Aivoterveyden merkitys työelämässä

Jaa somessa:

Aivosairaudet maksavat meille suomalaisille jopa 11 miljardia euroa vuodessa. Tällä hetkellä joka toinen 45 vuotta täyttänyt nainen ja joka kolmas mies sairastuu jäljellä olevan elämänsä aikana vakavaan aivosairauteen. Välillisesti sairaus koskettaa vielä useampia – perheenjäseniä, ystäviä, kollegoja ja työnantajia (LÄHDE: Aivosäätiö). Aivosairaudet uhkaavat suomalaista työelämää, mutta niihin voidaan vaikuttaa. InHunt Group on Suomen suurin suorahakutalo ja siksi sen liittymäpinta suomalaiseen yrityselämään on alansa laajin. InHunt on aktiivisesti perehtynyt aivoterveyden johtamiseen voidakseen tukea asiakkaitaan tällä toiminnan saralla.

Koska InHunt tekee suorahakua kattavasti koko Suomessa sekä laajasti eri organisaatiotasoille, on näkymä yritystoiminnan menestyksen eväisiin, mm. johtamiseen kattavampi kuin kenelläkään muulla. InHunt Group on mukana yritystoiminnan kriittisissä ja usein strategisissa muutoskohdissa: avainhenkilöiden vaihtamisessa, avainosaajien valinnoissa, johtajahauissa sekä hallituksen miehityksen uudistamisessa. Tuemme yrityksiä näinä haastavina aikoina myös erittäin laadukkailla henkilöstön placement-palveluilla, jotka onkin hyvä irtisanomiseen päätyvien yritysten nähdä osana työnantajakuvan johtamista – hyvätkin ajat koittavat jälleen tulevaisuudessa.

InHunt Groupin Senior Headhunterit käyvät yritysjohdon kanssa laajasti keskusteluja yrityksen menestyksen vaatimuksista ja toiminnan kehitys- mutta myös ehdokkaita houkuttelevista tekijöistä. Näissä keskusteluissa nousee entistä enemmän nyt esille johdon ja sitä kautta henkilöstön hyvinvoinnin merkitys. Hyvinvointi koostuu monista asioista, joista tällä hetkellä tärkeimpiä on esim. psykologinen turvallisuus. Näinä haastavina aikoina kiinnitetään luonnollisesti entistä enemmän huomiota työn taloudellisiin näkökulmiin, mutta aivan yhtä tärkeänä voimavarana nähdään henkilöstön aidosta hyvinvoinnista huolehtiminen. Näin niin johdon kuin nykyisen ja tulevaisuuden henkilöstönkin kannalta.

InHuntin palveluverkosto kattaa koko maan.

Maailma muuttuu kovaa vauhtia ja työelämän murros näkyy jokaisen elämässä

Aivojen hyvinvointia vaalivat tiimit kestävät paremmin vastoinkäymisiä ja haasteita, ja tekevät sen menettämättä positiivisuuttaan. Ihmiset valitsevat uusia henkilöitä yritykseensä ja työkavereikseen entistä tarkemmin. Yhtä lailla rekrytoitavat henkilöt valitsevat mahdollisen uuden työnantajansa entistä tarkemmin: tavoitteena kaikilla on tehdä töitä huipputiimissä.

Huipputiimissä ihmiset suuntaavat enemmän huomioita muihin kuin itseensä ja kuuntelevat enemmän toisiaan. He kysyvät enemmän ja puolustavat omia näkemyksiään vähemmän. Toisten kommentteja hyödynnetään rakentavasti ja toisilta halutaan oppia. Tämä on yksi menestyvän yrityksen tunnuspiirteitä.

Aivoterveyden vaaliminen on sijoitus tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Sillä on laajoja, kauaskantoisia sekä suotuisia vaikutuksia koko yhteiskuntaan. Aivoterveyteen panostaminen vähentää sairauspoissaoloja ja ennenaikaista eläköitymistä. Aivoterveyden vaaliminen olisi tärkeää nähdä perinteisten työsuojelullisten vaatimusten lisäksi kiinteä osana yrityksen riskienhallintaa.

Me InHunt Groupissa olemme aktiivisesti perehtyneet aivoterveyden johtamiseen voidakseen tukea asiakkaitamme tällä toiminnan saralla, näinä haastavina aikoina. Valmentajanamme on toiminut Alisa Yli-Villamon IhanaElosta.

Työhyvinvoinnin taloudelliset vaikutukset

Tarvitsemme toisiamme

Ihmisen vahvin psykologinen perustarve on kuulua porukkaan, tulla nähdyksi ja tulla kuulluksi. Voit pitää huolta itsellesi tärkeistä ihmissuhteista ja osoittaa arvostustasi kollegojasi kohtaan. Huomatkaa työpaikalla toisenne, vaalikaa yhdessä tekemisen hetkiä, kysykää kuulumisia ja kuunnelkaa vastauksia.

 

Menestyksellistä Uutta Vuotta 2024!

 

Kari Juutilainen
CEO, Managing Partner, 
InHunt Group

Jaa somessa:
avoin työpaikka ikoni

Rekrytointi tulossa?

Autamme mielellämme. Ota meihin
yhteyttä ja palaamme sinulle 24h sisällä.

Viimeisimmät

Uutiset

Henkilökuvassa

Headhunterimme

Liity sisäpiiriin ja

Tilaa InHunt Groupin Uutiskirje

Vastaanota sähköpostiisi tieto uusista avoimista työpaikoista, blogi-postauksista ja podcast-jaksoista.

Uusimmat työpaikat
Business Development Manager
Toimitusjohtaja
Chief Commercial Officer
Head of Marketing and Communications
Myyntijohtaja
Uusimmat

Blogista

ICT-ja kybertoimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd
Tarvitseeko yrityksesi ICT-alan ja kyberturvallisuuden huippuosaajia?
ICT-alan ja kyberturvallisuuden headhunterimme eivät ole vain alansa konkareita, vaan heillä on myös laajat kotimaiset ja kansainväliset verkostot. Esimerkiksi...
Vastuullisuus_valot_päälle_InHuntBlogi_1200x630px_plain
Viimeistään nyt ne pitkät valot päälle, hallitus
Vastuullisuusosaaminen hallitustyössä on uusi perustaito, eikä enää vain asiantuntijoiden erityiskenttää.
InHuntBlogi_Ari_1200x630px_plain
Tätä et tiennyt: miksi valinta ei kohdistunut sinuun
Senior Headhunter Ari Rahkonen kertoo työnhakuprosessin haasteista ja yllättävistä syistä, miksi et etene haastatteluprosessissa
Energiatoimiala_toimialapooli_InHuntGroup_sivu_upd2
Headhunter huolissaan energia-alan murroksesta ja tarpeesta uusille osaajille
Energiatoimialan murros käy vahvana yhteiskunnan siirtyessä kohti kestävämpiä energiaratkaisuja ja tämä murros näkyy selkeästi energia-alan rekrytoinneissa.
yhteistyö kättely ikoni

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

  Ota yhteyttä ja
  palaamme sinulle
  24h sisällä.

  InHunt Group on perustettu vuonna 2008  ja on nyt Suomen suurin suorahakutoimija. InHunt toimii jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.  Lisäksi InHunt Groupilla on oma kansainvälinen suorahakuverkosto – InHunt World, joka kattaa 29 maata ja kokoaa parhaat paikalliset toimijat yhteen. InHunt apunasi – ympäri maailman.

  Tilaa uutiskirje

  YHTEYSTIEDOT

  myynti@inhunt.fi

  Äyritie 12 C (Forte)
  01510 Vantaa