...
hankinta-alan_osaajat_InHuntGroup_plain2
Panosta hankintaosaamiseen - vaikutat yrityksesi menestykseen
Hankinnat ovat liiketoiminnan keskeinen osa-alue, joka vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen. Ammattimaisesti hoidetut hankinnat tuovat yritykselle kilpailuetua,...
Perehdytys_haastattelu_tulokset_1200x630px-2
Johdatko sinä yrityksesi perehdytystoimintaa osana menestystarinaanne?
Tutkimme perehdytyksen nykytilaa ja moderneja muotoja kyselytutkimuksella. Tulokset nyt julkaistu
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Vastuullisuuteen kuuluu avoimuus, josta päätökset tekee hallitus
Avoin viestintä vastuullisuudesta on olennainen osa toimintaa. Vaikka vastuullisuudesta ei välttämättä tarvitse erikseen kertoa, tämä aika ja yhteiskunnallinen...
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa